שרשרו להנאתכן... אוף אורע כל כך חסרה
ס סבתא יש רק אחת New member 13/8/05 #2 סבתא שלי חולה../images/Emo7.gif יש לה שפעת אוווווף דיברתי איתה בטלפון והיא נשמעת ממש רע גם רציתי לבוא אליה בדיוק היום רק שתבריא מהר
סבתא שלי חולה../images/Emo7.gif יש לה שפעת אוווווף דיברתי איתה בטלפון והיא נשמעת ממש רע גם רציתי לבוא אליה בדיוק היום רק שתבריא מהר
K kittycatbone New member 13/8/05 #3 ../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif שתבריא מהר ותרגיש טוב!!!!!!
M Mrs Brightside New member 13/8/05 #6 ../images/Emo109.gifהחלמה מהירה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
M Mrs Brightside New member 13/8/05 #7 ../images/Emo109.gifme three../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif
M Mrs Brightside New member 13/8/05 #8 ../images/Emo109.gifאעאע..פורום מארון בעמוד הראשי נו בערך נמ אם בא לכן לאחל ,הופ
O O s H e R s i t A New member 14/8/05 #12 בובי ג'ון ../images/Emo10.gif תחזור ;[ לא הגיע לאפחד משניהם ללכת.. למה לא מיזגו אותם לעזאזל?! בטח שבוע הבא.. ואני מדברת על הישרדות, לכל התוהים
בובי ג'ון ../images/Emo10.gif תחזור ;[ לא הגיע לאפחד משניהם ללכת.. למה לא מיזגו אותם לעזאזל?! בטח שבוע הבא.. ואני מדברת על הישרדות, לכל התוהים
ס סבתא יש רק אחת New member 14/8/05 #13 אההההההההההההההההההההההההההההההה../images/Emo7.gif לאאאאאאאאאאאאאא דייייייייייי נווווווווווווווווווווווווווווווווו לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טוב עכשיו טום חייב לנצח חייב!!!!!!!!!!!!!!
אההההההההההההההההההההההההההההההה../images/Emo7.gif לאאאאאאאאאאאאאא דייייייייייי נווווווווווווווווווווווווווווווווו לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טוב עכשיו טום חייב לנצח חייב!!!!!!!!!!!!!!
• •°• Gil The King •°• New member 14/8/05 #20 איאן../images/Emo99.gif הוא חמודדדדד.... אבל אני שונאת את טום, הוא ממש מעצבן... בסוף הוא עוד ינצח =/
ק קמימונת New member 14/8/05 #16 זה פשוט כבר לא הגיוני... זה לא קרה בשום עונה!! אולי מרכיבים את האתגרים ככה שאולונג תמיד יפסידו בכוונה?! אוווווף בובי ג'ון... מה יהיה בפרק הבא?! סטף תצטרך להתחרות בין חצי הגוף העליון שלה וחצי הגוף התחתון שלה ומי שיפסיד יילך הביתה?!?! חרא!
זה פשוט כבר לא הגיוני... זה לא קרה בשום עונה!! אולי מרכיבים את האתגרים ככה שאולונג תמיד יפסידו בכוונה?! אוווווף בובי ג'ון... מה יהיה בפרק הבא?! סטף תצטרך להתחרות בין חצי הגוף העליון שלה וחצי הגוף התחתון שלה ומי שיפסיד יילך הביתה?!?! חרא!
• •°• Gil The King •°• New member 14/8/05 #19 חחחחחח... היה פרק מעצבןןן לא רציתי שאף אחד מהם ילך זה היה ממש גרוע, ואיזה מסכנה סטף עכשיו היא שם לבד זה הכי מפחיד בעולם.... הקבוצה השניה מעצבנת, חב לשהם כל הזמן זוכים =|
חחחחחח... היה פרק מעצבןןן לא רציתי שאף אחד מהם ילך זה היה ממש גרוע, ואיזה מסכנה סטף עכשיו היא שם לבד זה הכי מפחיד בעולם.... הקבוצה השניה מעצבנת, חב לשהם כל הזמן זוכים =|