sap sapir

New member
אלוהיםםםם

אמאל'הההההה הלב שלי עכשיו דופק כמו אני לא יודעת מה...לא יכולתי לרדת עוד יווו אמאל'הה איזה מסכנה

Hip Hop star

New member
מהזה?!../images/Emo2.gif

זה על אתי מאשדוד שעברה תאוטנת דרכים,ועככשיו כולה מעותת בגלל כויות? אם כן..איזה מפחיד זה,ראיתי את זה לפניי שנתיים בכיתה ז'...והייתה לי טראומה חזקה מאודדדדדדדד..בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| והעלת את זה לפה בגלל ש?....

לא כולם רוצים לראות דברים כאלה את יודעת!! ואם יש פה ילדים קטנים שנכנסים לקרוא או משו ולא רוצים לראות את זה??. או סתם אנשים שמסיבה מוזרה כלשהי לא רוצים להסתכל אל זה??

loner in love

New member
אז אל תסתכלי

בדיוק כמו שאני לא נכנסתי בגלל התגובות של אנשים פה וחסכתי את זה מעצמי

Rowdy Girl

New member
איכככככככככ../images/Emo5.gif

ראיתי את זה פעם ראשונה שהייתי בכיתה ה'! לא יכלתי לישון!!!!!!! איזה מסכנה היא
זה עצוב

ראיתי את זה כבר 7 פעמים.... ../images/Emo80.gif

וכל פעם אני מצטמררת מחדש! זה פשוט מפחיד ומזעזע לראות איך החיים של הילדה הזאת התהפכו ונהרסו בגלל שתייה! פשוט נורא....

bar jones

New member
אבל אני חושבת שאנחנו לא מבינות

... לא אנחנו ספציפית, אלא כל הדור שלנו- כי עובדה שזה לא המקרה היחידי, גם אני ראיתי את זה פעם וזה פשוט אין... אני שלושה ימים לא ישנתי. אבל שכל הנהגים ששותים על הכביש, תאמינו לי שהם אפילו לא מתייחסים למקרים כאלה-אני אישית עכשיו כן נוהגת, ואין , אני ת'כלס מבינה כמה שזה פשוט עניין של שניות, של חוסר יציבות ואחריות למשך שבריר שנייה כדי שאני אהרוס לי או למישהו את החיים.. או יותר גרוע מזה.. אגרום למוות. רובכן כאן עוד קטנות ולא נוהגות- אבל אני ממש מקווה שכאשר כן תנהגו או שתצאו עם אנשים שנוהגים, באמת תישמרו על עצמכם ועליהם, כי אתן לא יודעות אפילו איך זה להתמודד אחרי (תודה לאל גמני לא יודעת)

M c F l y

New member
נצל"ש

גם אתם רואים לפעמים את הקוף בצד עם הגוף.... שמציע לבנות לראות את הJ300?? נכון שסיקרן אתכן ולחצתן וזה בכלל פלא של סוני אריקסון

lollipop1

New member
חחח כן

וכמו מטומטמת לא רק שנכנסתי לשם גם עניתי על השאלון איזה 5 פעמים עד שקלטתי שזה יצא אותו פלאפון

למעלה