inbal287

New member
שלי../images/Emo9.gif

שם: לירון ענבל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נופ מיקום: ירושלים תמונה: [צרף] חחח. לא. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא... כמה נרקיסיסט אפשר להיות? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? מאיפה לי? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? נועה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא יודעת מין: כמה שיותר
. חח סתם, נקבה. רווק? לא אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 2/8/89 גיל: 16.5 גיל שהיית רוצה להיות: 15
כיתה: י"א מצבך החברתי: ?
גובה: מאיפה לי? צבע עיניים: חום אוהב אותם? כה צבע שער: שחור/חום/אדום... הכל התערבב וזה נראה ממש יפה. אוהב אותו? יאפ צבע אהוב: כתום
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: ימנית חיות מחמד? שתי חתולות מה העבודה שלך? תלמידה
יש / אין - פירסינג: עדיין לא קעקועים: ^^ אובססיות: יש, המון. התמכרויות: יש, המון. איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית [ויכולה להבין מעט גרמנית] משפט אהוב: אפשר מילה אהובה? - חמוד. האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? דה אתה שונא את עצמך? לא כרגע אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? כלמיני על הקול שלי אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מאיפה לי? מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד את הקול שלי/ליצנים אתה יודע לשיר? כן
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזיקה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן, אבל לא משנה מה. האם אתה פסיבי או פעיל? במה בדיוק?
יש לך יומן/ ג`ורנל? יש לי בלוג. מה החולשה הכי גדולה שלך? למה שאני אגיד לכם?
מה החוזק הכי גדול שלך? חחח... אין לי שמץ. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא רוצה לשנות שומדבר בעצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא ממש מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? עזבו מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אממ.. העיניים ומה הכי פחות אוהב? כל השאר
אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? יש לי, אבל לא בכמויות לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? וואו, אין לי מושג האם אתה: מעשן? לא סמים? קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? תלוי נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? מאוד האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? שחית בעירום? לא
היה לך מקרה חירום רפואי? לא נראה לי עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן
ישנת מחוץ לבית? יאפ חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? חצי מהחיים שלי מתבזבזים על זה
לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן
ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא... חשבת שאתה משתגע? יאפ בגדו בך? יאפ היה לך חלום שהתגשם? קורה מלא עברת על החוק? חצייה ברמזור אדם? כן פגשת מישהו מפורסם? כלמיני סלברטי תוצרת הארץ
הרגת חיה בטעות? לא! הרגת חיה בכוונה? ממש ממש לא! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. אבל רק לטובת הבנאדם גנבת משהו? נחשי גומי? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? נראה לי שבTV... בתקופת היסודי היתה לך התמוטטות עצבים? משו כזה. קפצת בנג`י? לא :$ היה לך חלום שחזר כמה פעמים? קורה מלא!

JosT Me

New member
עונה..

שם: נופר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אממ.. אמרו לי פרח מים.. חח.. מיקום: יהוד תמונה: [צרף] אומממ... אני נראית כמו פקאצה בתמונה הזאת.. *נא להתעלם* האם תקראי לבת שלך על שמך? לא.. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? מייק..
שם יפה.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא היה.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כה.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא.. חס וחסה.. מין: נקבה רווק? כה אם לא, רוצה להיות? לא רלוונטי... חח תאריך לידה: 10.4.91 גיל: עוד חודשיים 15 גיל שהיית רוצה להיות: 20 כיתה: ט מצבך החברתי: טוב מאוד.. *בלי להיות שחצנית.. חח* גובה: לא דעת צבע עיניים: חום כהה... אני רוצה שחורות .. חח אוהב אותם? עדיף שחור.. ררר... *דבר שלא קיים* צבע שער: שחור.. אוהב אותו? כה צבע אהוב: שחור כחול+תכלת ירוק וורוד ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: ימנית חיות מחמד? כלבה.. מה העבודה שלך? אממ... תלמידה?! יש / אין - פירסינג:היה.. אבל הוא מת... קעקועים:לא.. מקוורה שיהיה.. אובססיות: לשוקולד.. רר...
התמכרויות: פורום הים ומוזיקה איזה שפות אתה דובר? אנגלית עברית.. [כמובן.. איך לא?!] משפט אהוב: משהו למישהו שהוא ממש משהו משהו.. חח. האם... אתה חי את הרגע? כה יש לך סודות? מכירים מישהו שאין לו?! אתה שונא את עצמך? כן... לא... לפעמים.. אתה אוהב את הכתב יד שלך? כה יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה יפה את... [איכסע..] אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? שיגעון נעורים חח מה הפחד הגדול ביותר שלך: מורים וליצנים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא.. האם אתה מתבודד? לפעמים.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה?! האם אתה פועל בפזיזות? לא.. לפעמים.. טוב נו.. כה.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? ממ... שאלה מוזרה חח.. לא? האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג`ורנל? כה מה החולשה הכי גדולה שלך? דגדוגים מה החוזק הכי גדול שלך? אממממממ... לא דעת.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את עיניים.. לשחורות.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כה.. שלא טסתי לראות הופעה של הים... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? בדרך כלל.. לסמוך רק על עצמך.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים למרות שעדיף שיהיו שחורות.. ?! ומה הכי פחות אוהב? שיער.. אתה חושב שאתה נראה טוב? אמממ.. תגידו לי אתם.. יש לך ביטחון עצמי? כה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? עוד לא המציאו את הדמות הזאת חח האם אתה: מעשן? לא.. סמים? לא קורא עיתון? כה מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כה.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אין לי רישיון אבל אני אוהבת שנוהגים מהר.. אוהב את הקול שלך? נראה לי.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כה היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כה עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כה... חחח התחילו איתך?כה היית על במה?כה בטקס סוף שנה.. חח ישנת מחוץ לבית? כה.. חשבת על התאבדות? כה.. נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כה בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? חצייה ברמזור אדם? לא פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? נחשי גומי? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כה קפצת בנג`י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כה.. *לפי התמונה אני פקאצה... אבל אני לא.. חח*

