שכחתם את חג האהבה../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif

אניווי-חג אהבה שמח ל-כ-ו-ל-ם
תהנו,תבלו עם מי שאתם אוהבים והכי חשוב-תהיו שמחים

הד0וש

New member
אני יודעת שזה לא כל כך קשור אבל..

בקשר להתנתקות.. אתם בעד או נגד? למרות שאי אפשר לשנות כלום.. אני ממש נגד.. אני לא מאמינה איך ראש הממשלה יכול לראות את העם שלו בוכה.. אנשים מבוגרים מתחננים שלא יגרשו אותם מהבית ולו לא איכפת.. פשוט אי אפשר כבר לראות טלויזיה! כל הזמן מראים איך האנשים שם בוכים
אז מה אתם אומרים?

shakshuka6

New member
עזבי אותנו מהתנתקות עכשיו../images/Emo178.gif

זה כבר יוצא לי מהאף
אני באה לפורום כדי לברוח קצת מהמציאות הקשה אז פליז תני מנוחה
אני כבר לא מסוגלת להסתכל בטלויזיה זה כל כך עצוב
ברור שגם אני נגד ...ובייחוד כואב לי על התושבים המסכנים

feel6

New member
נגדדדד....

ארץ ישראל השלמה לעד!!!
כנסו לפורום התנתקות שלא תדעו מה הולך שם...

Shani276

New member
עזבו 'תי מההתנתקות באמאשלכם../images/Emo7.gif

בחייאת,בכל מקום שואלים אותי מה דעתי על זה,למה זאת דעתי למה זה ככה ולמה אני חושבת ככה ולא אחרת... אבל תמיד אני עונה..חלשת אופי אנוכי
(טוב סתם לא אני לא א ב ל ...:| ) וטוב נו...לכולם זה כואב אנשים,ממש לא קל לאפאחד.גם למי שבעד זה כואב,גם למי שנגד. אבל לי הכי הכי כואב,על כל הקורבנות המסכנים והחפים מפשע שנהרגו ברצועה במהלך כל השנים שבהם ההתנחלויות ברצועת עזה היו קיימות...אם זה חיילים,בחורים צעירים שכל מה שהם רצו זה רק לחזור הביתה לסופש ולראות את אמא ואבא...קיבלו מוות במקום.ואם זה מתנחלים,שכל מה שהם רצו זה רק להקדיש את עצמם לארץ ועם ישראל,ואם זה חפים מפשע מכל סוג שהוא...אף חף מפשע לא צריך לסבול. אני לא רואה את הצעד הזה ככניעה לטרור...כי אין מה לעשות,מי שרצה להיפטר מהערבים(סליחה שזה במילים הקשות האלה כן?!אני מנסה לכבד את כל הדעות)היה צריך לדאוג לפתרון כבר בהתחלה,לא עכשיו כשהם יותר ממליון איש בארץ ישראל!אי אפשר לזרוק אותם ככה סתם לים(למרות שלעם שלנו עשו הרבה יותר גרוע=\ ). יאללה,עזה זה מה שהם רוצים? שיקחו אותה.יאללה.אין לי מה לחפש בין פלסטינים בכזה חור. אוף,בקיצור - לאף אחד זה לא קל,אבל לעמוד במקום אי אפשר !! (ועוד הערה קטנטנה - לירושלים זה יגיע על גופתי !!!!) לכל מי שקרה עד עכשיו - 2 דברים. 1.סליחה שזה היה ארוך,סוג של פריקה
2.מי היה מאמין שכל זה אני אספיק בייחוד בשורות הראשונות שכתבתי

הד0וש

New member
הערבים אמרו שזה לא יביא לשלום.. והם

רוצים גם את ירושליים אחר כך.. ארר מי הם חושבים ת'צמם

Shani276

New member
האמת, כל ה"חברה" שלהם ממדינות ערב

באים לעזור כשבא להם אבל לתת לפלסטינים שבארץ להיום שם לאזרחים?זה לא... בקיצור סתם מתחנפים כולם
סתם עוד דרך שמצאו מדינות ערב כדי ללכת ראש בראש עם ישראל :|

אוי,עזבו אותי מההתנתקות...../images/Emo122.gif

אני מנסה כמה שפחות לשמוע על זה
זאת באמת הייתה יציאה לו במקום..זה לא לפורום הזה(*האמ צו פיוס* למרות שאני בעד ההתנתקות ואל תסקלו אותי באבנים בבקשה).

Shani276

New member
חס וחלילה !! מה אנחנו ערבים ???

(אהמ למי שלא הבין זה היה בציניות
). וזה בסדר,יש מקום לכל דעה(שגובלת בשפיות!!)

mayan174

New member
נגד!בהחלט...

ועוד משהו - אני מאמינה שההתנתקות זה עונש שלנו, כמו שכתוב בתורה שההאדמה הזאת תקיא אותנו מארצנו.

אני ממש נגד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יהודי לא מגרש יהודי! העם עם גוש קטיף! הגוש לא קטיף! תנו לעם להחליט! "שרון יעשה שלום וסבתא שלי תעלה על הנקונדה!" שרון וחוות השיקמים=הענק וגנו!

למעלה