באיזה מלון?!
מ מאי פריצנוולדן New member 5/8/05 #21 שיט..אני יהיה באילת ב11 לאוגוסט יוצא יום חמישי..אלמוששש את תהיי באותו זמן?? ואם כן,באיזה מלון?? אני יהיה בהרודס פורום אילת..
שיט..אני יהיה באילת ב11 לאוגוסט יוצא יום חמישי..אלמוששש את תהיי באותו זמן?? ואם כן,באיזה מלון?? אני יהיה בהרודס פורום אילת..
מ מותק13 New member 5/8/05 #23 גור שיהיה לך כיפכחף בחופשה גור תהנה הכי הכי!!! אוהבת..!! ירדן דדון..!!!!
מ מיכלוש95 New member 6/8/05 #35 לא קשור../images/Emo70.gif לא קשור אם היה לו הוא לא היה מפרסם אותו אבל הייתי יכולה לחפש לפי שם ושם מישפחה
לא קשור../images/Emo70.gif לא קשור אם היה לו הוא לא היה מפרסם אותו אבל הייתי יכולה לחפש לפי שם ושם מישפחה
מ מרוקאית משגעת New member 6/8/05 #36 תאמיני לי שהרבה היו מחפשים לפי שם ושם משפחה אז אני לא חושבת שהוא היה רושם את השם..
מ מרוקאית משגעת New member 6/8/05 #37 תאמיני לי שהרבה היו מחפשים לפי שם ושם משפחה אז אני לא חושבת שהוא היה רושם את השם והשם משפחה..
ב בלינדוש השווה New member 5/8/05 #25 נצל"ש יש לי אתר חדש אני אשמח אם תכנסו תגיבו תדרגו ותרשמו לרשימת החברים! תודה חמודים בייב יי!!!