ורוד כי זה חושני! מה הצבע שיער שלך?
B Beautiful Scar New member 7/6/06 #67 חום שטני כהה! ../images/Emo199.gif נראה לי שאני ילך על אדום קרייזי. כי זה מתאים לשער שלי בכל מצב :]
S Sweet Clementine New member 6/6/06 #29 ../images/Emo32.gif שרשור Small talk... ../images/Emo8.gif רוצים לומר משהו לחברים שלכם בפורום? רוצים להעביר מסר ש-כ-ו-ל-ם יקראו? זה המקום..
../images/Emo32.gif שרשור Small talk... ../images/Emo8.gif רוצים לומר משהו לחברים שלכם בפורום? רוצים להעביר מסר ש-כ-ו-ל-ם יקראו? זה המקום..
ע עומדת על נייר New member 6/6/06 #30 תגידו זה נורמאלי לחשוב שאת מתאהבת באמן?? אני כלכך מתוסכלת כרגע.. שבוע הבא זה נגמר חיבוק, מישהו?
S Sweet Clementine New member 6/6/06 #37 אמן..? איזה אמן? וכן- זה נורמלי, בעיקר בגיל 16-17. זה יעבור לך... Trust me.
ע עומדת על נייר New member 7/6/06 #68 יוני בלוך../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif נו, מה אני אעשה? חמוד!!
ע עומדת על נייר New member 7/6/06 #69 טכנודע. פשוט יום אחד נפלא של התנתקות מבצפר ולמידה של הדברים הכי מגניבים שיש והכרתי בנאדם כל כך נפלא, שיכול להיות ששבוע הבא זה יהיה הפעם האחרונה שניפגש חפרתי ><
טכנודע. פשוט יום אחד נפלא של התנתקות מבצפר ולמידה של הדברים הכי מגניבים שיש והכרתי בנאדם כל כך נפלא, שיכול להיות ששבוע הבא זה יהיה הפעם האחרונה שניפגש חפרתי ><
B Beautiful Scar New member 8/6/06 #81 אז אז ../images/Emo7.gif../images/Emo199.gif קחיי ממנו אייסי\ מסנג'ר D: ולאדעת >< תמשיכי להכיר אותו ואם תרצי תקבעי פגישה ><" מזה תכנודע? סתם
אז אז ../images/Emo7.gif../images/Emo199.gif קחיי ממנו אייסי\ מסנג'ר D: ולאדעת >< תמשיכי להכיר אותו ואם תרצי תקבעי פגישה ><" מזה תכנודע? סתם