מפחידדד חחחח
H Hieros Gamos New member 19/5/06 #40 זה גם כן מA bit of fry and laurie אני די בטוחה שראיתי את זה איפשהו (באיזה אתר של יו...) הוא פחות מצחיק לדעתי אבל שיהיה...כשיהיה לי כוח/זמן אני אחתוך חלק מהשירים מהפרקים שיש לי ואעלה אותם לאנשהו שגם אתם תהנו
זה גם כן מA bit of fry and laurie אני די בטוחה שראיתי את זה איפשהו (באיזה אתר של יו...) הוא פחות מצחיק לדעתי אבל שיהיה...כשיהיה לי כוח/זמן אני אחתוך חלק מהשירים מהפרקים שיש לי ואעלה אותם לאנשהו שגם אתם תהנו
H Hieros Gamos New member 20/5/06 #41 עוד אחדדד http://www.youtube.com/watch?v=TBQAuw4NYLA את זה בוודאות ראיתי.
מ מאוהבת לנצח New member 18/5/06 #5 =)../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif באיזו שעה?...אולי בצהריים?...כדיי שגם סהר תוכל להכנס
H Hieros Gamos New member 18/5/06 #7 אני בכלל בעד ימי חמישי... בערב. שמעו, רביעי חרא יום... אבל עוד מעט קיץ ואז זה לא כל כך משנה...
מ מאוהבת לנצח New member 18/5/06 #8 ת'אמת גמני../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif או ימי שישי בצהריים!...ניראה לי שבקיץ אף אחד לא יכנס חחח
ת'אמת גמני../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif או ימי שישי בצהריים!...ניראה לי שבקיץ אף אחד לא יכנס חחח
H Hieros Gamos New member 18/5/06 #9 למה שלא יכנסו בקיץ? בדרך כלל יש הכי הרבה תגובות אז, חוצמה שהשידורים של עונה שנייה בארץ רק מתחממים בקיץ הזה. תאמיני לי. שישי זה לא משהו. חמישי בערב הכי טוב אבל תחליטו אתם, לי זה לא כל כך משנה
למה שלא יכנסו בקיץ? בדרך כלל יש הכי הרבה תגובות אז, חוצמה שהשידורים של עונה שנייה בארץ רק מתחממים בקיץ הזה. תאמיני לי. שישי זה לא משהו. חמישי בערב הכי טוב אבל תחליטו אתם, לי זה לא כל כך משנה
מ מאוהבת לנצח New member 19/5/06 #33 ת'אמת גמלי לא אכפת../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif אין הרבה הבדלים בין חמישי לרביעי...