Humm Noa

New member
עונה:)

למרות שאני לא אוהבת את בובספוג:) מה אתם עושים כשאתם משועממים? קוראת, מנגנת אתם נרדמים מהר?ממש לא.. לוקח לי שעותת מה אתם עושים בזמנכם הפנוי||?הממ... במחשב, רואה טלויזיה, קוראת, מנגנת כמה זמן לוקח להרדם?לפחות שעה מה אתם עושים כשאתם משועממים?לא שאלתם את זה כבר?:) איך עושה גארי? "גארי" "גארי" לא?:) מי החבר הכי טוב של בובספוג? גארי האם סנדי היא יצור ימי?אם אני ידע מי זה אני יענה האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה?=| איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם?=0 איזה יצור הוא?=| מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור?אניD= איך קוראים למורה לנהיגה? אויי שחכתי איך הולכת הבדיחה הזאתD= האם לבוב ספוג יש רשיון?לא נראה לי=0 מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה?מכונית? מה בוב ספוג עושה בעבודה?עובד? מי השכנים של בובספוג?גארי בתוך מה גרה סנדי?=\ האם סנדי היא חית מים?=0 מה כולם אוהבים לאכול?מים מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה?סרטן? מי השתלט על המוח של בובספוג?אני? איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק?ירוקי? מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד?הוא מת?*מקווה שכן* איזה יצור פאטריק?כוכב ים!!! את זה אני יודעת!!:) איזה יצור גארי?חילזון!!!!! חה חה איזה גאון אני איזה יצור מר קראב? ממ שאלה קשה. סרטן? איזה יצור סקוויד?הממממ.... מדוזה? איזה יצור בובספוג? אממ... בננה? מי האויב של מר קראב?בובספוג? מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה?"אני הולך לעבודה" האם בובספוג נוחר שהוא ישן?כן[?] מי סוגד לכונחית הקסם?אני:) האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד?ברור מי אכל את הבית של בוב ספוג?הייתי רעבה.... מי גרם לבית של בובספוג לחזור?אכלתי יותר מדי.. אז הכל עלה לי ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו? לא. הוא דו מיני.

loner in love

New member
שאלון+ספונג'בוב../images/Emo99.gif

מה אתם עושים כשאתם משועממים? בערך כלום... אתם נרדמים מהר? לפעמים מה אתם עושים בזמנכם הפנוי||? חחח אממ שומעת מוזיקה, מדברת/נפגשת עם אנשים, מחשב, שומעת מוזיקה
כמה זמן לוקח להרדם? אממ מה אתם עושים כשאתם משועממים? טוב 3 פעמים אותה שאלה בניסוח שונה... איך עושה גארי? :| מי החבר הכי טוב של בובספוג? פטריק! האם סנדי היא יצור ימי? לא! היא סנאי! האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה? כן הענקית הזאת איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם? אממממ וואי שכחתי :| איזה יצור הוא? כזה עם עין אחת מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור? לאדעת
איך קוראים למורה לנהיגה? אבונפחא?! לאדעת האם לבוב ספוג יש רשיון? לא הוא כל הזמן נכשל בטסטים מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה? רגליים? מה בוב ספוג עושה בעבודה? מכין קראבי פאטי
מי השכנים של בובספוג? סקווידוורד בתוך מה גרה סנדי? כזה בועה של אוויר האם סנדי היא חית מים? שאלתם כבר בעעעעעעעע מה כולם אוהבים לאכול? קראבי פאטי מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה? סקווידוורד מי השתלט על המוח של בובספוג? הקטנצ'יק ההוא כדי לגנוב תמתכון של הקראבי פאטי איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק? שאלתם כבר ואמרתי שאני לא זוכרת מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד? זאת היא לא הוא! והיא מתנפחת! איזה יצור פאטריק? כוכב מים איזה יצור גארי? חילזון איזה יצור מר קראב? סרטן (קראב דה) איזה יצור סקוויד? תמנון איזה יצור בובספוג? ספוג?! מי האויב של מר קראב? הקטנצ'יק ההוא מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה? :| אנלדעת האם בובספוג נוחר שהוא ישן? הווו יה! מי סוגד לכונחית הקסם? הא? האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד? לא אמרתם קסם? מי אכל את הבית של בוב ספוג? לאדעת מי גרם לבית של בובספוג לחזור? לאדעת ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו? לאאאאאאאאא הוא יצור סופר סקסי אסור לו להיות!!!