made in love

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם: ענבר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נופ מיקום: חיפה תמונה: [צרף] חס וחלילה
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא...למה שהמסכנה תסבול?! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ג'יימס
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? טל/ספיר האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כל הזמן
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי מין: נקבה
רווק? כן
אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 8.1.92 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 18 (אז אני יהיה טבעונית,יעשה אינדסטריאל,סיידליפ וקעקוע
) כיתה: ח' מצבך החברתי: יש לי את הקבוצת חברות שלי, מתרחקת מגדודי הפקאצות..
גובה: 1.67 צבע עיניים: חום אוהב אותם? לא
צבע שער: חום אוהב אותו? לפעמים..היום כן
צבע אהוב: כחול כהה ותכלת ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: ימנית חיות מחמד? לא..הן מתו
מה העבודה שלך? תלמידה בחור נידח המכונה בצפר יש / אין - פירסינג: יאפ קעקועים: נופ אובססיות: הרבה
התמכרויות: בערך
איזה שפות אתה דובר? גרמנית (כבר שכחתי את האמת
),אנגלית,עברית משפט אהוב: "אבא,אבא- אתה יכול לתת לי זרעים לט"ו בשבט?"
(עזבו
) האם... אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן
אתה שונא את עצמך? רוב הזמן אתה אוהב את הכתב יד שלך? יאפ יש לך הרגלים רעים? לא משו נוראי..
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חכמה/רזה/מצחיקה אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו?
אין לי שמץ מה הפחד הגדול ביותר שלך? ליצנים!
אתה יודע לשיר? חח לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. זה מהברים שמשגע אותי שעושים
האם אתה מתבודד? בזמן האחרון נהייתי משו כזה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כרגע, חברה שלי שבמשבר
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מייבי האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? השיניים..גשר ארור!
האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל מאוד... יש לך יומן/ ג`ורנל? ג'ורנל?אה?
מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכל ומוזיקה
מה החוזק הכי גדול שלך? נשמע קצת מגעיל..אבל אני די חכמה כזאת..
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הפנים-
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא..אני הכי רגשנית שיש
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היו, בזמן האחרון לא
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לשים לב מה עובר על האנשים שסביבך. זה יכול להיגמר רע.ף-( מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? השער שלי..
ומה הכי פחות אוהב? הפנים אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? קצת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חח..אינלי מושג
האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? יאפ מתפלל? מדי פעם הולך לבית כנסת? נופ מדבר עם זרים? חח...לפעמים..אם הם חמודים..
ישן עם בובות פרווה? אחד יחיד ומיוחד
יוצא לטיול בגשם? יאפפפפפ
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא.. נוהג? לא..הלוואי עליי
אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? כן, כשאני לא צועקת הרבה האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא משו רציני יצאת מהמדינה? כן...
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? במבה ושוקולד שחר?
היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כשהייתי בת שנה..זה נחשב?
היה לך מקרה חירום רפואי? כן..נפלה עליי טלוויזיה. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא חטפת מכות? רק במחוק החטפת מכות למישהו?יאפ התחילו איתך?יאפ..ערסים דוחים שכמותם
היית על במה? חח..יאפ לצערי ישנת מחוץ לבית? כה חשבת על התאבדות? את האמת שכן נשארת ער כל הלילה? אה...יס לא אכלת יום שלם? יום כיפור רולזז דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? נמלה, בטעות
חשבת שאתה משתגע? כן, כרגע בגדו בך? לא יודעת
היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? חצייה ברמזור אדם? לא משו רציני...
פגשת מישהו מפורסם? יאפ הרגת חיה בטעות? נמלה, לא יותר מזה הרגת חיה בכוונה? חס וחסה!
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושבת.. גנבת משהו? נחשי גומי? נופ...
היית ברדיו/ טלוויזיה? חח..כמה פעמים יצא לי היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג`י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

