1052

New member
אז בגלל זה הרחוב היה היום שקט!

סתם... חחח... אבל זה לא הזמן להתבדח על חשבונה! ירדנוש, אני מקווה שתכנסי לפה כמה שיותר מהר! מתגעגעים אליך בפורום (לפחות אני!!), בשכונה ובקבוצה!!! (טוב, אם נאמר ת'אמת, מתגעגעים יותר לשמחת חיים שלך!!) סתם מותק, רפואה שלימה..........

1052

New member
אפשר להקפיץ שוב???

בבקשה! אנשים! זה הכי דחוף שבעולם!!!

TEENAGER1

New member
../images/Emo32.gif

כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום. הודעה- אל דאגה, אני משרשרת עכשיו את כל ההודעות של האנשים המעצבנים שלא יודעים לשרשר
גם אם זה ייקח לי כמה שעות, אני אגמור בסוף. ורפואה שלמה לירדן

1052

New member
דלית, מיכל, אנערף.....

מי שלא תהיי, את כזאת חמודה שכתבת את ירדן בהודעה!!!

TEENAGER1

New member
מיכל ../images/Emo9.gif

ותודה... שלא תחשבו שלא אכפת לי מהגולשים שלי

היום בתפוז אנשים ../images/Emo55.gif

היום בשעה 18:00 מזכ"ל העבודה וחבר הכנסת איתן כבל יתארח בשידור חי בבלוג טי-וי ויענה על שאלות הגולשים בנושא ההתנתקות. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום ההתנתקות לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
בשעה 21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD כפיר הדר המתמחה בהנחיית סדנאות הנוגעות ליחסי הורים וילדים ויענה על שאלות הנוגעות להתמודדות הורים עם בעיות התנהגות של ילדיהם. שרשור השאלות אליו נפתח כבר, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
לאורך היום תענה בפורום להיות הורים מנהלת פורום הפרעות קשב על שאלות בנושא הפרעות קשב וADHD

תשובה....

ירדן זאת אחת מהפורום (ירדנוש היחידה 2) שבמקרה היא גם שכנה שלי. היא כרגע בבית חולים, היא מרגישה יותר טוב... יש מצב שהיא תשתחרר השבוע... אם את רוצה תשלחי לה מסר אישי!

mayan174

New member
ידוע לך האם מפגש הפורום יתקיים?

למרות שרשמתי לירדן מסר, בכ"ז מסור לה רפואה שלימה ושתשוב אלינו במהרה1

למעלה