פרקשון

New member
חחח טוב אני לא אאמין לשקרים שלהם

בבקום אבל איך אני אדע אם זה שקר או לא?

K i f

New member
הם לרוב משקרים... חחח רוצה דוגמאות?

סבבה....
מישהו לא רצה מ"צ... הוא אמר למפקד מהבק"ום שהוא רוצה כלא... והוא מסרב להתפנות מהבקו"ם לבה"ד 13... והוא אמר לו שישאר באוטובוס... ונעצור בדרך בכלא... לא כלא ולא נעליים... ישר לבסיס...
הקצין מיון בשרשרת החיול אמר לכולם: "זו טירונות של חודש, זו לא משטרה צבאית" ותראה איפה אני
טירונות של חודש ו-3 שבועות(7 שבועות) וכן במ"צ
והיו עוד דברים מעצבנים... המפקד כיתה שלנו אמר לנו: "אני יודע שהאנשים בבקו"ם הם שקרנים... אבל אין מה לעשות, הם משבצים איפה שצריך, תנסו להנות מהטירונות ותתגבשו, ממילא איש לא יוכל להוציא אתכם מפה... זה צבא וככה זה" והוא דיבר איתנו כ"כ יפה... כבר ביום השלישי הוא נתן לנו זמן מסויים להיות מול החדר אוכל לבד! הוא לא הוביל אותנו ולא כלום! הוא אמר שאנחנו אחת המחלקות הראשונות שהוא מאמין בהם!
הוא פשוט ממש טוב בלעודד חיילים! גם אם הוא משקר לפעמים

K i f

New member
לאלאלאלא!!!!

בחדר אוכל הוא היה איתנו... ולא רק הוא... כל שמונת המ"כים(מפקדי כיתות) היו... שני הסמלים... שני המ"מים(מפקדי מחלקה)... והמב"ס(מפקד בסיס). זו הייתה ארוחה חגיגית עם קמצ"ר(קצין משטרה צבאית ראשי), האיש שאחראי על כל החיל... והם היו אמורים להיות איתו ונתנו ל-2 המחלקות הוראה להגיע לחדר אוכל מסודרים בשעה מסויימת... ואמרו שהם סומכים עלינו
את לא יודעת כמה מילים כאלו מעלות לך את המורל! רק בגלל זה רצתי בכל האוהלים 10 דקות לפני עם החנת"ר(חניך תורן) ועוד איזה אחד מהמחלקה והוצאנו את כולם... מילים כאלו יכולות לגרום לנו להיות טובים! ולא צעקות ועונשים! איזה לא מבינים הם!

dsol

New member
וגם לי לא ../images/Emo3.gif

אתה לא יודע איזה כיף זה להסתובב לייד משטרה צבאית לא מדוגם ושהם מבקשים כרטיס להראות להם שאתה שוחר והם לא יכולים לעשות כלום !!!

K i f

New member
חכו חכו...

עוד שנתיים אתם תהיו חיילים
עוד שנתיים אני אהיה בלש או חוקר בדרגה בכירה!
עוד שנתיים

K i f

New member
../images/Emo6.gif

כואב, נכון?
תתחילו ללמוד להופיע בצורה נאותה לחיילי צה"ל!
אם אני הצלחתי לעשות את זה על היום הראשון, לסדר כומתה, כפתורי מכנס, חולצה ואבזם חגורה על אותו קו, חולצה מוכנסת לתוך המכנס בצורה נורמלית, קשירת שרוכים כמו חייל, סידור הכומתה בצורה שהיא אמורה להסתדר בכותפת והכי חשוב, להיות חייל... אין סיבה ששניכם לא תעשו ככה
ותיזהרו, למה אם אתפוס אתכם בתחנת רכבת או משהו... אני לא אזהיר אתכם כמו שאזהיר אחרים
חחח סתם...

K i f

New member
אני נותן לאנשים טיפים בכללי... לא ר

ק לגיוס.... -_- אה כן... ובר מתגייסת עוד פחות משנה...

למעלה