vered131

New member
עונה.. איזה מושלם הוא ../images/Emo99.gif

מה אתם עושים כשאתם משועממים? רואים טלוויזיה או במחשב אתם נרדמים מהר? ממש לא מה אתם עושים בזמנכם הפנוי||? מחשב טלוויזיה או חברים כמה זמן לוקח להרדם? לא יודעת מה אתם עושים כשאתם משועממים? לא שאלת את זה כבר?! איך עושה גארי? מיאוו. מי החבר הכי טוב של בובספוג? פטריק כפרעליו האם סנדי היא יצור ימי? לא.. אני שונאת אותה! האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה? יש לו 1, הלוויתן הזאת. שחכתי איך קוראים לה. שכל שתי שניות בוכה. איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם? פלנקטון איזה יצור הוא? פלנקטון. מן יצור ימי. מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור? היצור המפחיד הזה. שבסוף מסתבר שהוא חבר של פטריק. איך קוראים למורה לנהיגה? גברת פאף. האם לבוב ספוג יש רשיון? לא, מסכן. מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה? כזה אופניים כאלה. איך בא לי כאלה :) מה בוב ספוג עושה בעבודה? מכין קציצות סרטן. מי השכנים של בובספוג? פטריק וסקווידויד. בתוך מה גרה סנדי? כזה מן חללית. האם סנדי היא חית מים? לא. מה כולם אוהבים לאכול? קציצות סרטן. מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה? סקווידויד. מי השתלט על המוח של בובספוג? פלנקטון. איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק? פלנקטון. מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד? מתנפחת. איזה יצור פאטריק? כוכב ים. הוא נראה ככה-
איזה יצור גארי? ברלה
איזה יצור מר קראב? סרטן. איזה יצור סקוויד? תמנון.
איזה יצור בובספוג? ספוג. מי האויב של מר קראב? פלנקטון. מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה? "אני מוכן אני מוכן.."
האם בובספוג נוחר שהוא ישן? אהא.. איזה נחירה שקסית יש לו! מי סוגד לכונחית הקסם? בוב ופטריק. האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד? חחח.. כן! מי אכל את הבית של בוב ספוג? הקטנים המעצבנים האלה. מי גרם לבית של בובספוג לחזור? הגרעין, והטיפת בכי שזלגה לבוב. ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו? לא, הוא סתם אוהב את פטריק

cami love benja

New member
אעע בובספוג ../images/Emo99.gif=]

