GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifגמני..

בעצם, כל שנה הייתי לבד.. אז זה לא שונה או מש'ו.. גמני רוצה מוניקה

yardenbm

New member
../images/Emo45.gif גמני

אבל אין לדע תיש עוד חודש לסילבסטר אולי עוד אמצע עם מישו לבלות איתו או שאני אלך למוניקה לבד כי לכל חברותי יש חברים....

הסילבסטר השנה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

הולך להיות כ"כ מבאס
. אנחנו אמורים לארגן מסיבת סילבסטר ;[[[ ואנחנו לא מארגנים ;[[[[ כוסאמאמא של המוסד המזדיין הזה!111 ;[ זה בטח יהיה כמו כל פעם.. הולכים לשומרת ושותים >.< כ"כ טיפשי.. והשאלה של הלבד לא לבד, דיי ברור מה אני, לא?;[ בנצי, אני עכשיו מקללת כל רגע ורגע כשאני חושבת עלייך, ואתה אמור לדעת למה ;[[[[ כלב!1

../images/Emo32.gif אני חולה מתה ;[ |באג../images/Emo187.gif

ו.. אני כנראה לא באה למפגשצפוניקים ביומחמישי ;[[ אני מקווה לבוא.
אני חייבת למצוא איכשו סידורר >>.<< ליל, ההודעה הזאת נפתחה בשבילך. אני לא רוצה להיות לבד, אז אני דורשת שתשרשרי לפה "גמני חולההה
". טוב? יופי.

LiLdon

New member
נררררמ

גם אני חולה גם אני חולה גם אני חולה גם אני חולה גם אני חולה גם אני חולה. יש לי דלקת גרון.:( מסופקת?אחלה. חסר לך שאת לא באה,את שומעת?! מטופשת>.<

אבל אמא לא תרשה!!!1 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

היא לא מרשה לי לחזור לנהריה מהקיריון במונית שרות ב11 בלילה ;[[ אני אנסה לשכנע את בז'י ואת תוי לבוא עוד פעם, או שאני אבקש רק מתוי לבוא.. בז'י מתחילה לעצבן

../images/Emo7.gif

מיכככככ אם את לא באה אני ירביץ לךך!!חסר לך ואת לא באה!!
את חייבת להרגיש טוב מובן?!?!? ואם את רוצה אני יעודד אותך בסילבסטר

אוף.. :( עצובית.

זה לא
זה אוווף..עזבו הנתי את עצמי..זה העיקר לא? יום זוועה.שבוע זוועה חיים זוועה. ועד שהייתי מאושרת..ממ בלעכס :( סילבסטר..לא חוגגת בתכלס..גם בעקבות אירועי היום אין לי עם מי.. אבל מן הסתם נצא.. נראה. אויש יהיה טוב..מיכלי רוצה להתנשק איתי בלילה בלילה בצאת הכוכבים?

למעלה