=]

השיר שלנו ../images/Emo45.gif

נינט טייב
ורן דנקר
. אבל נראה לי שהוא של נינט.[לפחות בסדרה..
]

שתקי ימכוערת

מה את באמת חושבת שליאל קולט יותר טובה?? נ.ב 1.מה יש להעריץ בליאל קולט? 2.איך יש פה יותר מ-10 ילדים?

BARSASOS

New member
אני אתאפק ולא אחזיר לך.

1. יש -המון - ה להעריץ בליאל. זה שאת אולי לא אוהבת אותה או לא רואה את זה, זאת הבעיה שלך בלבד. כל אחד ודעתו 2. אם את מתכוונת שיש כאן קצת אנשים זה בגלל שלא הרבה מכירים את ליאל ויודעים על קיומו של הפורום.

שלייי

1. שם:קארינה 2. גיל:13 3. מיקום בארץ:אשקלטאון כלום סיטי האם אתה 4. מאחר הרבה?מידי פעם. 5. עובד?לא,אבל רוצה. 6. אוהב את המשפחה שלך?מאוד. 7. אוכל מילקי?לא. 8. יש לך אובססיה\\סטייה?כנראה=\ 9. אוהב חורף?מאוד. 10. מבריז הרבה מביצפר?לא הרבה. 11. מדבר הרבה בטלפון?יותר מידי.. 12. מקבל ציונים טובים?לפעמים.. 13. כותב שירים\\סיפורים?לא ממש.. 14. משתדל לאכול בריא?לא ממש..בעצם בכלל לא. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?כנראה שכן,האמת לא חשבתי על זה אף פעם..אבל כנראה שכן.. 16. חוסך כסף?כן=] 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כן=/ 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כן..איכס היא הייתה מגעילע 19. קונה מתנות?כשיש מצברוח 20. חושב שאתה בנאדם טוב?לא האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן,גרמניה
ועוד כמה.. 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא זכור לי שנשבעתי חח.. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?ממממממ..את הדר=] 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כן..מזמן..=\ 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לאאאא איכסע 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא 39. נשברה לך שן?לא בטוחה בזה 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?בייגלה מוזר 42. שקנית?חוטים..:S 43. ספר אחרון שקראת?אני קוראת 3 ביחד.."רוקדת בתחתונים""אניהו"ו"פה גדול ומכוערת" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?אליזבת טאון,סרט מפגר 45. הופעה אחרונה שהיית?מזמן... 46. דיסק אחרון ששמעת?שייגעצ.. 47. שיר אחרון ששמעת?Nirvana.-.Smells Like Teen Spirit 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?שוטר,תוריד ת'ידדדד אני אזרוק חומצה!!חחח.. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?ממ..לא זוכרת.. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?ישרא 51. אדם אחרון שראית?אמא/מירית 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?לא זוכרת..אולי אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך?מירית?! 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?בטי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?מירית,נראה לי אהובים 56. צבע אהוב?כתום,ירוק,שחור..הרבה:S 57. סרט אהוב?שישי הפוך ואפקט הפרפר! 58. ספר אהוב?לא החלטתי..אולי ילדי יו ראשון.. 59. זמר\\ת\\להקה אהובה?לא הוחלט..אולי ביט 69! 60. דיסק אהוב?שייגעצ=] 61. שיר אהוב?לאב הר של ביט=] 62. תוכנית טלווזיה אהובה?ארתוררר בכל יום אתה פוגש חבר..דומחה לך וקצת אחר!! 63. מאכל אהוב?פיצה=]]] 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?לא הוחלט עדיין חחחחח 65. מקצוע אהוב?אין כזה עדייןןן 66. זמן ביום?צהריים=]או לילה..הכל אני אוהבת.. 67. ממתק\\חטיף אהוב?הכל מתקבל בברכה=] 68. אתר אהוב באינטרנט?לא חושבת 69. ערוץ אהוב?לא יודעת 70. קליפ אהוב?מממממממ...לא דעת.. העדפות 71. אביב או סתיו?גם וגם 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?אילתP: 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?ככה וככה 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?גם וגם 87. השיר שלנו או מיכאלה?השירשלנו 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?גם וגם. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?הכל הולך=] 92. פסטיגל או פיטר פן?אעעע? 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?ביצפר 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?פסטיגל או פיטר פן..:S 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?פסטיגל או פיטר פן:S 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?כן.. 99. האם נהנת לענות עליו?לא:pPPPP חחחחחח 100. תן ציון לשאלון. 0

