1052

New member
אם ככה אז: לכוווולם!!

טוב, מי שרוצה לשמוע איזה שרוטה ירדן שימשיך לקרוא, מי שלא רוצה... בעייה שלו! חחח...אז ככה:הייתי אצל ירדן השבת. חזרנו מהבית כנסת וכמו תמיד ירדן שקועה בספר. ואיזה ספר?? השידוך! חח... דווקא מתאים, לא?? הקיצר, כמה שהיא נראת שקועה תמיד יהיו לה יציאות באמצע. נדלג על הקידוש, לא משנה שהיא יודעת אותו בע"פ יותר מאבא שלה! חחח.. אחרי האוכל, כמו תמיד, חייבים למצוא נושא להתחיל להתווכח. מה יותר מתאים מההיתנתקות?! בדרך כלל היא לא מתערבת בנושא הזה, הפעם זה לא היה ככה! אחרי שעה שעתיים היא לא יכלה יותר והתחילה לענות לאיזה בחור שהיה אצלהם שבת למה זה לא טוב. בחיים לא שמעתי אותה עונה תשובה לעניין כמו התשובה הזאת! עזבו ת'קטע שהיא היתה בשוק מעצמה שהיא בכלל ענתה אבל... הקיצר, היא הכינה לאבא שלה תה. כמו תמיד אין לה מזל! הכוס הראשונה נשברת ישר כשהיא יוצאת מהארון. הכוס השנייה, עם קצת טיפת מזל היתה קיימת חצי דקה יותר מהכוס הראשונה, התחתית נפרדת מכל הכוס. כל התה נשפך על ירדן. חח... אותו דבר עם האבטיח, עוד לפני שהוא הספיק להגיע לשולחן, נופל על הריצפה! טוב, מה לעשות, ירדן עדיין לא חזרה לעצמה, נבין אותה! אבל רק הפעם! חחח... בלילה, לפני שהולכים לישון, חייבים טיול קצר. מה יותר טוב מטיול ארוך לגן הציבורי? רק כמה חבל שחייבים לעבור ברחוב הכי "אהוב" על ירדן (אפשר לחשוב כמה רחובות יש אצלנו... חח..), כמובן, היא מפחדת מהבנים, צריך למצוא דרך אחרת, רק חבל שאין כזאת. מוותרים על הרעיון, הולכים לטייל בשכונה היפה שלנו! אחרי שעה חוזרים הביתה שפוכים! מחליפים בגדים ולילה טוב. ומי אם לא ירדן תסתובב בבית, מול כל הבנים עם מכנסיים צמודים?? (טוב, נו, אין מה להסתיר... חחחח...) ואח"כ למה אנחנו מסתכלים עליה, הא??? בבוקר, כמו תמיד קר לה מהמזגן. היא לא מגיעה למזגן. מה עושים?? מטפסים על הספה! רק שהיא עדיין נמוכה! כמובן, חיים לטפס גם על הספריה! ציפלונת! אח"כ שוב אותו סרט לפני הקידוש ובקידוש. אחרי האוכל חייבים למצוא נושא. מה יותר טוב מדיון על אולפנות ופנימיות??? מה יותר טוב??? כמובן, ירדן בטוחה בעצמה! היא נחושה ללמוד באולפנא! (רק שהיא מידי קטנה... חח...) שעה שעתיים של ויכוח עוברות די מהר. ומי אם לא ירדן תספיק אח"כ עוד ספר שלם בשעה וחצי בלבד??? אותו סרט בארוחה שלישית (רק שהפעם אין קידוש!)... טוב, אין צורך לדבר על שירי שבת! מה יותר טוב מלשיר עם 2 אולפניסטיות (ועוד אחת בדרך...חחח...) ו4 מדרשיסטים??? כל הרחוב על גלגלים, שומעים אותנו בכל השכונה! במוצאי שבת, אחרי ההבדלה, הראנו לירדן את כל מה שהקלטנו מהחדשות של הפינוי בגוש קטיף (כי היא לא יכלה לראות בבית חולים...). טוב, כמובן שהזהרנו אותה ואמרנו לה להשתדל לא לבכות הרבה. כמובן, זה לא עוזר. איך בכלל חשבנו שהיא לא תבכה?? היא רק ראתה את חלוקת הצווים והיא כבר כולה אדומה מבכי! באמצע נכנסה הביתה כי היא לא רוצה להמשיך לראות, עוצרים הכל ומחפשים תעסוקה... אחרי כמה דקות היא שוב רואה... כמובן, לא מפסיקה לבכות בפינוי בכוח עד שפתאום היא נקרעה מצחוק!! ולמה??? כי את חצי מה"אמהות" (שהיו בעצם בסך הכל אולפנסטיות עם מטפחות!) שהיו בבית כנסת הם חברות של ירדן ובן דוד שלה נזכר להגיד שכל הבנים עם השיער שהיה להם בשפע הם חברים שלו מהמדרשיה. נו טוב... לא נפסיק אותה בצחוק שלה, אח"כ כמובן, ממשיכים לבכות. הקיצר, היא בוכה צוחקת, בוכה וצוחקת! חחח... אח"כ היא ממשיכה לקרוא עד שמישהי "צפונית" (כדברי בת דודה שלה!) קוראת לה בדלת, כמו תמיד ירדן מתפדחת ללכת לדלת אבל היא מגלה סוף סוף קצת אומץ ופותחת! ומי זאת שם בדלת אם לא "החברה האהובה" שלה?? (שלמעשה הם שנתיים לא מדברות!!!) כמובן, כשצריכים עזרה תמיד יש למי לפנות! למי אם לא לירדן?? הקיצר, 5 דקות לפני שכולם הלכו ירדן החליטה שהיא רוצה ללמוד לנגן בגיטרה של הבת דודה! ב5 דקות היא הספיקה ללמוד רק את המילה 'יונתן' (כן, כן, הקטן הזה שרץ בבוקר לגן!). נו טוב, גם זה הישג... חחח... טוב, היה עוד משהו שירדן לא רוצה שנספר! אבל זה מובן שזה חוץ מהשטויות שלה של כל פעם! רק לשמוע אותה צוחקת וכולם נקרעים!! אה, וצריך להביא לה צל"ש שזה הפעם הראשונה שהיא מקפצת במדרגות ומחליקה רק פעם אחת!!! חחח... טוב, לפחות עכשיו אפשר לדעת שהיא חזרה לעצמה, או שלא?? שבוע טוב!

