אנשים! כנסו דחוף!

אנשים בבקשה! כולם להגיד פרק כ' בתהילים (גם מי שלא דתי!!) לרפואת ירדן בת רחל! כן, כן, ירדנוש מהפורום עכשיו בבית חולים........ להגיד תהילים דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yasmin960

New member
יש לי יום הולדת

יש לי היום יום הולדת...תאחלו לי מזל טוב...
באיזה יום יש לי יום הולדת דווקא ביום של ההתנתקות מזה זה?!?!?חחחח

אמונה77

New member
ליסמין המקסימה../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo13.gif

יום הולדת שמח!!!! שתזכי לחיים טובים ומאושרים, עד מאה ועשרים!!! ותזכי להיות בארועים שלך ולכל עם ישראל שמחים!!! מזל-טוב!!!!!
מכל הלב,
א.

המוניי מזלטופים../images/Emo24.gif

את יודעת,השם השני שלי הוא יסמין
ובכולופן: יומולדת שמח..עד 120 ואף יותר מיזה
אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם,בריאות,אושר,יושר,כושר,עושר וכל מה שאת רוצה ואוהבת
אז

אין לי מושג!

אל תשאלי אותי... בערב שבת היא חזרה מאוחר הביתה והיתה נפוחה וכל הצום לא הרגישה טוב, לא יודע למה... בבוקר היא כולה היתה כחולה! הקיצר, אני עדיין לא יודע מה יש לה, היא מחוסרת הכרה או משהו כזה... אני הולך אליה אחר הצהרים! הקיצר, כולם להגיד תהילים!! דחוף!!

chim chim

New member
הנה

א לַמְנַצֵּחַ, מִזְמוֹר לְדָוִד. ב יַעַנְךָ יְהוָה, בְּיוֹם צָרָה; יְשַׂגֶּבְךָ, שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב. ג יִשְׁלַח-עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ; וּמִצִּיּוֹן, יִסְעָדֶךָּ. ד יִזְכֹּר כָּל-מִנְחֹתֶךָ; וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה. ה יִתֶּן-לְךָ כִלְבָבֶךָ; וְכָל-עֲצָתְךָ יְמַלֵּא. ו נְרַנְּנָה, בִּישׁוּעָתֶךָ-- וּבְשֵׁם-אֱלֹהֵינוּ נִדְגֹּל; יְמַלֵּא יְהוָה, כָּל-מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ. ז עַתָּה יָדַעְתִּי-- כִּי הוֹשִׁיעַ יְהוָה, מְשִׁיחוֹ: יַעֲנֵהוּ, מִשְּׁמֵי קָדְשׁוֹ-- בִּגְבֻרוֹת, יֵשַׁע יְמִינוֹ. ח אֵלֶּה בָרֶכֶב, וְאֵלֶּה בַסּוּסִים; וַאֲנַחְנוּ, בְּשֵׁם-יְהוָה אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר. ט הֵמָּה, כָּרְעוּ וְנָפָלוּ; וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ, וַנִּתְעוֹדָד. י יְהוָה הוֹשִׁיעָה: הַמֶּלֶךְ, יַעֲנֵנוּ בְיוֹם-קָרְאֵנוּ

חחח... נגה!

אם תגידו תהילים היא כבר לא תהיה מסכנה! (זה שאני כותב "חחחח..." לא אומר שאני באמת צוחק או משהו כזה, כי אני עכשיו לא יכול לצחוק!!)

למעלה