Love Bem

New member
../images/Emo2.gifזה עובד באמת!../images/Emo2.gif

וזה מפחיד אותי!
תנסו עם אתם לא מאמינים! אל תרמו!!! קראו רק שורה אחת כל פעם כשתגיעו לתוכן ההודעה. הבחור ששלח את זה אמר שבקשתו התגשמה 10 דקות לאחר שקרא את ההודעה אבל בלי לרמות!!! לא לקרוא מה שכתוב בהמשך קיראו לפי הסדר. נהגו לי ההוראות . זה לוקח 5 דקות וזה כדאי!! הצטיידו בעט ונייר... כשאתם בוחרים שמות וודאו שאלה שמות של אנשים שאתם באמת מכירים, לכו עם אינסטיקטים שלכם. קראו כל פעם שורה אחת אל תתקדמו אחרת תהרסו לעצמכם את ההנאה.. 1. רשמו את המספרים 1 עד 11 בטור. 2.ליד המספרים 1,2 רשמו 2 מספרים כלשהם, איזה שתרצו. 3. ליד המספרים 3,7 רשמו שמות של אנשים מהמין השני. *אל תציצו קדימה או שזה לא יצליח לכם. 4. ליד מספרים 4,5,6 רשמו את מי שאתם רוצים(משפחה,חברים וכו') *אל תרמו כי תצטערו אחר כך. 5. ליד מספרים 8,9,10,11 רשמו שמות של שירים. 6. בסוף בקשו משאלה. והנה תוצאות המשחק: 1. עליכם לספר על המשחק הזה למםפר אנשים כמספר שרשמתם ליד מס' 2 2. האדם שרשמתם ליד מס' 3 הוא האדם שאתם אוהבים. 3. את האדם שליד מס'7 אתם אוהבים, אבל לא מצליחים להבין. 4.האדם החשוב לכם ביותר רשום ליד מס' 4. 5. האדם שרשמתם ליד מס' 5 הוא זה המכיר אותכם טוב מכולם. 6. האדם שרשום במס' 6 הוא זה שמביא לכם הכי הרבה מזל. 7.השיר שרשמתם במס' 8 הוא השיר שמתאים למי שרשום במס' 3 8. השיר שרשמתם במס' 9 מתאים למי שרשום במס' 7 9. השיר שרשמתם במס' 10 אומר עליכם הכי הרבה 10. השיר במס' 11 מצביע על איך אתם מרגישים בקשר לחיים. 11.שלחו את זה ל10 אנשים בתוך שעה , אם תעשו זאת המשאלה שלכם תתמלא. אני אומרת לכם המשאלה שלי התגשמה!

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אין לך מושג כמה זמן לקח לי למצוא את זה

Rowdy Girl

New member
אווווו מייי גאאאדדד

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif ההתחלה נכונה אצלי... אבל כל הקטע עם השירים, בדיוק הפוך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

oriane0

New member
זה לא עובד.

ניסיתי, חיכיתי 10 דקות ולא קרה שום דבר!!

Love Bem

New member
כנסו

לקחתי את זה מפורום גריין דיי! אתם חייבים לראות! לא לבעלי לב חלש!(ואני רצינית!) קישור למטה!

TalTal1492

New member
אייוווו

איזה מגעיל! מסכנה! אני הייתי מעדיפה למות במקום להראות ככה ....

למעלה