cami love benja

New member
יאיייייייייי תתחדשי

וואי איך כיף לךךךךך אם אני אביא לך שקל תביאי לי אותו ?... גם אותי החלק של ה-2 דקות so much have changed מעצבן.. אבל טום שר בשיר הרבה..אז זה בסיידר

Love Bem

New member
נצל"ש

תגידו לא רציתי להגיד את אבל אני לא יכולה לשמור את זה בלב(עלק!) קיצר תודו שמקפליי קצת התחילו לשעמם (אבל אני עדיין מאוהבת!) אין להם שום דבר חדש הכול משעמם טוב שהיה פשוט הייתי חייבת לכתוב (הגב יש לי יום הולדת עוד מעט לא לשכוח=P יותר נכון לי ולדאגי זה עוד חודש ומשהו=פ פחח... לא לשכוח!)

DesertRose7

New member
כי הרגע הם סיימו סיבוב הופעות!

זה תמיד התקופה המשעממת..או יותר נכון.. השקטה.. הם כל הזמן מטיילים בין עיר לעיר ולא יכולים לעשות הרבה יותר מזה.

LeeR4Ever

New member
משעממת זה לא מילה יפה :-\

בכל זאת הם רק בני אדם (בני אדם נסגדים, אבל עדיין בני אדם
) הם בדיוק סיימו את הסיבוב הופעות, תנו להם קצת זמן!

נצל"ש יש לי אח מפגר ולמה כנסו!!!!!!

האח הדביל שלי המפגר שימות אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחק לי את כל הדברים של מקפליי!!!!!!!!!!!!! התמונות הסירטונים הכל!!!!!!!!!!!!1 ממש ממש ממש ממש הכל!!!!!!!!!!!!!!1 איזה בן____ באסה שאני לא יכולה להגיד את המילה הזאת!!!!!!11 אוףףףףףףףףףףףףף אני ניתקעת במישפחה המטומטמת הזאת עם 3 אחים מפגרים אחד יותר מהשני ועוד 2 אחיות שביכלל לא יודעות שאני קיימת!!!!!!!!1 אוףףףףףףףף אני רוצה להיות ילדה יחידה!!!!!!!!!!! סורי על הוצאת העצבים!!!!!!!!!!!!

M c F l y

New member
את מקללת את אימא שלך בדרך

את שמה לב?:| ולי פירמטו לפני חצי שנה את המחשב זה לא כזה סיפור להחזיר הכל ^_^ תתעודדי יש מקרים גרועים מזה..

Hip Hop star

New member
שיר,יא רעה../images/Emo3.gif

את לא רואה שהילדה במשבר,אז את מעירה לה על אמ שלה....
לא בסדר באמת שפגעה בה בדרך....אבל את יכולה יותר...
ליטל,מחר בבוקר
אל תקחי קשה...אפששר להשיג לך את ההההההההההההכללללללל.....

lollipop1

New member
לא נורא...

תשלימי בחזרה את כל החומר (נעזור לך) ואז תשמרי הכל על דיסק (לעוד מקרה שכזה)

תודעע יפות שלי...

איזה מתוקות אתם... וזה כן נוראא כל איזה חמש חודשים אח שלי עושה לי את זה!!!!!!!!!! ובקשר לדיסקקק אני לא יודעת איך צורבים.. על דיסק.. אז שזה בעיה קצת.... ואח שלי לא יצרוח לי!!!!!!!!!!!! זה בטוח... וכן שמתי לב לזה אבל לא המשכתי כל כך את המילה... תודעע בנות אני לאהוב אותכם מאוד מאוד!

Love Bem

New member
נצל"ש

יש לי חצי תקציר על הסרט מחברה שלי שראתה מהחורי הקלעים באמטיו בואו נתחיל בזה שלא מומלץ ללכת! סתם סרט מגעיל.. זה כזה על ילדה(לינדזי המכוערת!)שאין לה קמעת מזל ואז היא מתנשקת עם ילד אחד ופתעום יש לה מלאה מזל ואז היא מסדרת להצמה את החיים שלה ומכול מיני ומקפליי מופעים רק פעם (1) אז לא שווה ללכת מי שרוצה ללכת זה שעה ומהו לראות רק את לינזי לה מציעה לכם! דרך הגב תנסו להריד תקציר של הסרט מאמיול באנגלית כי זה עובד או שתכנסו לאתר ביפנית!

DesertRose7

New member
מכל מה שאמרת..

ידוע לנו הכל.. אולי יש עוד משהו שאת יכולה לספר עליו? ודרך אגב.. גם אם רואים את הגב של הרגל של דני אני אלך לסרט..

למעלה