ilona4ka

New member
שלי

שם: אילונה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא משהו ספציפי... מיקום: חור בדרום בע תמונה: אין,המחשב עבר פירמוט קשה מאוד, שום קובץ לא שרד האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג.. לא עולה לי שום דבר בראש אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אף אחד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לעיתים קרובות מידי אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא, ואני לא רוצה להיות מפורסמת מין: נקבה רווק? כן אם לא, רוצה להיות? - תאריך לידה: 16,7,90 גיל: עוד 5 חודשים יומולדת 16 גיל שהיית רוצה להיות: לא ממש מפריע לי הגיל שלי כיתה: י' מצבך החברתי: מי שטוב לי איתו אני אהיה איתו, אני מתחברת בעיקרון לכולם, חוץ מערסים... גובה: 162? אולי יותר צבע עיניים: ירוק אוהב אותם? כן, הייתי רוצה שיהיו יותר בהירות צבע שער: חום אוהב אותו? אפשר לחיות איתו צבע אהוב: אין צבע אהוב ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: ימני חיות מחמד? חתולה מה העבודה שלך?לישון בעיקר יש / אין - פירסינג: יש... רוצה עוד קעקועים: מקווה שיהיה בעתיד הקרוב רחוק אובססיות: מממ פרות (אני יודעת שזה מזוהה עם פקצות אבל יש לי חולשה לפרות מגיל קטן...) התמכרויות: מוזיקה, שוקולד איזה שפות אתה דובר? עברית, רוסית, אנגלית... וכמה מילים בסואומי(לעלגים- פינית) משפט אהוב: צריך לחשוב על זה.... האם... אתה חי את הרגע? מנסה כמה שיותר יש לך סודות? כמו לכולנו אתה שונא את עצמך? ממממ יש מקרים אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים... יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיינים יפות... אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? לא יודעת מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד ולהיות תלותית אתה יודע לשיר? כן, כמו כולם, אבל קול אין לי, לפחות בזמן הספיציפי הזה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? נייט האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מממ החברים האמיתיים שלי... אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי יש לך יומן/ ג`ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך?.. תנו לי לחשוב על זה כמה שעות מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ביטחון עצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כשזה נוגע למשהו חשוב אז כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש הרבה.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היו יכולים להיות יותר טובים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ללמוד מטעויות של אחרים, ולא לבטוח באנשים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים ומה הכי פחות אוהב? את הגוף עצמו חח אתה חושב שאתה נראה טוב? ממממ, נו אני לא דוגמנית, אבל גם לא זוועתית... יש לך ביטחון עצמי? תלוי בנוגע למה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לסופר וומאן... חחח איך היא ניראית בכלל? האם אתה: מעשן? כן סמים? לא קורא עיתון? כשיש מתפלל? חח לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? החתולה שלי היא לא בובה אבל יש לה פרווה יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? יש מצב נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא... רק לאבא שלי אני מביאה לנסוע מהר... חחח אוהב את הקול שלך? מממ הייתי רוצה לשפר אותו קצת האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? מממ לא היית מאוהב?לא היית על סמים? לא שחית בעירום? באמבטיה?! היה לך מקרה חירום רפואי? לא חירום עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? קצת חטפת מכות? כן אבל זה היה בצחוק החטפת מכות למישהו? אם אותה אחת שרבתי איתה בשאלה למעלה התחילו איתך? אוי שאלות דפוקות... כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? אני מנסה כמעט כל סופשבוע לא לבלות בבית... חשבת על התאבדות? כן.. אבל אחריי כמה דקות עזבתי את זה נשארת ער כל הלילה? כל הלילה וכל היום שאחריי זה לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? ג'וקים, עכבישים, נמלים, תולעים, נחשים, לטאות ודברים כאלו חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? חצייה ברמזור אדם? כל הזמן פגשת מישהו מפורסם? ממ כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן... נו כל הג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? נחשי גומי? כן אבל לא נחשי גומי היית ברדיו/ טלוויזיה?כן, כשהייתי קטנה הזמנתי שחיר לסבתא שלי בתוכנית רדיו חוחו היתה לך התמוטטות עצבים? לא נירא לי קפצת בנג`י? לא, אבל הייתי רוצה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

