זאת קרן
ס סבתא יש רק אחת New member 10/9/05 #42 חברות שלי../images/Emo3.gif זאת שמתפקעת מצחוק זאת יעל זאת שסותמת את האף זאת קרן וזאת שמוזגת מיץ תפוזים ולא ממש רואים אותה זאת יובל דרך אגב מי שמציץ ליד יובל זה רועי החבר הכי טוב של שחר
חברות שלי../images/Emo3.gif זאת שמתפקעת מצחוק זאת יעל זאת שסותמת את האף זאת קרן וזאת שמוזגת מיץ תפוזים ולא ממש רואים אותה זאת יובל דרך אגב מי שמציץ ליד יובל זה רועי החבר הכי טוב של שחר
ס סבתא יש רק אחת New member 10/9/05 #43 יעל../images/Emo6.gif חחחחחחחח בערב כל המסיבה ניסינו לצלם אותה מתפוצצת מצחוק והצלחנו בערך אמממ יובל קצת מציצה בתנמונה חחח
יעל../images/Emo6.gif חחחחחחחח בערב כל המסיבה ניסינו לצלם אותה מתפוצצת מצחוק והצלחנו בערך אמממ יובל קצת מציצה בתנמונה חחח
ס סבתא יש רק אחת New member 10/9/05 #44 שחר../images/Emo6.gif עושה פוזה של "אני גבר ששותה יין" זה מיץ תפוזים אההה דרך אגב אם בא לכן לדעת... כולם קוראים לו סויקס בגלל שזה השם משפחה שלו וזה כבר הפך להרגל
שחר../images/Emo6.gif עושה פוזה של "אני גבר ששותה יין" זה מיץ תפוזים אההה דרך אגב אם בא לכן לדעת... כולם קוראים לו סויקס בגלל שזה השם משפחה שלו וזה כבר הפך להרגל
S shaya23 New member 13/9/05 #50 סורי שלא שירשרתי.. אבל תעזרו לי לחשוב על כינוי שיהיה קשור איכשהוא לאורלנדו...