CatsRule

New member
הנה

חח לא ידעתי המון דברים 1. שם: דניאלה 2. גיל: 13 3. מיקום בארץ: תל-אביב 4. האם אתה מאחר הרבה? לא נראה לי 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? תלוי מתי 7. אוכל מילקי? לא ממש 8. יש לך אובססיה\\סטייה? לא יודעת מה נחשב סטייה אבל אני אובססיבית לQueen 9. אוהב חורף? כןןןןןן 10. מבריז הרבה מביצפר?לא נראה לי 11. מדבר הרבה בטלפון?לא ממש 12. מקבל ציונים טובים?לא חחח 13. כותב שירים\\סיפורים?כן 14. משתדל לאכול בריא?כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים?אממממ קצת 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא 19. קונה מתנות? קצת 20. חושב שאתה בנאדם טוב? בערך האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? נראה לי 25. ישנת עם רדיו דלוק? אולי 26. עם טלוויזיה דלוקה? אולי 27. לא ישנת יום שלם? אולי 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן חחח 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא זכור לי 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא (שאלה מפגרת) 37. הלכת לאיבוד? לא 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לאאאאאאאאאאאאאא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סנדביץ' 42. שקנית? לא זוכרת... 43. ספר אחרון שקראת? "המשחק של אנדר" של אורסון סקוט קארד-מומלץ 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת 45. הופעה אחרונה שהיית? מרתון קווין בסינמטק, אבל זה לא הופעה חחח אז ההופעה של קווין פלוס באנגליה 46. דיסק אחרון ששמעת? THE BEST OF ARETHA FRANKLIN , אבל לא הספקתי הפעם מהתחלה ועד הסוף 47. שיר אחרון ששמעת? משהו של ליאל... 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? קטע מSend Me An Angel של הסקורפיונס עם ליאל... 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אמממממ בצפר? 51. אדם אחרון שראית? אחותי/אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת 53. אדם אחרון שחיבק אותך? לא זוכרת 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמממ לא זוכרת אהובים 56. צבע אהוב? כל הצבעים 57. סרט אהוב? "אחי איפה אתה" 58. ספר אהוב? אמממ כרגע אין 59. זמר\\ת\\להקה אהובה? הלהקה Queen חחחחחח, ועוד כמה... ועכשיו כמובן גם ליאל 60. דיסק אהוב? A NIGHT AT THE OPERA של קווין... 61. שיר אהוב? יש המון 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לא יודעת 63. מאכל אהוב? לא יודעת 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? חברה שלי (לא החברה, חברה) 65. מקצוע אהוב? אמממ גם לא יודעת (אמרתי את זה הרבה פעמים בשאלון הזה) 66. זמן ביום? לא יודעת 67. ממתק\\חטיף אהוב? לא יודעת 68. אתר אהוב באינטרנט? לא יודעת!!! 69. ערוץ אהוב? ביפ 70. קליפ אהוב? Bohemian Rhapsody של קווין העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? לא יודעת 75. סלקום או אורנג'? לא אכפת לי 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה!!! איכסה קרמבו!!! 84. לילה או יום? לא יודעת 85. דיסקמן או מערכת? שניהם 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית בעיקרון אבל גם ישראלית טוב 87. השיר שלנו או מיכאלה? שניהם בעעעע 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך!!!!!!!!!!!!! מוהאהאה 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל מול פנים!!! 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? הכווונה לקפוצ'ון? אז לא אכפת לי 92. פסטיגל או פיטר פן? איכסססססססססססס (פיטר פן הספר שולט. שמעתי שהראל סקעת הולך לבצע שירים של קווין בפסטיגל. בעברית. איכס) 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? שניהם זבל 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? מנה חמה בלי מים רותחים 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן.... 99. האם נהנת לענות עליו? בערך 100. תן ציון לשאלון. לא יודעת

למעלה