כןןן!!!! יש שם את כל השירים הטוביםם

ויש לי כבר את הרגילים.. מהורדות אמנם.. אהעהעהעההאבעהאעהעהעבסהעבסוטיהגדחנסגלחמהבךשיעכב דיסקק מדהיםםםםםםםם

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אל תשאל, כשחזרתי הביתה ראיתי שהקופסא של הדיסק נשברה! כאילו קצת, בחיבור

חחחחחח

יש את הקטע הזה ששולחים תיורים של ילדים מוכים לפסיכולוג שינתחו מנה הם חושבים נראה לי זה מה שאעשה עם הציורים שלך... ומה זה אמור להיות?! איור שציירת את עידן לפני שהוא נכנס למיטה שלך אתמול בערב?!

ManRed

New member
עושה את עצמך תמים

טובי את לא יכולה להצטרף, זה אורגיית בנים, אם תגדלי בולבול אז בשמחה.. ועידן לא היה במיטה שלי! עשינו את זה בחדר של ההורים!

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

דני קרעתתת אותי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כזה מצחיק..

Michali17

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo13.gif

פרקשון

New member
חחחחחחחחח ידעתי!!!

איך שראיתי את המילה יצירה ידעתי שאני אופיע שם! יופי דני ומה אני מחזיק ביד? המבורגר? טוב אני אעלה יצירה שהעלתי לקומונת המג'יקל יום שישי אחד בקרית אונו

צלילוש3

New member
אתה פשוט כישרון מבוזבז....

עם כל הציורים שאתה מצייר... אתה ממש מוכשר... אני אמרתי את זה כבר שציירת עטיפה לדיסק השלישי ואני עדיין בעמדתי...חיחיחיחי

ManRed

New member
חחחחח

צריך לשתות יותר וודקה, תקבל עוד רעיונות לציורים.. והמי דחף אותי היה אחרי שקפצת ראש לשיחים ואתה מחזיק דגל של גייז ביד אחת- הצבעים לא לפי האמיתי כי אני לא מכיר את הדגל(חחחח על מי אני עובד...) וביד השניה טמפון מעושן.. שושן!!! מסכן מת.. עוד מעט אני אצייר עוד חברי הפורום... אבל ציירו גם אתם.. שלא ירביצו רק לי ולעידן גם ככה מוכים...

למעלה