Blade Of Fire

New member
משעמם מידי

שם: עידן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: יקום 42, גלקסית שביל החלב, כוכב שלישי מהשמש. תמונה: [צרף] האם תקראי לבת שלך על שמך? נופ אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אהה.. לא יודע... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? סורי, לא מחליף את השם
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ע"י אנשים מחו"ל כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? נופ...פרל זה שם מעולה:) מין: יס פליז
רווק? נייט אם לא, רוצה להיות? נייט תאריך לידה: 21.8.86 |ישיש| גיל: 19 גיל שהיית רוצה להיות: אהמ.. 25 כיתה: יד'
מצבך החברתי: סבבה אגוזים? גובה: 1.86 צבע עיניים: חום אוהב אותם? בהחלט.. הייתי מעדיף ירוקות אבל.. צבע שער: חום כהה אוהב אותו? כן.. אבל שוב-מעדיף שחור צבע אהוב: כחול או שחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: וואי הפעם האחרונה ששמעתי את המילה הזאת הייתה לפני שנים
ימני חיות מחמד? דרקונים מה העבודה שלך? במטבח בברגר קינג
יש / אין - פירסינג:אין קעקועים: הלוואי אובססיות: דרקונים, חרבות, גלימות.... התמכרויות: לא ממש איזה שפות אתה דובר? עברית,קצת ערבית, אנגלית, מעט גרמנית... משפט אהוב: קארפה דיאם-חיה את היום האם... אתה חי את הרגע? אכן יש לך סודות? כמובן אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? מאוד לא יש לך הרגלים רעים? מממ... לא ממש איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "תעשה לי ילד"
אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? השבט (המאהבות יבינו) מה הפחד הגדול ביותר שלך? חוסר שליטה אתה יודע לשיר? אכן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? פעם..כן... האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כרגע? לימודים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בהחלט האם אתה פועל בפזיזות? ממש לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הייתי מסתדר עם איזה כמה פחות קילוגרמים האם אתה פסיבי או פעיל? אקטיבי,אידיוט
יש לך יומן/ ג`ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? חפירה
מה החוזק הכי גדול שלך? אוזן קשבת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ראה כמה שאלות למעלה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? המון דברים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בהחלט מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על כולם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הגובה:) ומה הכי פחות אוהב? כמה פעמים אותה שאלה?! אתה רוצה להזכיר לי שאני שמן?! אתה חושב שאתה נראה טוב? בערך יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אראגורן בן אראת'ורן
האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? חחחח לא הולך לבית כנסת? בטח. מבקר שם קבוע. איפה המקדש הכי קרוב לאודין? מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? חחחח לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן. ובדיוק נגמר הנהג חדש:) אוהב לנסוע מהר? תלוי אוהב את הקול שלך? כן. מאוד. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? בטח אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? בהחלט היית על סמים? לא... רק טבעיים שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? או-ווה... יותר מידי פעמים התחילו איתך? כן היית על במה? אכן ישנת מחוץ לבית? בטח חשבת על התאבדות? יותר פעמים ממה שאני רוצה:\ נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? הלוואי *דמוניק סמייל* חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? יאפ.. לא נפרט עברת על החוק? חצייה ברמזור אדם? אכן פגשת מישהו מפורסם? יאפ.. היהודים
הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? נחשי גומי? דווקא נחשי גומי?
נחשי גומי לא.. דברים אחרים כן היית ברדיו/ טלוויזיה? יאפ היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג`י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אכן....

inbal287

New member
../images/Emo6.gif

"הולך לבית כנסת? בטח. מבקר שם קבוע. איפה המקדש הכי קרוב לאודין?"

../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

1.
אתה ממש לא שמן! 2.פגשת את היהודים?
גמאני רוצה!

