Mister Aviv

New member
../images/Emo32.gif

היי.. {= אני רק קורא בעיקר ורציתי לבקש ממכם טובה.. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד רינגטונים של MCR לחברת סלקום? תודה ^^

love mcr

New member
אממ..

אני יודעת בקשר לאורנג' אבל סלקום לא...כנסי לאתר שלהם וחפשי

love mcr

New member
אמממ

כנסי לאתר של אורנג' מצאתי שם שתיים.. אני לא זוכרת איזה..אני זוכרת שהם לא היו משהו..אבל אני מורידה היום

GUILTY

New member
לאאאא!!!! תפסיקו אל תורידו צילצולים

זה לא משהו שבא מהלהקה!!!! זה משהו שחברות הפלפונים עושה כדי להרויח על חשבוננו ועל חשבון הלהקה כסף......... ודברים כאלו הם מה שגורמים למיסחור של הלהקה!!!!!

love mcr

New member
אממ

לא בדיוק.. הם לא אלו שמקבלים את הכסף אז זה לא מסחור שלהם ועדייף צלצול של MCR מכל אחד אחר ..לא?! חוץץ מי זה אני לא מוצאת עכשיו...הלך לי לאיבוד=\

GUILTY

New member
זה שהם לא מקבלים על זה כסף זה יותר

גרוע!!!!!!!!!!!!!!!! ויופי שהלך לאיבוד. אל תחפשי את זה!! זה כמו הורדות של שירים.....זה שאת מורידה שירים שלהם זה כאילו (לא כאילו באמת) שאת גונבת מהם כי הם לא מקבלים על זה כסף!! אני עדיין מרגישה רע שיש לי את הדיסק הראשון צרוב :(

super jesus

New member
אני מצטער אבל שתיכן טועות.

כדי להכין רינגטון או יותר נכון לסחור ברינגטונים (ואני מדבר על החברות סלולר ולא על אנשים באינטרנט שעושים הורדות בחינם) הן צריכות לקנות את זכויות היוצרים על השיר ודרך כך הלהקה מקבלת כסף.

GUILTY

New member
המ....יכול להיות שאתה צודק.

אבל בארץ שלנו שום דבר לא חוקי :) טוב אז יכול להיות שזה חוקי אבל זה עדיין ממסחר

super jesus

New member
כל דבר ממסחר בימינו. צריך ללמוד

לחיות עם זה.. ולא אני לא מדבר על מיסחור ברמה של רוני או משהו כזה אבל אני לא חושב שרינגטון שמקדם סה"כ את הלהקה בצורה כלשהי זה כל כך נוראי.

Sweet Revenge

New member
עזבו לא חוקי.. עזבו מיסחור..../images/Emo27.gif

זה קודם כל נשמע ממש ממש מכוער.. העבירו לאחותי לפלאפון את 'דה גוסט אוף יו' וזה נשמע כ"כ רע שאני אוסרת עליה לשים אותו..
חח קיצר.. אל תורידו..

KillER SmiLEY

New member
אבל אם הם כן מקבלים על זה כסף אז

מה רע? חוצמזה שהיום כל להקה חייבת מסחור קטן כי כולם מורידים שירים ובקושי קונים דיסקים אז חייבים מאיפשהו להביא את הכסף..=\\

O L g i T

New member
הממ

לי יש צילצול של thank you for the venom והוא נשמע מגניב. ^^

love mcr

New member
אממ..קראי חשוב

אני הורדתי את כל השירים שלהם... ולהוריד שירים זה פירסום....לא הייתי קונה סתם את הדיסק תחדשבי על זה קודם הורדתי שיר אחד (הלנה) ואז את הקליפ שלו ואז עוד שיר ועוד שיר עד שהגעתי לכל השירים שלהם (בערך ביומים) אבל זה לא הקטע כי עוד מעט יהיה לי תדיסק ה-1 ותשני יש לי והדיוידי ברור שיהיה לי ונקווה גם תשלישי בקרוב...אבל זה כי אני מכבדת ואוהבת את הלהקה..אבל הורדות גם אם הם לא חוקיות הם פירסום של הלהקה ובקשר למסחור אין להקה שלא מתמסחרת! ואת לא יכולה לתת לי שם אחד! אם יש להקה כזאת את אף אחד לא מכיר אותה! מסחור זה לר דבר כזה רע הם בכל זאת צריכים לקבל כסף ממשהו רק צריך לדאוג שזה לא יהיה יותר מידי גם להוציא חולצה של הלקה זה מסחור ואם את קונה את החולצה זה אותו דבר כמו להוריד צילצול ואם כבר מדברים על מסחור אני חושבת שMCR הגיעו כבר לדרגה מאוד גבוה של מסחור...לא?! להוציא בובות של הלקה זה מסחור ענק אבל כל עוד זה לא משפיע על המוזיקה לא אכפת לי...ואז זה נברר בדיסק השלישי

love mcr

New member
אופס

**תחשבי ** ואת זה אממ...ואגב לא ניסיתי לרדת או משהו זה פשוט הדעה שלי...

למעלה