שלייי
1. שם:קארינה 2. גיל:13 3. מיקום בארץ:אשקלטאון כלום סיטי האם אתה 4. מאחר הרבה?מידי פעם. 5. עובד?לא,אבל רוצה. 6. אוהב את המשפחה שלך?מאוד. 7. אוכל מילקי?לא. 8. יש לך אובססיה\\סטייה?כנראה=\ 9. אוהב חורף?מאוד. 10. מבריז הרבה מביצפר?לא הרבה. 11. מדבר הרבה בטלפון?יותר מידי.. 12. מקבל ציונים טובים?לפעמים.. 13. כותב שירים\\סיפורים?לא ממש.. 14. משתדל לאכול בריא?לא ממש..בעצם בכלל לא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?כנראה שכן,האמת לא חשבתי על זה אף פעם..אבל כנראה שכן.. 16. חוסך כסף?כן=] 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כן=/ 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כן..איכס היא הייתה מגעילע 19. קונה מתנות?כשיש מצברוח 20. חושב שאתה בנאדם טוב?לא האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן,גרמניה
ועוד כמה.. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא זכור לי שנשבעתי חח.. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?ממממממ..את הדר=] 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כן..מזמן..=\ 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לאאאא איכסע 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא 39. נשברה לך שן?לא בטוחה בזה 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?בייגלה מוזר 42. שקנית?חוטים..:S 43. ספר אחרון שקראת?אני קוראת 3 ביחד.."רוקדת בתחתונים""אניהו"ו"פה גדול ומכוערת" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?אליזבת טאון,סרט מפגר 45. הופעה אחרונה שהיית?מזמן... 46. דיסק אחרון ששמעת?שייגעצ.. 47. שיר אחרון ששמעת?Nirvana.-.Smells Like Teen Spirit 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?שוטר,תוריד ת'ידדדד אני אזרוק חומצה!!חחח.. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?ממ..לא זוכרת.. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?ישרא 51. אדם אחרון שראית?אמא/מירית 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?לא זוכרת..אולי אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך?מירית?! 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?בטי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?מירית,נראה לי אהובים 56. צבע אהוב?כתום,ירוק,שחור..הרבה:S 57. סרט אהוב?שישי הפוך ואפקט הפרפר! 58. ספר אהוב?לא החלטתי..אולי ילדי יו ראשון.. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?לא הוחלט..אולי ביט 69! 60. דיסק אהוב?שייגעצ=] 61. שיר אהוב?לאב הר של ביט=] 62. תוכנית טלווזיה אהובה?ארתוררר בכל יום אתה פוגש חבר..דומחה לך וקצת אחר!! 63. מאכל אהוב?פיצה=]]] 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?לא הוחלט עדיין חחחחח 65. מקצוע אהוב?אין כזה עדייןןן 66. זמן ביום?צהריים=]או לילה..הכל אני אוהבת.. 67. ממתק\\חטיף אהוב?הכל מתקבל בברכה=] 68. אתר אהוב באינטרנט?לא חושבת 69. ערוץ אהוב?לא יודעת 70. קליפ אהוב?מממממממ...לא דעת.. העדפות 71. אביב או סתיו?גם וגם 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?אילתP: 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?ככה וככה 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?גם וגם 87. השיר שלנו או מיכאלה?השירשלנו 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?גם וגם. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?הכל הולך=] 92. פסטיגל או פיטר פן?אעעע? 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?ביצפר 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?פסטיגל או פיטר פן..:S 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?פסטיגל או פיטר פן:S 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?כן.. 99. האם נהנת לענות עליו?לא
PPPP חחחחחח 100. תן ציון לשאלון. 0