Plaztyk

New member
><

שם: אייריס האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: חיפה תמונה: [צרף] לשי? הו וואל
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג.. אבל אני יודעת שאם סבא שלי לא היה כ"כ מתנגד היו קוראים לי עכשיו כריסטין אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? יוליה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אהא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: נקבה רווק? לא. הרבה נשים אם לא, רוצה להיות? לא .טוב לי! תאריך לידה: 3.9 גיל: 14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 16 - להתחורר חופשיי!! כיתה: ט מצבך החברתי: אממ..[?] גובה: 162 צבע עיניים: חום בהיר אוהב אותם? ממ..יכול להיות יותר טוב אבל מסתדרת צבע שער: משתנה כל הזמן..ברגע זה חום אדמדם אוהב אותו? אממ..מתכננת לשנות אותו בקרות מאוד לאדום זוהר נורא צבע אהוב: שחור/ורוד/לבן/אדום ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: שמאלי חיות מחמד? חתולה - אליס מה העבודה שלך? לשטוף את הכניסה ולקבל 50 שקל P: יש / אין - פירסינג: אהא. [6- סיידליפ,לשון,טראגוס,טבור,הרחבה,לוב] קעקועים: אין אובססיות: יש הרבה.. התמכרויות:גם הרבה איזה שפות אתה דובר? עברית רוסית אנגלית משפט אהוב: כוסאחותך האם... אתה חי את הרגע? מממ...בערך יש לך סודות? לכולנו אתה שונא את עצמך? לא ממש אתה אוהב את הכתב יד שלך? מסתדרת איתו יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני כוסית. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? כמו הבלוג שלי stupid thing מה הפחד הגדול ביותר שלך? עכבישים.מוות. אתה יודע לשיר? אהא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? משתדלת שלא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? החתולה שלי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אממ..כן האם אתה פועל בפזיזות? אהא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן..הרבה האם אתה פסיבי או פעיל? אה? לא יודעת >< יש לך יומן/ ג`ורנל? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? אנשים מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גוף אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש המון אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אממ...יכול היה להיות יותר טוב.. אבל גם יותר רע.. אז אני מודה על מה שיש לי מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? הרבה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ידיים ומה הכי פחות אוהב? רגליים.בטן אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא הרבה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי מושג האם אתה: מעשן? אהא סמים? לא קורא עיתון? נופ מתפלל? נופ הולך לבית כנסת? נופ מדבר עם זרים? יאפ ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אהא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אהא אוהב את הקול שלך? אהא האם אי פעם: פגעת בעצמך? אהא יצאת מהמדינה? אהא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? אהא עברת ניתוח? אהא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו?אהא התחילו איתך?אהא היית על במה? אהא ישנת מחוץ לבית? אהא חשבת על התאבדות? כשהייתי שיכורה לגמרי נחשב? נשארת ער כל הלילה? אהא לא אכלת יום שלם? אהא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? אהא הרגת מישהו? לא חושבת חשבת שאתה משתגע? אהא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? חצייה ברמזור אדם? ממ כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? באגס סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אהא גנבת משהו? נחשי גומי? חחח לא היית ברדיו/ טלוויזיה? אהא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג`י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן

