מה היה המגןן שלך?
ה הדסי מתה על אגמי New member 1/6/06 #24 בואנה אתה שיא הגאון../images/Emo12.gif המורה שלנו אמר לנו שהמון ילדים בתנך נכשלים והממוצע של כל הארץ זה 70.4% אביחייי:|
בואנה אתה שיא הגאון../images/Emo12.gif המורה שלנו אמר לנו שהמון ילדים בתנך נכשלים והממוצע של כל הארץ זה 70.4% אביחייי:|
א אייללוש New member 4/6/06 #36 רואה מאמי ככה זה אפשר טיפה ואם כבר אולי אני יותר שמחה ממך וזה ישמע מוזר
ה היללי 2 New member 1/6/06 #27 וואאוו אתה גאאאאאאאוווון!!1 91!!! שיאוו אני בחיים לא יצליח להגיע ל91!! ועוד בתנ"ך... זה הכי קשה לקלווט....
וואאוו אתה גאאאאאאאוווון!!1 91!!! שיאוו אני בחיים לא יצליח להגיע ל91!! ועוד בתנ"ך... זה הכי קשה לקלווט....
S shirki love agamush New member 1/6/06 #28 כללל הכבוד!!אתה גאוןןןןןן זה ממש טובבב...91 בתנ"ך!!! ממש כל הכבודד..תמשיך ככה.. לי היא נתנה לי 98..חחחחח..אבל זה חומר יותר קל בהרבה אני משערת!=] בכל זאת כל הכבודדדד!
כללל הכבוד!!אתה גאוןןןןןן זה ממש טובבב...91 בתנ"ך!!! ממש כל הכבודד..תמשיך ככה.. לי היא נתנה לי 98..חחחחח..אבל זה חומר יותר קל בהרבה אני משערת!=] בכל זאת כל הכבודדדד!
ה הדסי מתה על אגמי New member 1/6/06 #30 זה חומר *הרבה* יותר קשה חחחחחחחחחחחח יפה לך שירק'ייי:],אני אפפם לא מצליחה יותר מדי מתנ"ך
S shirki love agamush New member 1/6/06 #31 חח..אני יודעת!ותודה..כה הולך לי טוב בלי עין הרע טפו טפו טפו
T the Girl of Love New member 3/6/06 #33 ../images/Emo214.gifעל איזה חנותתתת מדובר?../images/Emo7.gif תמיד אני מפספסת פה ת'דברים הכי חשובים! מישהו יכול לתת לי הסבר?
../images/Emo214.gifעל איזה חנותתתת מדובר?../images/Emo7.gif תמיד אני מפספסת פה ת'דברים הכי חשובים! מישהו יכול לתת לי הסבר?
T the Girl of Love New member 4/6/06 #37 ../images/Emo214.gifיאששששששששששששששש גאד, אני מאושררררררררררת ר"ג זה טוב [כלומר, מרכז ר"ג, ליד מרכז אלרם וכל זה...] וזה אומר שאני אוכל לפגוש אתכם ואת אגםםםםם ... הלווווווואי *אני חולמתתתת*
../images/Emo214.gifיאששששששששששששששש גאד, אני מאושררררררררררת ר"ג זה טוב [כלומר, מרכז ר"ג, ליד מרכז אלרם וכל זה...] וזה אומר שאני אוכל לפגוש אתכם ואת אגםםםםם ... הלווווווואי *אני חולמתתתת*
O oorlyy New member 4/6/06 #39 את לא חולמת זה אמיתי חחחח../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif תבהני וכל מי שהולך שיהנה
H hila846 New member 4/6/06 #38 תודההה../images/Emo9.gif אני מקווה שזה לא יצא שבוע הבא כי אז אנלא יכולה
Y yair hazout New member 9/6/06 #96 ../images/Emo32.gif לסופ"ש כל הדברים שלא קשורים לאגם אך ורק לכאן!
M MYHOT3 New member 9/6/06 #100 אתר המעריצים הרשמי להילארי דאף : כנסו לאתר המעריצים הרשמי בישראל של הילארי דאף.