תנקס אלה =] מה אתם עושים כשאתם משועממים?מציקה לאחרים..
אתם נרדמים מהר?לאא שעתיים עד שאני נרדמת..
מה אתם עושים בזמנכם הפנוי||? מדברת,נפגשת,מכינה שיעורים
כמה זמן לוקח להרדם? בע זה לא היה כבר?
מה אתם עושים כשאתם משועממים? =\\\\\\\\ איך עושה גארי? מיאו =] מי החבר הכי טוב של בובספוג? אני
סתםם =] פטריק האם סנדי היא יצור ימי?נווופפ האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה?יש לו..נראה לי רק פרל..הכרישה הזאת
איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם?פלנקטון.כתבתי נכון? איזה יצור הוא?אממ מין חד עין כזה..מוזר..וירוק=\ מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור?חח לא זוכרת את השם..הוא שטוח כזה
איך קוראים למורה לנהיגה? גברת פאף?? האם לבוב ספוג יש רשיון? נופ..מסכן=[ מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה?אופניים =] מה בוב ספוג עושה בעבודה? מטגן - קציצות סרטן- =0=0=0 מי השכנים של בובספוג?סקוידויד ופטריק בתוך מה גרה סנדי?מין בועה או זכוכית ענקית..=\ האם סנדי היא חית מים?נווווופ מה כולם אוהבים לאכול?קציצות סרטן מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה?סקויויד מי השתלט על המוח של בובספוג? פלנקטון איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק?=0? מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד?היא מתנפחת
איזה יצור פאטריק? כוכב ים איזה יצור גארי? חילזון ים ??
איזה יצור מר קראב? עקרב.. איזה יצור סקוויד? תמנון או דיונון..מה ההבדל? איזה יצור בובספוג?
ספוג
מי האויב של מר קראב?פלנקטון מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה?אני מוכן !!!!! האם בובספוג נוחר שהוא ישן?הוא עושה חחחחררר נים נים נים נים נים..=] מי סוגד לכונחית הקסם??!?! מישהו.. האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד?יאפ.. מי אכל את הבית של בוב ספוג?היצורים הקטנים האלו.. מי גרם לבית של בובספוג לחזור?אממ זה מה גרם..לא מי..הדימעה שלו.. ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו?יאפ =] מה לעשות

Rowdy Girl

New member
יאי=]]]

מה אתם עושים כשאתם משועממים? אם אני עושה משו כשאני משועממת זה כבר לא נקרא שאני משועממת =| משועממת = אינלי מה לעשות אתם נרדמים מהר? בד''כ כן מה אתם עושים בזמנכם הפנוי||? במחשב, שומעת מוזיקה... או בטלוויזיה, שומעת מוזיקה כמה זמן לוקח להרדם? אם אני עייפה 5 דק'... תלוי כמה דברים יש לי לארגן בראש... ואם אני לא עייפה אז 7 שעות ויותר מה אתם עושים כשאתם משועממים? =| איך עושה גארי? מיאו מי החבר הכי טוב של בובספוג? פטריק האם סנדי היא יצור ימי? לא האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה? ילדה איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם? פלנגטון [אם ככה כותבים] איזה יצור הוא? פלנגטון? מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור? אני לא עד כדי כך מכורהS: איך קוראים למורה לנהיגה? אמממממממ? האם לבוב ספוג יש רשיון? נראה לי מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה? לוזוכרת מה בוב ספוג עושה בעבודה? מכין קציצות?! מי השכנים של בובספוג? פטריק וסקווידוורד בתוך מה גרה סנדי? עץ? האם סנדי היא חית מים? לא מה כולם אוהבים לאכול? קציצות סרטן מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה? סקווידווירד? מי השתלט על המוח של בובספוג? פלנגטון? איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק? ההולנדי המעופף מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד? ? איזה יצור פאטריק? כוכב ים איזה יצור גארי? חילזון איזה יצור מר קראב? סרטן איזה יצור סקוויד? תמנון איזה יצור בובספוג? ספוג מי האויב של מר קראב? פלנגטון מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה? אעאעאעאע? האם בובספוג נוחר שהוא ישן? לוזוכרת מי סוגד לכונחית הקסם? ? האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד? מהזה<? מי אכל את הבית של בוב ספוג? ? מי גרם לבית של בובספוג לחזור? ? ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו? אולי

Love Bem

New member
פחח..בסדר=]