../images/Emo210.gifעונה מתוך שיעמום../images/Emo3.gif

שם: ענבל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא נראה לי מיקום: חור לייד רחובות תמונה: [צרף] האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? מאיפה לי? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? סובי
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כנראה :) מין: נקבה רווק? כן =[ אם לא, רוצה להיות? זונות! אתם רוצים בכוונה להכאיב לי
תאריך לידה: 18/10 גיל: 12 ומשהו גיל שהיית רוצה להיות: 21 כיתה: ז' מצבך החברתי: המצב החברתי שלי בסדר. גובה: מטר חמישים ומשהו XD צבע עיניים: חום דבש אוהב אותם? לא צבע שער: ג'ינג'י אוהב אותו? ממש ממש לא צבע אהוב: שחור ^^ ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: O.O חיות מחמד? 4 כלבים מה העבודה שלך? תלמידה >< יש / אין - פירסינג: לצערי עדיין אין
קעקועים:כנ"ל
אובססיות: ערפדים ופינלנד
התמכרויות: אין איזה שפות אתה דובר? קצת פינית, אנגלית ועברית משפט אהוב: לא יודעת האם... אתה חי את הרגע? אין לי מושג יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? מאוד אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיער יפה (
) אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "חייה של כונפה"XDDD מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד שליטה על החיים שלי אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ממש לא האם אתה פועל בפזיזות? לא יודעת האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יותר מדיי דברים :/ האם אתה פסיבי או פעיל? XD לא יודעת יש לך יומן/ ג`ורנל? לא....זה רק לאימו בויז
מה החולשה הכי גדולה שלך? ערפדים
מה החוזק הכי גדול שלך? אין לי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הכל... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כ"כ הרבה דברים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא עניינכם
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום...אני פשוט שונאת הכל בגוף שלי. ומה הכי פחות אוהב? אתם אומרים את זה כאילו יש משהו שאני אוהבת... אתה חושב שאתה נראה טוב? תסתכלו שאלה למעלה ותבינו יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי מושג O.O האם אתה: מעשן? כשאני אשיג סיגריות אז אני אעשן
סמים? לא...זה גורם לך לאבד שליטה ולא להבין מה קורה מסביבך קורא עיתון? לא מתפלל? XDDDDDDDD לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כע ישן עם בובות פרווה? חחח לא יוצא לטיול בגשם? כבר לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כל שנייה מחיי נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? - אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? מלא פעמים :) יצאת מהמדינה? אה הא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן....אני שונאת את ההרגשה הזאת. היית על סמים? לא שחית בעירום? XD לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא רפואי...נפשי עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? בערך התחילו איתך? כן...מישהו ממש יפה בן 25
היית על במה? אני כבר לא זוכרת ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? אפילו ניסיתי להתאבד נשארת ער כל הלילה? מלא פעמים =] לא אכלת יום שלם? בתקופה האנורקסית שלי כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? אה הא הרגת מישהו? הלוואי :/ חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא יודעת עברת על החוק? חצייה ברמזור אדם? כן עברתי על החוק, אבל זה לא בחצייה ברמזור אדום פגשת מישהו מפורסם? לא =[ הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? רק ג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? =/ גנבת משהו? נחשי גומי? XD לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? בערך קפצת בנג`י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא

נממנממ

שם: נועה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נופ. מיקום: אי שם בגלאקסיה
תמונה: [צרף] מפורים... האם תקראי לבת שלך על שמך? לא, זה טיפשי אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אלדד
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לילית
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ממ עם נועם בדרך כלל. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? יש מצב. מין: נקבה. רווק? אהא אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 22.2 גיל: עוד מעט 16 גיל שהיית רוצה להיות: 18 כיתה: י' מצבך החברתי:
גובה: 1.63 צבע עיניים: חומות אוהב אותם? חביבות, הייתי מעדיפה כחולות או ירוקות. צבע שער: חום כהה. אוהב אותו? גם חביב. :] אבל שחור יותר קשוח.
צבע אהוב: שחור/כחול/סגול. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: ימנית חיות מחמד? אח שלי? מה העבודה שלך? ממ בחופש הייתי בייביסיטר. יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: הוו המון! התמכרויות: כנ"ל. איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עיברית, עיבריש, קצת צרפתית וקצת ספרדית. וכמה מילים בפינית
משפט אהוב: finland rulzzz האם... אתה חי את הרגע? תלוי. יש לך סודות? אהא אתה שונא את עצמך? אהא:/ אתה אוהב את הכתב יד שלך? פחחחח לא. יש לך הרגלים רעים? אהא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה, מטורפת, מוזרה. (כן אלו מחמאות
) אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? למה שיעשו את זה? מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אדם אהוב. אתה יודע לשיר? נא. :/ האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? נא-אה. האם אתה מתבודד? לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? האנשים שאני אוהבת. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מממ אולי. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אהא. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי. יש לך יומן/ ג`ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? רגישה. מה החוזק הכי גדול שלך? מסוגלת לעמוד בדברים קשים נפשית אם כי לפעמים נשברת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את המראה שלי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? ברור. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על כל אחד. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? מממ את השפתיים שלי אני חושבת. ומה הכי פחות אוהב? את הרגליים ואת הבטן. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא. יש לך ביטחון עצמי? לא ממש. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אמרו לי שאני דומה לוודנסדי
האם אתה: מעשן? לא. סמים? לא. קורא עיתון? כמעט ולא. מתפלל? רק לת'ור.
הולך לבית כנסת? נא-אה. מדבר עם זרים? כן. ישן עם בובות פרווה? חחחח לא. :] יוצא לטיול בגשם? לפעמים. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדלת שלא. נוהג? לא. אוהב לנסוע מהר? תלוי. אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא פגיעה פיזית. יצאת מהמדינה? אהא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? אוויר נחשב לסמים? או תותים?
שחית בעירום? כן, כשהייתי בת 5
היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? כן. חטפת מכות? בערך. החטפת מכות למישהו? בערך. התחילו איתך? אהא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? אהא חשבת על התאבדות? אהא:/ נשארת ער כל הלילה? כמובן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? פחחח לא. חשבת שאתה משתגע? בערך. בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? חצייה ברמזור אדם? כן. פגשת מישהו מפורסם? כן, כמה. הרגת חיה בטעות? לא. הרגת חיה בכוונה? לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, אבל מזמן... ככה בכיתה ד'
גנבת משהו? נחשי גומי? חח כן אבל לא נחשי גומי. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא. היתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג`י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא.

