../images/Emo24.gifאוההה...שקדע שלי..תיכנסי..=>

אוהההה... רק עכשיו ראיתי מותק... למרות שכבר אמרת לי....אני מקווה שלא כעסת שלא דיברתי איתך במסנג'ר כי פשוט עשיתי לחברה שלי מסנ אז... סורי והחלמה מהירה.... אופה...גם לי אורע... חסרה אוה.....שתחזור.. למה היא- עזבה אותנו הא...!

תודה תאירע../images/Emo24.gif

לא אני לא כועסת אין סיבה שאני אכעס ואורע טסה לארה"ב
גמאני רוצההההההההההההה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את זה עם הקארל ווינסלו ראיתי לא מזמן ולא יכולתי לנשום כמה דקות טובות.. ועכשיו כשנכנסתי עוד פעם חחחחח LOL

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifחחח מכירה את זה:X../images/Emo6.gif

הוא הצטלם עם מישהו מהשכבה שלי

Stansfield

New member
I JUST MET TIM ROTH!!!!!

AHHHHHHHHHHHHHHH lol full story on Johnny Depp board... Tim plays in Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Rosencrantz and Guildenstern are Dead (with my Gary), Dark Water, Four Rooms and last but not least Tim Burton's Planet of the Apes! I'm sooooooooo happpppy!!! He's in my top3 fave actors ever!!

אנלא מכירה אותו../images/Emo12.gif

חחחחחחח בהתחלה חשבתי פגשת את ג'וני [ישר קראתי את הפול סטורי בלה בלה] ואני כזה "אוקיי פ-א-ק
" ואז קראתי שלא >< אבל שמחה בשבילך

Stansfield

New member
lol as i said on johnny's board...

i've met johnny before. and well, i like tim more as an actor, and now i can say i like him more as a person as well, he was just so incredibly, genuinely nice!
here's a picture of tim from pulp fiction
ספרות זולה

קראתי בפורום של ג'וני ^_^

איזה כייף זה! אני שמחה בשבילך, לא ידעתי שאת אוהבת אותו כ"כ.... :) אגב איפה המסעדה הזאת נמצאת? בלונדון?

Stansfield

New member
yes

i'm completely crazy about tim, now even more than before LOL but as my mates always knew i love him.. as soon as i found out he was in there last night i called some of my mates and told them who was there and since they know i love him they were like 'OMG, I'M SOOOOOOO HAPPY FOR YOU!!' lol
yep, the restaurant is in london. when you come here let me know and i'll take you to it

איך בא לי לחזור לשם כבררר...../images/Emo13.gif

חח... רק חזרתי ואני כל הזמן חושבת מתי אני כבר אסע שוב...
זה נשמע מקום מעולה! חחח... רק לעמוד ולחכות שהם יגיעו, נראה שזה עובד לא רע

Stansfield

New member
../images/Emo6.gif לא תמיד

בימי ראשון בדרך כלל אין שם אף אחד. אתמול ישבנו סתם על המדרגות ממול ואמרנו "איזה משעמם, בואו נלך" כשפתאום חברה שלי אמרה שהיא יכולה להשבע שהיא ראתה הרגע את טים רות' נכנס למסעדה, ואני התפחלצתי שם חח ואז חיכינו עד שהוא יצא. לא תמיד יש שם מפורסמים, ולפעמים יש מפורסמים משעממים כאלה שאף אחד לא מכיר איזה כיף לכתוב בעברית!! חח

שלחת לי במסנ' כבר.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אני פשוט מזועזעת קורט מתהפך בקברו.

Galadriel 3000

New member
זו רק אני, או

שהבנאדם הזה- חתיך בצורה מזעזעת? (ולא, זה לא החבר החדש שלי)

למעלה