GUILTY

New member
צריבה זה גנבה.....כמה שאני לא מתגאה

בזה אבל גם אני צורבת. אבל להקות שאני ממש אוהבת אני קונה את הדיסקים שלהם - כי אני לא יכולה לקנות את כל הדיסקים של כל הלהקות שאני שומעת....אבל בכל זאת מנסה. ואז מה עם הורדות הם פירסום....אבל תחשבי על זה ככה, עם את היית במקומם לא היית רוצה שיגנבו את השירים שלך ולא משנה כמה זה מפרסם....ואני יודעת שגם הם לא ממש אוהבים את זה שמורידים להם את השירים. וברור שכל הלהקות מתמסחרות ורואים את זה דיי ברור גם על MCR אבל זה לא אומר שאנכנו צריכים לעודד את זה. נכון? טוב לדעתי כן. וזה לא בובות זה אקשן פיגרס.

קרניjack

New member
מיסחור זאת כבר הגדרה

כמו שארמת כל להקה בעלת כמה פריטים, אפילו חלוצות או משהוא כזה, היא ממוסחרת, ובקר ללהקה שמתפרסת- זה בלתי נמנע. רק בקשר למיסחור, הבהרה קטנה, חברי הלהקה לא תמיד שותפים להחלטות האלה(לדעתי בכלל לא לרוב), כי כמו שאת רוב הכסף החברת תקליטים מקבלת, גם חברת התקליטים מחליטה משיקולים פיננסים איפה ההופעות יתקיימו, וכמובן מה למכור, וכל המרצ'נדייס. מלבד זאת, יש הרבה אנשים שמוציאים דברים של הלהקה ומכורים בלי כל זכויות יוצרים וזה, שהם עושים על זה כסף פרטי להם. כל עוד זה לא פוגע במוזיקה, או ב"טוהר" של השירים, אני לא חושבת שזה דבר רע. אני משערת שהדיסק ה3 של MCR, כן יהיה שונה מהדיסקים הקודמים, כמו שהדיסק השני היה שונה מהראשון. ת'כלס אני לא חושבת שאפשר למחזר הרבה את אותם דברים, כי הרעיונות בדיסק השני והראשון יחסית קשורים זה בזה. אולי יהיה אפשר לקרוא לזה מיסחור, אבל אולי זה גם "התפתחות" של הלהקה. ווטאבר. כיוון קצת שונה שהם יקחו איתם את המוזיקה שלהם. בכל אופן, לפני שבתם פותחים את הפה בואו נחכה לדיסק השלישי וזהו. שאט אפ אנד פליי הוא שיר יחסית שונה מהשירים שבדיסק ה2, אבל לא כל מה ששונה הוא בהכרח לא טוב
(אני אישית אוהבת את השיר). ובקשר לצריבה- ג'ר אמר בעצמו שזה מה שעזר להם להתפרסם. אני לא חושבת שבמחירים של הדיסקים כיום הם מוצדקים, 80 ש"ח זה המוןןןן כסף לדיסק, אני חושבת שגם פחות אנשים היו צורבים אם המחירים היו זולים יותר, אבל בעולם שלנו, הכל, עניין. של. כסף

GUILTY

New member
פראנק אמר שהוא שונא אנשים

שצורבים ושהוא נגד זה. ואיפה ראית שזה מה שג'רארד אמר?

love mcr

New member
היה ראיון שג'ר אמר

שצריך לקנות דיסקים של להקות שאתה אוהב אבל שזה לא כזה נורא קודם להוריד שירים לבדוק עם אתה אוהב את הלהקה (לא בדיוק באותו מילים) אגב אם לא הייתי מורידה שירים של MCR לא הייתי יודעת שאני אוהבת אותם.. ולא יכלתי לקנות דיסק לפי זה שאני אוהבת שיר אחד

GUILTY

New member
אהה נכון ראיתי את זה.........