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif שעמום. מתחיל להשפיע.

שם: ש', נ' ו-י'.
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נווו. מספיק עשיתי על זה עבודה באנגלית
. מיקום: בית.
תמונה: [צרף] יו, אני סו כוסית!
האם תקראי לבת שלך על שמך? חחח
לא.
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אנערף :$ בטח אור. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? ענבל
/ענת
... צריכה לחשוב על זה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם משפחה כן.
י'. האות י' כ"כ קשה לראות אותה?!
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי... אני אקרא לעצמי סקארלט :p אבל אנלא אהיה מפורסמת
אם לא, רוצה להיות? לא יודעת
וזאת שאלה ממש מטומטמת. תאריך לידה: 5.9.90 גיל: חשבו, נו. גיל שהיית רוצה להיות: 3. כיתה: י'. 4 אם זה מעניין >< מצבך החברתי: חח קשה.
גובה: מטר 59, בפעם האחרונה שבדקתי. צבע עיניים: חומוזר כזה :$ אוהב אותם? נגיד... צבע שער: שער? אפור
סתם נו, חום כזה P: אוהב אותו? הצבע בסדר, השיער עצמו לע :S צבע אהוב: אדום.
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: שמאלית.
חיות מחמד? דגים, אבל הם של אבא
מה העבודה שלך? תלמידע
יש / אין - פירסינג:
קעקועים: הלוואי.
אובססיות:
התמכרויות:
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית באופן עילג, וקצת ספרדית מאמא. משפט אהוב: - האם... אתה חי את הרגע? לא. :p יש לך סודות? לייק דו! אתה שונא את עצמך? בדרך כלל.. אתה אוהב את הכתב יד שלך? כןןןןןן. הוא כוסע
יש לך הרגלים רעים? יאפ. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חכמה :$ מה שאני לא :$ אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? למה שיעשו עליי סרט? XD מה הפחד הגדול ביותר שלך? - אתה יודע לשיר? ברור :p שלא :p האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? הו, כן. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?- אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? - האם אתה פועל בפזיזות? לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג`ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? נגיד.. יצאת מהמדינה? לא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא יודעת
היית מאוהב? לא מאוהבת... היית על סמים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? ברור
התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? לא לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? תמיד בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? חצייה ברמזור אדם? כן פגשת מישהו מפורסם? נגיד הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? נחשי גומי? תפסתם אותי היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג`י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