-בעזרתך אבא-

בא לך לצאת מהשידוך הזה?? חחח... איזה שרוט! תאמין לי, מסכנה חברה שלך (וואיי! ברח לי השם שלה!)
סליחה??? תמיד אני עונה לעניין!! אבל מה לעשות שהוא עיצבן אותי עם השטויות שלו??? עלק לא *מצנזרת מחמת התקפה... חחח...*
אני אשמה שהכוס נשברה??? היא היתה עקומה! אני הייתי בסדר!
למה שאני יאהב את הרחוב?? עדיין יש שם ריח של הרפת ז"ל!!
וחוץ מזה, יוגב עדיין גר שם! חחחח... מה אני אשמה שבשלוש לפנות בוקר אתם עדיין יושבים בסלון?? וחוץ מזה! לא אמרתי לכם להסתכל עלי!
מה אני יעשה שבכיתי?? תמיד ידעת שאני רגישה, לא??
דייייי.... הם כאלה מסכנים!!!!!
נחישות, רגישות, נחישות!! חחח... עלק רגישות! דרך אגב, החלקתי פעמיים! חחח... אבל החצאית הייתה צרה, אז זה לא נחשב! חחחח...

-בעזרתך אבא-

דבר ראשון, זו היתה אחותי דבר שני זה בכלל "פגע" באחיין שלו דבר שלישי, למדתי איתו בכתה ג'

ברוכה השבה ירדן!

תגידי מה קרה לך, אף אחד לא עידכן אותי! מקווה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו

-בעזרתך אבא-

לא קרה לי כלום, סתם רופאים נודניקים שמחליטים שאני לא מרגישה טוב. אבל בדוגרי היה כיף! חחח... להכיר חברות, להיות בחופש מהעבודות בבית ומאחים שלי, מה יותר טוב?? סתם חחח... אני מרגישה "מצוין"...

למעלה