חחחחחחחחחחחחחחחח
ע עינבי ארנבי 1 New member 24/4/06 #17 ../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif אתמול היתה רק ההופעה.!! בערב יום העצמאות זה ישודר בערוץ 11\1
ר רעות האכלנית New member 24/4/06 #3 "זהה את אגם" כווווולם להכנס../images/Emo70.gif../images/Emo205.gif המשחק "זהה את אגם" יתאחר בחצי שעה ויהיה בשעה 4 וחצי אז ב-4 וחצי זהה את אגם כווווווולם להשתתף.. והנק' מהמשחק שעבר לא משתנה:]] בהצלחה לכוווולם:]] ותהנו וד"א: לא מחליפים אותי בתמונות, מי שרוצה שיעשה משחק חדש אבל לא "זהה את אגם" כי הוא כבר המשחק שלי:]]
"זהה את אגם" כווווולם להכנס../images/Emo70.gif../images/Emo205.gif המשחק "זהה את אגם" יתאחר בחצי שעה ויהיה בשעה 4 וחצי אז ב-4 וחצי זהה את אגם כווווווולם להשתתף.. והנק' מהמשחק שעבר לא משתנה:]] בהצלחה לכוווולם:]] ותהנו וד"א: לא מחליפים אותי בתמונות, מי שרוצה שיעשה משחק חדש אבל לא "זהה את אגם" כי הוא כבר המשחק שלי:]]
א אייללוש New member 24/4/06 #5 רגע יש לי שאלה../images/Emo3.gif אני אמורהה האמםםם לעשות משטרת האופנה אבל אין כ"כ טעם אמרו פפה כי גמני הכל מושלם שזה לא ממש שאלה..
רגע יש לי שאלה../images/Emo3.gif אני אמורהה האמםםם לעשות משטרת האופנה אבל אין כ"כ טעם אמרו פפה כי גמני הכל מושלם שזה לא ממש שאלה..
O oorlyy New member 24/4/06 #18 תהני חחחח../images/Emo6.gif אני כבר עשיתי עבודת סיכום על המחוייבות שלי..... אמממ הבעיה שאני צרכה להשלים מלאה מלאה ימיםםםםם יהיה בסדרר
תהני חחחח../images/Emo6.gif אני כבר עשיתי עבודת סיכום על המחוייבות שלי..... אמממ הבעיה שאני צרכה להשלים מלאה מלאה ימיםםםםם יהיה בסדרר
ר רעות האכלנית New member 24/4/06 #13 אוווווווווווווווף../images/Emo10.gif ../images/Emo205.gif בגלל אח שלי הקטן אני לא יכולה לעשות היום "זהה את אגם" אולי אולי אולי אני יעשה אתזה בשעה 5 אוווולי אבל 50% שכן 50% שלא מצטערתתתתתתתת אני באמת מצטערתתתתתתת כל הזמן אני דוחה את זה אוווווף תסלחו לי:[[
אוווווווווווווווף../images/Emo10.gif ../images/Emo205.gif בגלל אח שלי הקטן אני לא יכולה לעשות היום "זהה את אגם" אולי אולי אולי אני יעשה אתזה בשעה 5 אוווולי אבל 50% שכן 50% שלא מצטערתתתתתתתת אני באמת מצטערתתתתתתת כל הזמן אני דוחה את זה אוווווף תסלחו לי:[[