shanibu

New member
../images/Emo207.gif למי שהולך להופעה של ה BEP!

אל תהיו בהמות ביום ההופעה. כולם רוצים להנות ממנה, לא רק אתם. לאלו שיושבים בדשא, אל תדחפו בהגזמה כי זה מיותר. וזה יכול לפגוע באנשים, שבאו להנות מההופעה, בדיוק כמוכם. ואתם יודעים שגם הBEP לא היו רוצים שיקרה משהו לנו, למעריצים שלהם. [שסוגדים להם בכל דקה אפשרית
] לנהגים שביניכם, אל תתעצבנו מהפקקים. 16,000 אנשים באים להופעה, וצפוי שיהיו הרבה מאוד פקקים. ואם אתם לא רוצים להתקע בפקקים, פשוט תצאו מבית יותר מוקדם. [זה לא שיהיה שם שומם, אחרי הכל מביאים די ג'יי ויהיה כיף. ותוכלו להכיר אנשים.] עוד דבר לנהגים, כשאתם נוהגים שימו לב להולכי הרגל, כי כמו שאמרתי 16,000 אנשים באים. [וסביר להניח שהרבה יגיעו ברגל, וגם מי שלא בא ברגל, יצטרך לעבור כמה כבישים]. שורה תחתונה, קחו הכל באיזי. אל תהיו עצבניים יותר מידי. תחשבו על זה, אתם תראו את הBEP [!!]. ואני לא חושבת שיש טעם להתעצבן. [כי זה באמת מיותר]. זהו. שבוע נעים לכוווווולם, תיזהרו בכבישים ושתהיה לכולנו הופעה מעולהההה. ענת, אני מקווה שאת זוכרת שאת עומדת לידי ועושה את עצמך לא נמצאת שם.

JuSt My LuCk

New member
מישהו יודע../images/Emo35.gif

מישהו יודע איך שמים בבלוג בישרא בלוג מוזיקה?????..........

שניני 17

New member
זאת באמת בושה! מי הם חושבים את

עצמם וזה גם ממש מעליב... איך עדיין יש כאלה אנשים בעולם!!

lim02

New member
אדיוטים.

אני לא אגיד יותר מדי, כי אני אפתח נושא. אבל פשוט אסור להם להאשים את ההצלחה שלנו והכשלון שלהם באנטישמיות. הם נאצים כי אנחנו מצליחים שם, לא כי מתקיפים אותם, ולא כי אין להם כסף לאוכל- את זה הם גרמו. תפסיקו להאשים אנשים במשהו שעשיתם לבד. נאצים. תתקלו בקיר.

shakedy69

New member
איזה מפחיד

אמאלה מה הם חושבים שהם???צריך להשמיד כאלה איך הם לא מתביישים להגיד כאלה דברים והכל שקרים והם מאמינים לזה השם ישמור איזה מפחידים אם הייתי שם הם היו עושים לי לינץ' אבאאא

JuSt My LuCk

New member
באמת בושה!~!!!!!

מה הם חושבים לעצמים?! הבני __ האלה!!!! שישרפו בגיהנום יחד עם היטלר! מטומטמים!

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|גאד זה כ"כ מטומטם.

"אתם לא מסוגלים לעמוד בהוצאות בייתכם, אל תאשימו אותנו, תאשימו את הכפייה היהודית?" WTF?! ורגע, "תנועה זו פועלת בתיאום ממשלתי" אה?! ורגע, למה לעזאזל זאת תנועה סוציאליסטית? כ"כ מטומטם. אנשים אשכרה מאמינים לבולשיט הזה?

Rowdy Girl

New member
המ.

רק מה האמריקאים הנאצים [שזה אחוז מאודמאודמאוד קטן מאוכלוסיית אמריקה] חושבים על ישראל. תכנסי. תאמיני לי את תישארי שלמה. רק תחטפי קריזה.

למעלה