היום בתפוז אנשים ../images/Emo186.gif

הערב בשעה 18:00, ליאל קולט, שהתגלתה ב"בראבו", שרה לפני ביל קלינטון ועם הסקורפיונס תתארח ב-BlogTV ותענה לשאלות גולשים. שרשרו שאלותיכם עכשיו בפורום ליאל קולט לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
תחרות כתיבת התסריט המוצלח ביותר לפרק ב"השמינייה" נכנסת לשלב הגמר שלה! בואו לבחור מבין העולים לגמר את התסריט שהכי מגיע לו פרס בבפורום השמינייה
רוצים לזכות בסינגלים של שרון חזיז ושל הפרויקט של עידן רייכל? השתתפו בחידונים ותוכלו לזכות! לחידון הפרוייקט: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=39742 לחידון שרון חזיז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=39691

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gif Children In Need ../images/Emo41.gif

או "ילדים נזקקים" כפי שזה נקרא בפי הממיר הדיגיטלי שלי (שמשום מה אני קראתי ילדים מקקים וזה נורא הצחיק אותי
) בכל מקרה, זאת תוכנית צדקה בריטית שמתקיימת כל שנה כמו שאתם מבינים - למעל ילדים נזקקים. חלקנו ראה את הארי טום ודני לוקחים חלק באירוע הזה האירוע הגדול יתקיים ב-18/11 יום שישי הקרוב בשעה 21:00 עד סביבות חצות חלק ראשון, ואחרי איזה חחצי שעה יתחיל החלק השני עד 4 בבוקר (אכן תוכנית ארוכה) ישתתפו בתוכנית כל מיני אמנים ומפורסמים בריטים והאמתי שאין לי ממש מושג אם מקפליי בכלל יהיו שם אבל בכל מקרה שווה צפייה

DesertRose7

New member
זה משודר בארץ!

זה מה שהתכוונתי להגיד.. רק ששכחתי לכתוב את הערוץ.. תסתכלי על השעות

DesertRose7

New member
כמובן שזה יהיה ב-BBC PRIME

שזה ערוץ 30 בדיגיטלי ואין לי מושג איזה ביס מי מוכן לעזור לי כאן?

DesertRose7

New member
../images/Emo168.gif מקפליי מוכרים גיטרה חתומה

וכל הרווחים יועברו לCHILDREN IN NEED

Love Bem

New member
יש לי שאלה?!?

של מי החתימה הזאתי?
זה מתמונה של הגיטרה שהם מוכרים!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif נראה לי של טום..

אבל אנלא סגורה על זה.

Humm Noa

New member
טוב אבל...

לא נראה לי שיש מישהו שאוהב כ"כ את מקפליי עד שהוא יקנה גיטרה ב10 אלף שקל [אני אומרת בערך כי בטוח המחיר יעלה...] אבל, זאת גיטרה גיבסון, זה חייב להיות טוב. נראה לי שזה SG=|

DesertRose7

New member
וזה גם לא בדיוק עניין של מקפליי

זה יותר עניין של התרומה לCIN מה שגורם לסתם אנשים מליינים לקנות את הגיטרה

D4Ever

New member
תגידו..

מה קרה לראש בראש?? וגיא פינס עוד מעט חוזר..כדאי לשלוח מכתבים לא?

Hip Hop star

New member
שאלון../images/Emo3.gif

איימי חמודה,אני יודעת שאת אחראית כל יום ראשון להביא שאלון..אבל מצאתי אחד מגניב לכל מי שאוהבת/אוהב
את בובספונג'..
מה אתם עושים כשאתם משועממים? אתם נרדמים מהר? מה אתם עושים בזמנכם הפנוי||? כמה זמן לוקח להרדם? מה אתם עושים כשאתם משועממים? איך עושה גארי? מי החבר הכי טוב של בובספוג? האם סנדי היא יצור ימי? האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה? איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם? איזה יצור הוא? מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור? איך קוראים למורה לנהיגה? האם לבוב ספוג יש רשיון? מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה? מה בוב ספוג עושה בעבודה? מי השכנים של בובספוג? בתוך מה גרה סנדי? האם סנדי היא חית מים? מה כולם אוהבים לאכול? מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה? מי השתלט על המוח של בובספוג? איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק? מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד? איזה יצור פאטריק? איזה יצור גארי? איזה יצור מר קראב? איזה יצור סקוויד? איזה יצור בובספוג? מי האויב של מר קראב? מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה? האם בובספוג נוחר שהוא ישן? מי סוגד לכונחית הקסם? האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד? מי אכל את הבית של בוב ספוג? מי גרם לבית של בובספוג לחזור? ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו?

למעלה