danduuu

New member
עונה חח משעמם לי גם../images/Emo13.gif

שם: דנה והבננה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מממ לא מיקום: קרית אתא תמונה: [צרף]אני עם הסריג הירוק..בעע נראית כמו קיא ולובשת צבע של קיא האם תקראי לבת שלך על שמך? מממ בחיים לא!מסכנההה!! אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? מממ ווילה? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא'דעת לא משנה לי עם מי שם מגעיל יש לי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מממ לא חחח איך אפשר לשבש אותו? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא! מין: לא החלטתי עדיין..סתם מה נראה לכם? רווק? לצערי כן אם לא, רוצה להיות?חחח לא תאריך לידה: 26.3.1989 גיל: חודש הבא 17 גיל שהיית רוצה להיות:5 כיתה: י"א מצבך החברתי:חביב גובה: לא'דעת צבע עיניים: חום קקה כמעט שחור אוהב אותם? לא בעע צבע שער: חום כהה כהה אוהב אותו? מממ נחמד..אבל אני רוצה לצבוע לאדום צבע אהוב: אדום ושחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס: ימנית חיות מחמד? לא
מה העבודה שלך? ללמוד ללמוד ללמוד וללמוד יש / אין - פירסינג:יש
נזם..רוצה סיידליפ! קעקועים:אין ולא יהיו..זה יפה אבל אני לא יעשה אובססיות: ממ שוקולד? התמכרויות:ממ גם שוקולד? איזה שפות אתה דובר? עברית,אנגלית,ספרדית בערך וממ רוצה לדעת פינית נואשות משפט אהוב:"תחיה כל יום כאילו זה היום האחרון שלך" האם... אתה חי את הרגע? אפשר להגיד יש לך סודות? לא ממש אתה שונא את עצמך? מאוד אתה אוהב את הכתב יד שלך?ממ כן הוא נחמד יש לך הרגלים רעים? תלוי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?"איזה שיער יפה">>לא!<< אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? חרא מהלך מה הפחד הגדול ביותר שלך? פחד גבהים ופחד ממחטים אתה יודע לשיר? כן
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לאא האם אתה מתבודד? לא אני שונאת להיות לבד בד"כ...אבל לפעמים אני מעדיפה להיות לבד מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה,מוזיקה,חברות אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא'דעת האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת הכל בעצמי מבחינה חיצונית לפחות האם אתה פסיבי או פעיל?מה? יש לך יומן/ ג`ורנל? יש אבל אני רושמת בו פעם ב200 שנה מה החולשה הכי גדולה שלך? כשיורדים עליי מה החוזק הכי גדול שלך?מממ אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?יש כל כך הרבה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?ממ לא יודעת אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא ממש מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לשים זין על כוללללללםם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה נראה טוב?לא יש לך ביטחון עצמי? בכלל לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אנערף האם אתה: מעשן? לא בעע איכסה סמים? חס וחסה קורא עיתון? ממ לפעמים כשיש משו מעניין מתפלל? אממ כן אפשר להגיד הולך לבית כנסת? רק בחגים מדבר עם זרים? מממ לא יודעת תלוי ישן עם בובות פרווה? חח לא אין לי במיטה בובות..רק על המדפים חח יוצא לטיול בגשם? כן זה כיף
ובלי מטרייה שונאת את זה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? יש מצב נוהג? עוד לא..לומדת אבל
אוהב לנסוע מהר? כןןןן אוהב את הקול שלך? דווקא כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? מממ כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?חחח עדיין לא היית מאוהב?מאוהב לא...דלוקה על אנשים..ויותר מדי היית על סמים? לאאאאאאאא שחית בעירום? חחחח מה עשיתם ממני?שרמוטה נרקומנית שגורמת לאנשים להקיא? היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ובקרוב עוד ברחת מהבית?לא...אבל ברחתי לחצר חח חטפת מכות? ממ לא נראה לי החטפת מכות למישהו?לאחים שלי חח התחילו איתך?לא חושבת היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?חחח מן הסתם נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?לא נראה לי..חחח לא מסוגלת דיברת בטלפון כל הלילה? מממ לא ישנת כל היום? חצי יום הרגת מישהו? כן אתמול בבוקר חשבת שאתה משתגע?חחח כןן בגדו בך? עוד לא היה לי חבר איך הוא יכול לבגוד בי?? היה לך חלום שהתגשם? מממ לא עברת על החוק?לא חצייה ברמזור אדם?לא פגשת מישהו מפורסם?יכול להיות הרגת חיה בטעות? חס וחלילה@!@!! הרגת חיה בכוונה? בחיים לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי אני שומרת סודות גנבת משהו? נחשי גומי?לא גנבתי..אפילו לא נחשי גומי..כן כן ילדה טובה ירושלים היית ברדיו/ טלוויזיה?אולי ביסודי או משו היתה לך התמוטטות עצבים? חחח נראה לי קפצת בנג`י? עוד לא אבל אני רוצה..למרות שיש לי פחד גבהים היה לך חלום שחזר כמה פעמים?יש מצב

../images/Emo194.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo20.gif

בשעה 18:00, ענת רודרמן, מטפלת באמנות המתמחה בטיפול בהפרעות קשב וריכוז, מטפלת בילדים, מרצה ומעבירה סדנאות להורים, תענה לשאלות גולשים בפורום להיות הורים http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=71967466
ענת לנדאו ואירית אבן-חן תתארחנה בשעה 18:00 בפורום גננות ויתספרנה על פעילויות מוזיקה ויצירה לקראת האביב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=370&msgid=71921459
הערב, בשעה 19:00, איגי וקסמן תתארח Live ב-BlogTV ותענה לשאלות גולשים. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1413&msgid=71760920
אל תפספסו הערב ב-21:30 את "הלהקה" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
תמיד תהיתם על קנקנה של אנה קרנינה? חשבתם שיש משהו מעבר למתואר בספר? בואו לשאול אותה שאלות באירוח מיוחד בפורום ספרים וספרות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=276&msgid=71892820
תחרות צילומי פריחות השקדיות פורחות ושדות התמלאו פרחי בר. תפוז
אלבומים מזמין אתכם לצאת לטבע, לצלם את הפריחות ולזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=28

למעלה