אני עונה! מה אתם עושים כשאתם משועממים?תליו מה בא לי מחשב גיטרה סקייט טלויזיה! אתם נרדמים מהר?אממ..אפשר להגיד=] מה אתם עושים בזמנכם הפנוי?אממ..עניתי כבר אין לי כוח שוב! כמה זמן לוקח להרדם?כנ"ל
מה אתם עושים כשאתם משועממים?עוד פעם?
איך עושה גארי?מיאו!
מי החבר הכי טוב של בובספוג?פטריק
הים! האם סנדי היא יצור ימי?לא היא סנאית! האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה?יש לו ילדה אחת! איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם?פלנקטון! איזה יצור הוא?לא יודעת אבל הוא עשוי מגז! מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור?לא זוכרת!אבל הוא גדול ומגעיל!
איך קוראים למורה לנהיגה?גברת פאף! האם לבוב ספוג יש רשיון?לא!
מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה?עם אופניים או ברגל! מה בוב ספוג עושה בעבודה?קציצות סרטן
מי השכנים של בובספוג?סקוידוורד(
) ופטריק(
) בתוך מה גרה סנדי?בית עם אוויר! האם סנדי היא חית מים?לא! מה כולם אוהבים לאכול?
מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה?סקוויד! מי השתלט על המוח של בובספוג?פלנקטון איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק?שחכתי מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד?מתנפחת איזה יצור פאטריק?
איזה יצור גארי?
איזה יצור מר קראב?סרטן איזה יצור סקוויד?
איזה יצור בובספוג?ספוג אבל הוא דומה ל -
מי האויב של מר קראב?פלנקטון מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה?א נ י מ ו כ ן ! האם בובספוג נוחר שהוא ישן?כן
מי סוגד לכונחית הקסם?אני=]וספונג'בוב ופאטריק! האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד?כן מי לא שונא אותו? מי אכל את הבית של בוב ספוג?תולעת! מי גרם לבית של בובספוג לחזור?סקוויד ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו?כןןןן

L u L i1

New member
חוחוחו אנייי../images/Emo9.gif

ספונג'בובב
מה אתם עושים כשאתם משועממים?כלום?
אתם נרדמים מהר?לא מה אתם עושים בזמנכם הפנוי||?כל מיני.... כמה זמן לוקח להרדם?תלוי עד כמה אני עייפה...
מה אתם עושים כשאתם משועממים?שוב??
איך עושה גארי?מיאווווווו
מי החבר הכי טוב של בובספוג?פטריק
האם סנדי היא יצור ימי?לא..היא סנאי!
האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה?כה יש לו בת שמנה כזאתי....לוייתן או משו.... איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם?פלנקטון! איזה יצור הוא?לוידעת
מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור?אחד גדול כזה...בסוף הוא נתן לו מכות וזה דיגדג אותו! חוחוח
איך קוראים למורה לנהיגה?לא יודעת...גם אחת שמנה.... האם לבוב ספוג יש רשיון?לא...הוא נכשל במבחן...
מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה?חד אופן? מה בוב ספוג עושה בעבודה?מכין קציצות סרטן! מי השכנים של בובספוג?פטריק וסקויידוויד בתוך מה גרה סנדי?אמממ אקווריום כזה
האם סנדי היא חית מים?כבר אמרתי שלא
מה כולם אוהבים לאכול?קציצות סרטן? מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה?אהמממ....פלנקטון?
מי השתלט על המוח של בובספוג?פלנקטון? איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק?ההולנדי המעופף.חעע מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד?מתנפחת...נראה לי איזה יצור פאטריק?כוכב ים איזה יצור גארי?חילזון
איזה יצור מר קראב?סרטן איזה יצור סקוויד?תמנון איזה יצור בובספוג?ספוג דההה מי האויב של מר קראב?פלנקטון? מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה?"אני מוכןןן!"אני מוכן אני מוכן אני מוכן..!!" האם בובספוג נוחר שהוא ישן?כן מי סוגד לכונחית הקסם?בובספוג בפטריק...(אהממ...קרדיט לאח שלי על התשובה
) האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד?כן? מי אכל את הבית של בוב ספוג?תולעים.. מי גרם לבית של בובספוג לחזור?בובספוג ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו?

