-בעזרתך אבא-

תודה רבה!
אמממ... היא עדיין בבית חולים, היא מרגישה יותר טוב ב"ה. סוף סוף היא יכולה לדבר.. חחח... יש מצב שהיא תשתחרר עוד השבוע, אם היא לא תעשה בעיות לרופאים!

-בעזרתך אבא-

מאז שאני נולדתי! חחח... לא שמעת בחדשות?? לפני 10 שנים נולדה לה אחות!!
סתם, סתם... חחח...

noooga

New member
תמסרי לה החלמה מהירה!

שתרגיש טוב.. ורגע, ה-בעזרתך אבא- הזה עובר במשפחה? חח..

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך!!

מה??? אני עד כדי כך לא בעניינים??? מה קרה לירדן?? ממתי היא בבית חולים ולמה??? ותמסרי לה רפואה שלמה!!!!ושמתגעגעים אליה ושתחזור כבר...=) יאללה ביי אוהבת!!! -מירי-

-בעזרתך אבא-

את רואה מזה?? חחח... כנראה שכן... סתם סתם, ת'אמת, היא התחילה עם זה, אני נדבקתי...
תודה רבה! אני אמסור לה

ימית!

אני זוכר אותך...פעם דיברתי איתך עם את זוכרת...קוראים לי שיקה...אולי השם הזה אומר לך יותר... אז מה שלום ירדן? חחח....מצחיק שגם את כותבת "בעזרתך אבא"....כמו אחותך...

-בעזרתך אבא-

אה... חחחח... בטח שאני זוכרת! (כמה חבל שעכשיו אני לא יכולה לפרוץ לה לאייסי! חחח...) אמממ... היא מרגישה מצוין לפי דעתי... היא רוב היום מסתובבת בקפיטריה עם חברות וידידים שלה! קרציה! אח"כ אני צריכה ללכת לחפש אותה! חחח... אתה רואה מזה? הצליחה להשפיע עלינו הפושעת הזאת... חחח...

1052

New member
אהלן טורטית!

תודה שניכנסת... חחח... אבל רגע, ירדן כבר בבית לא??!! אתמול היו בגינה שלכם כמה בנות בשעה מאוחרת, בדרך כלל היא זאת שיוצאת ראשונה...

-בעזרתך אבא-

בבקשה... חחח... אמממ.... לא, זאת הייתי אני ובת דודה שלי... דרך אגב, אתה הולך היום עם אופיר לירדן?? אני רוצה לבוא איתך!!!

למעלה