יאאאאאאאפ[=
ל לושהה New member 7/3/06 #9 ממ.. בקלות.. זה שאת נקראת פקאצה לא אומר שאת חייבת ללבוש רק ורוד ולשמוע רק מזרחית והכל..או לא'דעת מה פקאצות עושות..אני נקראת פאקצה סתםם..הם אוהבים לעצבן אותי
ממ.. בקלות.. זה שאת נקראת פקאצה לא אומר שאת חייבת ללבוש רק ורוד ולשמוע רק מזרחית והכל..או לא'דעת מה פקאצות עושות..אני נקראת פאקצה סתםם..הם אוהבים לעצבן אותי
M m i c k e y 15 New member 7/3/06 #13 אפשר תראי אני שומעת גם רוק פאנק ופופ והיפ הופ ואני מתלבשת לפעמים כזאתי פקאצית אבל לא ממש ולפעמים רק שחור וכאלה..אני אוהבת להתלבש פשוט כזה
אפשר תראי אני שומעת גם רוק פאנק ופופ והיפ הופ ואני מתלבשת לפעמים כזאתי פקאצית אבל לא ממש ולפעמים רק שחור וכאלה..אני אוהבת להתלבש פשוט כזה
ל לושהה New member 7/3/06 #19 ממ.. אם mr.brightside [נראלי שדאגי שר שם די הרבה] זה הקאבר של הקילרס אז אין לי מושג.. חח בדיוק עכשיו שמעתי את זה..אם זה הוא
ממ.. אם mr.brightside [נראלי שדאגי שר שם די הרבה] זה הקאבר של הקילרס אז אין לי מושג.. חח בדיוק עכשיו שמעתי את זה..אם זה הוא
M m i c k e y 15 New member 7/3/06 #22 כן זה קאבר ודאגי עושה אותו ודני בפזמון..אבל אני מדברת על זה שהוא שר לבדד
ל לושהה New member 7/3/06 #23 ישש משו כזה?!../images/Emo12.gif הלוואי.. חוצמזה..דאגי נשמע נורא צעיר בmr. brightside..
M m i c k e y 15 New member 7/3/06 #24 לא קשור לזה שהוא צעיר פשוט בכלל יש לו קול כזה קטן וחלש וכזה חמודדדד
ל לושהה New member 7/3/06 #25 חמוד ביותרר../images/Emo99.gif בכלל..הוא אחד האנשים היותר חמודים שראיתי.. אבל אין על דני כמה שלמות בבנאדם?!
חמוד ביותרר../images/Emo99.gif בכלל..הוא אחד האנשים היותר חמודים שראיתי.. אבל אין על דני כמה שלמות בבנאדם?!
M m i c k e y 15 New member 7/3/06 #29 לאא דאגי יותרררר דאגי הוא מושי! דאגושששש הוא ביישן! והוא הכי שקט בלהקה..
ל לושהה New member 7/3/06 #33 כה צודקתת זוו באמת תמונה מדהימהה! שלחתי אותה לחברה שלי שלא מכירה את מקפליי..והיא כזה:: מיזה היצור המושלם הזה?!
כה צודקתת זוו באמת תמונה מדהימהה! שלחתי אותה לחברה שלי שלא מכירה את מקפליי..והיא כזה:: מיזה היצור המושלם הזה?!
M m i c k e y 15 New member 7/3/06 #42 למשל אני מתה על איך שהוא שר בשיר Deck The Halls אחח איזה קול יש לו שםםםםם
כ כחלולי הלולי New member 7/3/06 #27 מתי יהייה מפגש פורום??? בא לי כבר לראות עם מי אני מדברת כל הזמן...חחח ואם אין אז תארגנו משו בפורים...
מתי יהייה מפגש פורום??? בא לי כבר לראות עם מי אני מדברת כל הזמן...חחח ואם אין אז תארגנו משו בפורים...