עונהההה על השאלון כמובן

מה אתם עושים כשאתם משועממים? מישתעממת?! כי עם אני יעשה משו אז אני כבר לא ישתעממם אתם נרדמים מהר? כמו בשאלון הזה כן?! בשיעורים שהמורה מדברת על כמה העולם משונה ומוזר כן נירדמת מהר... מה אתם עושים בזמנכם הפנוי||? אמ.... כמה זמן לוקח להרדם? הרבה זמן.. מה אתם עושים כשאתם משועממים? שואלת את עצמי למה את רושמת את השאלה פעמיים?! איך עושה גארי? גארי?! גרררר? מי החבר הכי טוב של בובספוג? הכוכב ים הזה הורוד.. האם סנדי היא יצור ימי? לא.. האם למר קראב יש ילדים ואם כן כמה? לא שאני יודעת איך קוראים ליצור הקטן שרוצה להשתלט על העולם? מוח מפינקי והמוח? השאלה חסרה אבל הם עכבר ועכברוש ניראלי מי רצה לתת מכות לבובספוג בשיעור?מה את שואלת אותי איך קוראים למורה לנהיגה? לא יודעת אבל היא דג אבונפחה האם לבוב ספוג יש רשיון? לא.. מה הרכב שאיתו מגיע בוב ספוג לעבודה? אמ... מה בוב ספוג עושה בעבודה? מה שאת לא עושה בבית ספר מי השכנים של בובספוג? אמ... בתוך מה גרה סנדי? לא זוכרת אננס? האם סנדי היא חית מים? לא מה כולם אוהבים לאכול? אוכל מי אמר שהוא לא אוהב קציצת סרטן והתמכר לזה? אל שאלי אותי מי השתלט על המוח של בובספוג? איך קוראים לאיש שמפחיד את כולם והוא בצבע ירוק? מה קורה למורה לנהיגה של בוב ספוג שהוא מתנגש בעמוד? מיתנפחת לכן היא אבונפחה? איזה יצור פאטריק?כוכב ים איזה יצור גארי?מדוזה איזה יצור מר קראב?סרטן איזה יצור סקוויד?אמ... איזה יצור בובספוג? מרובעע עם חורים מי האויב של מר קראב? מה בובספוג אומר שהוא הולך לעבודה? האם בובספוג נוחר שהוא ישן?כן מי סוגד לכונחית הקסם?? האם כונחית הכסף שונאת את סקוויד?? מי אכל את הבית של בוב ספוג?? מי גרם לבית של בובספוג לחזור? ושאלת השאלות:האם בוב ספוג הומו? את זה תישאלו את גיל ססובר שמדבב אותו..

Hip Hop star

New member
היווווווווווום!../images/Emo2.gif

היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לאלון!
אמ.....הוא אומנם לא בפורום,אבל אני בשלבים שהוא ייצטרף לכאן כשהוא יבין מהזה פורום
. אז אחי הקטן גדל בשנה והיום הוא בן 12!
.אני ממש ממש הודה אם תשרשרו לו ברכות(טוב אוריאן,לך אני מוותרת
)...
לא לכעוס עליי,חשבתי שזה יהיה נחמד,כי חלק מהבנות פה הוא מכיר(מור,מסתבר שבסוף לדני יש יריב,אה?
).....והיום הוא הודה שהוא אוהב את מקפליי ובעיקר את דאגי
. להירגע,אוהב מבחינה של סטייל...לא משנה....=| אז ברכותיי לאחי הנזיר
"אלוני בלוני טיפשוני חלוני
.המון המון המון המווווווווווווווווווון מזל"ט!!!!!!!!! שנה הבאה כובשים את ברזיל!
. אני מאחלת לך המון מזל טוב,אושר,עושר,ועוד הרבה כושר(לא שחסר לך
)..וכל מה שתצרה ויהיה אפשרי שייקרה לך בחיים!
. שתזכה להמון בריאות,שתגבהה(משום מה אתה הולך להיות 1.73 כמו דגאלסון...
)נמנמנמ....ונראה לי אני אגיד לך מחר עוד.... ולפניי ברזיל אנו כובשים את סן דייגו!אז שתוק שתוק....
. וקבל שיר שאתה מאוד "אוהב"!(ההפך הוא הנכון
) "אמרת שהכל הסתדר לך בסדר כמו בספרים שקראת בבבצפר כולם לך אמרו אתם זוג משמיים עכשיו השמיים כהים ובנתיים 4 בבוקר השחר מפציע חושבת אולי הוא בכל זאת יגיע שמה קומקום מציתה עוד סיגרייה ברדיו שירים שסוגרים את הלילה פזמון:יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך. " איזה מכות הוא הולך להחטיף לי!

