DesertRose7

New member
אני לא יודעת..

פעם ראשונה שאני שומעת על זה.. אולי נדע בהמשך ואלה בשביל החתימה שלך- [תמונה]hydepark/upload07/050730_201214-46330_1199_3001200570621.jpg[סתמונה]

danirit1

New member
מה מה מה? מה? מה מה? מה?

מה? מע..מערי..מעריצה?????????????
למה? למה????. למה????????. לא נכון לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא מעריצה לא לא לא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תגידו לי שזה לא נכוןןןןן מי אמר את זה בכלל?

oriaaaa

New member
גם אני שמעתי את זה!!!

מאיפה שמעת?? אבל זה לא נשמע לי כלכך הגיוני כי בראיון הזה ברדיו שהם שרו את השיר הם לא הזכירו בכלל את זה שמעריצה כתבה את זה.... וגם המילים....למה שמעריצה תרשום ככה?! לא יודעת מה איתכם.. אבל ממש לא נראה לי....

oriaaaa

New member
אני אמרתי לה! קצת קרדיט../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif

חברה שלי אמרה לי שהיא ראתה את זה באיזה אתר.... שמעריצה כתבה להם את השיר והם כ"כ התלהבו וביצעו אותו.... אבל היא לא מוצאת את האתר... בגלל זה אני לוקחת את זה בגדר שמועה, כי אלה אמרה שטום אמר שהוא כתב....

DesertRose7

New member
כן, אם מעריצה כתבה

זה מיוחד כזה.. אני חשוב תשהם היו מזכירים דבר כזה..

מעריצה כתבה את השיר!

they also sang "I'll Be OK" and "Too Close for Comfort"... About the song, i have to say something.. Too Close for Comfort is beautiful!! Insanely beautiful and powerful.. it hurts! LOL. (be aware that it was written by a fan, so it might not be 100% correct!! הינה האתר: http://www.damn-rock.net/

loserontheloose

New member
אוי נו...

לא, מעריצה כתבה את המילים של השיר תוך כדי שמיעה. לזה פאטי התכוונה. מקפליי אכן כתבו את השיר אבל הכוונה הייתה לזה שמעריצה הקלידה את המילים ולכן לא בטוח שכל המילים נכונות כי זה משמיעה. וזאת שהקלידה קוראים לה קארי ואני מבטיחה לכם שהיא לא כתבה את השיר בעצמה.

danirit1

New member
מלאך מושיע שלי../images/Emo24.gif

תודההההההההההה רק עכשיו נפל לי האסימון כי באמת לא הבנתי מה קשור שזה לא מאה אחוז נכון את יודעת איך נשפכתי מבכי למה הם עשו שיר של מעריצה? ולאיזה סרטים נכנסתי? חבל לכן על הזמן חשבתי שאני הולכת למותצ יוו אני לא מאמינה איזה מטומטמת אני יווווווווווווווווו כפרות עלייך יוו אני בשוק יוו

Hip Hop star

New member
מה אמרתי לך שירן?!

אמרתי לך שאין מצב שמעריצה כתבה,אלא בטח שמה את הליריקס,וחברתך העמה חשבה שהיא כתבה את השיר!
... תצחקי עליי,אבל אתמול גרמת לי חשק באמת לכתוב למקפליי שיר... חן,את באה לעזור?

למעלה