כן גם אני..יש לי את כל הפרקים עם המחשב..אני רואה אותם המון..
S Son Of Dork Girl New member 24/2/06 #29 זה איזה משהו של באסטד שהם יענו יצאו לנסות להצליח בארה"ב.. ראיתי פעם את הסדרה הזאתי בMTV.. לא ידעתי שזה הם ופתאום מצאתי על המחשב שלי מבין כל הקטעים של באסטד את אחד הפרקים.. חח
זה איזה משהו של באסטד שהם יענו יצאו לנסות להצליח בארה"ב.. ראיתי פעם את הסדרה הזאתי בMTV.. לא ידעתי שזה הם ופתאום מצאתי על המחשב שלי מבין כל הקטעים של באסטד את אחד הפרקים.. חח
S Son Of Dork Girl New member 24/2/06 #31 באסה.. אני הייתי בארה"ב שבוע וחצי במרץ 2004.. טיול בת מצווה..
D DesertRose7 New member 24/2/06 #22 ../images/Emo124.gif אני נוטשת לשישי שבת.. אני בחרמון אני סומכת עליכן BE GOOD
ל ליטלושי New member 24/2/06 #23 יאייי תהני =))) איזה כיף!! גם אני הייתי אמורה ליסוע לחרמון דרך הצבא ראשון שני אבל בסוף ניסע למקום אחר..יאי =)
יאייי תהני =))) איזה כיף!! גם אני הייתי אמורה ליסוע לחרמון דרך הצבא ראשון שני אבל בסוף ניסע למקום אחר..יאי =)
S Son Of Dork Girl New member 24/2/06 #30 תהני ../images/Emo192.gif אני יהיה שבת ראשון בצפון אני נוטשת גם.. חח
ל ליטלושי New member 24/2/06 #27 נממ יש מצב שאני.. אני עושה לילה יום לפני..תלוי מתי ישחררו אותי ואז אני אבוא בכייף.. =)
M McflyRule New member 24/2/06 #28 ../images/Emo31.gif יש יומולדת באותו יום לחברה הכי טובה שלי.. אין מצב שיום לפני או יום אחרי??