bar jones

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif אלוניי ../images/Emo99.gif ../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

אלה- תקראי לו שיבוא לקרוא!!! אלוני!!!!! יומולדת שמח קטנצ'יק!!!
אז ראית מה זה? האחות הגדולה (והשווה סגידה) שלך הפכה אותך לסלבריטי בפורום שלנו..!!
אז מותק, שיהיה לך את היומולדת הכי הכי מדהים שיש!!!
גודלאק בכל דבר שאתה רק רוצה.. לימודים, כדורגל, בנות.. בנים...
תשאר ילד מגניב - וכן אומנם ההכרות בינינו הייתה קצרה, אבל אני כבר חושבת ככה.
אני מאחלת לך המון בריאות אושר עור כושר שמחה וכל דבר שרק תרצה, ותשמור על עצמך!!
אז תזכור תמיד כמה שאתה ילד שווה
ואל תשכח לומר לאחותך הגדולה תודה ושאתצה אוהב אותה תמיד
אז
האפי בי-דאי!!
לאב יו
מור
ואכן אל'וש, לדנדן יש מתחרה רציני

Love Bem

New member
מזל טוב!

אלון זה שם נחמד! תמסרי לאח שלך מלאה מזל טוב גם אממ... אני לא מכירה! אבל לכול אחד מגיעה מזל טוב ביום הולדת! חח..

Hip Hop star

New member
אני לא מאמינה!../images/Emo2.gif

כמה צפוי..איך ידעתי ששחר תעביר את זה ל-off.....עיזבו לא משנה...הרסה את זה...

DesertRose7

New member
את באמת חושב תשזה לא ../images/Emo32.gif??

לא רק שזה יומולדת , זה גם של מישהו שלא נמצא בפורום. אז עם כל הכבוד לאח שלך - זה

Hip Hop star

New member
חשבת ישאמרת פעם שלכל אחת מגיע

שירשור יום הולדת משלה...... זה שהוא לא כותב כאן,זה לא קשור..הוא מכיר כאם חצי מהבנות...רציתי לעשות לו טוב..אבל לא משנה..........

היום ומחר בתפוז אנשים ../images/Emo188.gif

תחרות דצמבר החם בפורום נשואים נשואות יוצאת לדרך: כותבים סיפור אירוטי ומשתתפים בתחרות נושאת פרסים
לפרטים נוספים -http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=39847
הדולה זהר כרמי, תתארח מחר (רביעי), בפורום הריון ולידה החל מהשעה 9:00 ותענה על שאלות בנושא בחירת ביה"ח ללידה. לפורום הריון ולידה - תמיכה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=110
הקונדיטורית איילת נתנאל תתארח מחר (רביעי) בשעה 10:00 בפורום הורים לתינוקות ותשמח לענות על שאלות בנושא קישוטי עוגות, בצק סוכר ואפיה. לפורום הורים לתינוקות - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=747

נצל"ש החזירו לי את הפלאאא ועוד משו.

אז ככה הייתם מאמינים כדי שאני יקבל את הפלא שלי הייתי צריכה להגיד רק שלושה מילים שהם "דיברתי עם דליה" (דליה הסייעת) מאאגניב!!!!!!!!! איזה אושרררר הפלא שלי חזררר ועוד משו שחזרתי מהבית ספר ראיתי כלבים שתי זכרים ונקבה מייזד... בשלישיה על איזה נקבה אחת זה היה דוחההה ולאחד הכלבים הכלב השני נשך אותו... מיסכן... אוהבת אותכם!?

נצל"ש- ב18.11 קוראים המון דברים!

אוקי 1. יש את הדבר הזה ששחר אמרה 2. יש את הסרט איזה מין שחכנה באיזה ערוץ אחד 3. כל החברות שלי מגבעת זאב נוסעות לשלושה ימים לטיול ככה שלא יהיה לי למה לצאת מהבית חוץ מבית הספר... 4. קיצר קוראים המון דברים

למעלה