וגם אני מורידה שירים. כמו שאמרתי גם הדיסק הראשון שלם יש לי אותו צרוב. וגם אני התחלתי להעריץ אותם עם דיסקים צרובים. אבל זה לא משהו שאני מעודדת אחרים לעשות כי זה רע..... אני יודעת שלא הייתי רוצה שיעשו לי את זה..... גם אני לא יכולה להרשות לעצמי לקנות כל הזמן דיסקים ובמיוחד לא של כל הלהקות שאני אוהבת. אבל כשאני יכולה אז אני כן קונה.....והאמת אני מרגישה ממש טוב אחרי זה.

love mcr

New member
אממ

אני לא מדברת על שונה...שונה זה לא חייב להיות רע.. אני פשוט מפחדת שאחרי ההצלחה של ה-2 יהיה ירידה! אני מאוד מקווה שלא כי הדיסק הראשון והשני מאוד מאוד טובים! מסחור זה לא דבר רע ואמרתי את זה כבר אבל רק אם זה לא משפיע על המוזיקה ..ואני לא יודעת אם זה משפיע או לא ...עד שלא יצא הדיסק השלישי.. האמת אני מפחדת כי הדיסק השני היה פשוט כל כך חשוב בשבילי ואני חושבת שאי אפשר לעשות משהו יותר טוב ממנו...או יותר נכון יהיה קשה קיצר אני מאוד מחכה לדיסק ה-3 אבל גם מפחדת ממנו=\ ובאמת 80 שקל זה עניין מאוד יקר כי יש מליון להקות שאני מוצאת איזה שיר יפה שלהם ואני ממש לא יכולה לקנות את הדיסק של כל אחד מהם...במיוחד אחרי שאני מורידה כמה שירים ומגלה שיש רק שיר אחד שאני אוהבת.. צריך לקנות תדיסקים של להקות שאתה באמת אוהב אבל ממש אי אפשר את של כל הלהקות שאתה אוהב=\

קרניjack

New member
אז שהדיסק יהיה "פחות טוב"

גם אני לא חושבת שאפשר לשחזר את האיכות של הדיסק השני, אבל מי יודע, נחכה ונראה

marimarina

New member
תפסיקו

להיות כאלה יפי נפש. אם הם לא היו כאלה ממוסחרים רובכם לא ההיתם מכירים אותם...

keisamit

New member
סופסוף מציאותיות. -_-' ../images/Emo187.gif

מסחור לא עד כדי כך שלילי. רוב הלהקות ממוסחרות. זה טבעי.

Dooritos

New member
חיזוק!!

כל כך צודקות! ו-MCR הם בין היותר ממוסחרים... מה שמשנה זה המוזיקה- אז מה אם הם הוציאו בובות של עצמם... אתם מתעמקים במסחור יותר מדי..

marimarina

New member
זהו.

אני באמת לא מבינה מה הבעיה? למה שישארו שאיזה חברת תקליטים אנונימית שממנה הם לא יתפרסמו ולא ירוויחו כלום. אל תשכחו שזאת העבודה שלהם

marimarina

New member
ווט.

אז זה ממש מסריח. מסחור= פרסום ובחברה של היום זה דבר לגיטמי לגמרי ! אהא. ^_^

keisamit

New member
היום אנשים רואים מסחור ../images/Emo187.gif

כרדיפת בצע, שעושים הכל בשביל כסףץ MCR לגמרי לא כאלה, הם מאוד נאמנים למוזיקה שלהם, לדעתי. אבל מטבע כל להקה לרצות כסף, דאמ. ומטבע כל להקה לרצות שיכירו את השירים. ומטבע כל להקה שיהיו לה אקשן פיגרס, שאני הייתי קונה. שואו ביז, חברה.

EnchantedS

New member
באתר של סלקום אין צילצולים שלהם.

הממ רשום באתר הרישמי שיש רינגטונים שם או משו כזה אבל לא יכולתי לבדוק כי הפיירוול חזק מידי..... אם זה ממש חשוב לך, אמרו לי שאפשר להכניס את התווים של השירים לגיטר פרו, לשמור במידי ולשלוח דרך האייסיקיו לפלאפון:). עדיין לא הבנתי איך עושים את זה חח... אבל בהצלחה:)

למעלה