sunshine116

New member
../images/Emo24.gif

זה כל מה שאני יכולה להגיד,
אף פעם לא הייתי במצב כזה, אבל דברים יסתדרו, אני מבטיחה.

MaryJaned

New member
../images/Emo24.gif

הבאמת היא ששבועיים זה נורמלי לגמרי, אנחנו בכ"ז נקבות... ;] מה תגידי על שנתיים? :/ בסופו של דבר זה עובר, באמת. ואולי עכשיו נראה לי הכי רע בעולם וכאילו את תמיד תמשיכי לאהוב אותו, אבל אני מבטיחה לך שיעבור. גם אם ייקח עוד שבועיים, גם אם ייקח חודש, וגם אם ייקח שנה. בינתיים תנסי אולי למצוא לך מטרה חדשה. ותעשי דברים שעושים לך טוב, את תרגישי הרבה יותר טוב
בהצלחה והכל

Miss Tika

New member
בובי...

מי כמוני מכירה את ההרגשה הזאת, של לחשוב על בנאדם כ"כ הרבה, ולהרגיש שאת כלום בשבילו... אז קודם כל חיבוק ענק
כי אין דבר שיותר יעזור מזה. ו..אני לא יודעת כמה מה שאני אגיד יהיה אפקטיבי, לי לקח המון זמן להבין דברים. אבל תני לעצמך בובה, זה בסדר להתגעגע, ולהיות עצובה.. זה טבעי, צריך את זה. אם תמנעי מעצמך את זה, זה רק ילך ויתעצם ויגדל. ובתכל'ס.. את לא יודעת מה עובר לו בראש. אם הא מתגעגע או לא. אם הוא עצוב או לא. ולא משנה כמה הוא מתנהג כאילו הכל סבבה. אבל גם אם הוא לא מתגעגע- זה כבר הפאק שלו, כי זה לא אנושי.. את צריכה לתת לעצמך לעבור את זה כמו שצריך, ושהוא יחנק בחרא של עצמו כבר. יהיה טובבב!!

יבח

New member
../images/Emo32.gif

עייפה. וכבר מתגעגע. פשוט שטוטניקית. ודפוקה. מה אני חושבת לעצמי?! ררר. הלכתי לישון

תנו דעהה..

עשיתי חתימה של אדם יוסף
תנו דעה.. ואני יודעת שהיא יצאה קצת מוזרה
וכנסו לאתר שלי.. תגידו לי איך לשפר אותו.. טנקסססס!!!!

שו אדם יוסף?!

מי זה?! באמת תמרה, איזה לא מעודכנת את בכל מה שנוגע לכוכבי על מסוקסים שאוהבים פקאצות!!!

וואלה, גיים בויז..

איך באמת לא ידעתי את זנ, אני מתפלאה על עצמי.. מי בת דודה שלו?

../images/Emo32.gifסתכלו סתכלו סתכלו../images/Emo70.gif

הנה הכלב החמודי מודי שילי
נכון שהוא סופר מודל?!!??!!?!?!?

חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

זה נראה כאילו בא לו לקפוץ עלייך ולעשות את יודעת מה..

n o a g i r l

New member
../images/Emo32.gif אוווף

למה כולם כאלה מעצבנים ויבשים? ולמה אני לא יכולה להחליט שאני הולכת ולמה אני יודעת שבסוף אני אשאר בבית? ונהרס לי כל המצברוח

n o a g i r l

New member
אממ.. יש איזו מסיבה בבצפר

ואני הולכת בסוף
הלוואיהלוואיהלוואיהלוואי שאני אהנה! אהה, ואת ממש חמודה :]

למעלה