Queen Of Rain

New member
../images/Emo32.gif

עכשיו משדרים ביס בפעם המי יודע כמה את "החומה" ומשום מה אף פעם לא יצא לי לראות אותו עד הסוף תמיד אני רואה איזה כמה דקות ועוברת לא יודעת למה אבל עצוב לי לראות את הסרט הזה לבד נראה כזה חסר טעם

One Echoe

New member
זה סרט קשה לעיכול.

בהתחלה כשראיתי אותו בכלל לא הבנתי מה הולך שם... רק אחרי עוד פעם או פעמיים הוא ממש חדר אלי.

שלום חן

New member
מה שטוב בסרט הזה....

האפקטים האיוריים שלדעתי בתור בעל מקצוע מעצב ומאייר האיורים בסרט הזה ועוד לתקופה שיצא הסרט ראויים להערכה גדולה. השירים כמובן, ביננו, מי מיסתכל על הסרט? הפס קול של הסרט ופ"פ זה מה שעושה את בסרט. לא??????????

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif לדעתי לא.

כי אם אתה רוצה פשוט את הפסקול יש לך דיסק. זה מעניין לראות איך הם מציגים את זה, יש בזה המון ביקורת ועצב. אני חושבת שזה מעצים את החוויה של הדיסק.

שלום חן

New member
ביננו...

אם פ"פ לא היו כשורים לסרט היינו משתינים בכלל לכיוון של הסרט? לעניות דעתי ושוב אני אומר את דעתי מבחינת סרט, סתם סרט, פסקול חזק מאד, ולי בסרט הזה עשה האיורים המדהימים, ביקורת עצב... ממש לא בכיוון שלי לסרטים עם ביקורת ועצב יש פי 1000 יותר טובים מהחומה.

avki

New member
זה שטויות.

וזה לא אני אמרתי, אלא גדולים וחכמים ממני. http://www.rottentomatoes.com/m/pink_floyd_the_wall/ http://www.imdb.com/title/tt0084503/

שלום חן

New member
נו אז מה?....

אומרים שגם בריטני ספירס היא "זמרת" אז אני צריך לקבל זה?

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אבל הסרט כן קשור לפ"פ.

זה הקטע. זה מעצים את כל החוויה של החומה, נותן לך עוד נקודות מבט ונוגע יותר עמוק. אבל על טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח, אני מניחה. :)

שלום חן

New member
נכון...

אני לא אמרתי שהסרט לא קשור לפ"פ, אמרתי שאם הסרט לא היה קשור לפ"פ לא היינו בכלל מעלים דיון על הסרט.

avki

New member
זה לא מדויק.

תוכלי לראות בפורום דיונים כאלה או אחרים על סרטים שקשורים במידה זו או אחרת לחומרים של הפלויד. הסרט היה קשור לחומרים של הפלויד גם אם הוא לא היה קשור ישירות לפלויד בכלל. כמו כן, הוא סרט שנחשב מעולה בקנה מידה בנלאומי, ומוגדר על סף סרט שהוא חובה. כל הסיבות האלה אמנם לא היו מחייבות דיון עליו, אבל בהחלט היו מראות שעם או בלי קשר לפלויד, הסרט נחשב טוב מאד.

melancholy man

New member
מי מגדיר את החומה "כמעולה"

מדובר בסרט מביך וחסר תוכן אמיתי, מבחינה קולנועית מדובר בנפילה מדהימה.

avki

New member
תקרא כל אחת מהביקורות האוהדות

בקישורים שהבאתי. ונכון, יחסית לבמאי זה לא הסרט האידיאלי.

melancholy man

New member
אלו ביקורות של מעריצים

IMDB זה בכלל לא אתר של ביקורות, מי שכותב את "הביקורות" שם הם הגולשים באתר, קראתי גם כאן דברים טובים אבל אני לא מבין למה אנדי227 זה מישהו שהביקורות שלו יותר מעניינת משלך נגיד, וזה שאתה חושב שזה סרט מעולה אני יודע (באתר השני יש ביקורת ל DVD בכלל, שמתיחס בעיקר לפיצ'רס השונים, בכל מקרה זה לא אתר של מבקרים, וניכר שאין שם ביקורת קולנוע). לא שמבקרים זה דבר כזה חשוב, אבל שוב, להוציא מעריצים של הלהקה (וגם זה, בעיקר בגיל מסויים), אני לא רואה מישהו שחושב שזה סרט חשוב או מעניין.

avki

New member
התעלמת מ'רוטן', שם כל הביקורות

מקצועיות.

שמיקי

New member
תראה..

אתה צודק במובן מסוים.. מי שלא מכיר את האלבום, לא יהנה מהסרט. ראיתי , את הסרט בגיל 7 פעם ראשונה בכלל פחדתי מהסרט הזה ושאחותי שמעה פ"פ הייתי אומרת לה שתפסיק כי זה מפחיד אותי, היו לי סיוטים מזה. אח"כ כשגדלתי קצת ועדיין לא הכרתי ממש את האלבום, הסרט לא הפחיד, אלא שיעמם.. לא הבנתי ממש מה קורה שם אבל ברגע שהתחלתי להכיר את האלבום, וראיתי שוב את הסרט ממש התאהבתי בו. כל ההקשרים, זה מסביר את תוכן האלבום, את משמעות השירים. אז כמו שאמרת..אם פ"פ לא היו קשורים לסרט היינו משתינים בכלל לכיוון של הסרט?

למעלה