נבואה שמתגשמת משהו מפחיד ביותר

From: Orit /FONT>מתוך העלון "שבת וקודש" שיצא בערב ראש השנה תשס"ו - " ואבני גולד ילקחו עימהם לארזים הרחוקים וחמת שמים בהם וגשמים עמירים ישטפו הארזים ושורשי הארזים חזקים המה ולא יכניעום וישמיעו קולם עד מערת אליהו ואף רחוקה מזה , ולית דין ולית דיין ויבוא השליט חי מארץ הדרום. ויבוא קול רעה גדולה מבבל ופרס כי המה לא שמעהו לקול שוועתי וירעישו בניי גם הם בקול רעה גדולה עוד יותר והגאלם ביסורים גדולים" בתרגום! "ואבני גולד (שמות משפחה של החטופים) ילקחו עימהם לארזים(ארץ לבנון) הרחוקים וחמת שמים בהם וגשמים(הפצצות צה"ל) עמירים (מססתר שמו של שר הבטחון) ישטפו הארזים ושורשי הארזים חזקים(חיזבאלה חזק) המה ולא יכניעום וישמיעו קולם עד מערת אליהו (קטיושות בחיפה מערת אליהו הנביא) ואף רחוקה מזה , ולית דין ולית דיין ויבוא השליט מארץ הדרום (כנראה שמו של החטוף בעזה) . ויבוא קול רעה גדולה מבבל ופרס (כנראה נותקף מאירן ) כי המה לא שמעהו לקול שוועתי וירעישו בניי גם הם בקול רעה גדולה עוד יותר (כנראה ישראל תשתמש בנשק גרעיני ) והגאלם ביסורים גדולים " להתכונן לגרוע מכול ..... ולהעביר הלאה...

מיטללל

New member
נראה לי שלא יצא לי להגיד לך

שאני שמחה ששבת אלינו אז אני אנצל את ההזדמנות
מעבר לכך, בעמוד הזה, יש הודעה בנושא "תקנון לפורום". אחד הכללים המעטים שם הוא בנושא
הודעות אוף-טופיק שאינן קשורות לנושא הפורום יש לשרשר לשרשור הOFF הקיים. במידה ואין שרשור כזה ניתן לפתוח אחד כזה ולסמנו באייקון המתאים. להבא, הודעות יימחקו. לא מרוע :) פשוט כבר ביקשתי שוב ושוב ושוב (ושוב) ובאמת אין לי זמן וכוחות לשרשר אותכם כל היום.

pain is MY love

New member
../images/Emo7.gif רק שתהיו בעניינים...

היום זה יום השחרור שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל איפשהו מתישהו אי שם לפני למעלה משנה וחצי חתמתי על איזה טופס לא ברור, הוא לא היה מצולם טוב... משהו עם 9 חודשים ומשהו עם קבע... אז עכשיו אני הולכת לאסוף את השברים של ליבי הקט וללכת להתקלח כי עושד יום בצבא עומד להתחיל... אבל עכשיו לפחות כבר מותר לי להגיד עד מתי?????????????

duduamar

New member
תפסיקי לבכות

אם את בקבע וברבע לשמונה עדיין לא יצאת מהבית - החיים שלך דבש

L y c a n

New member
את לא בגישה הנכונה..

2 טעויות: קבע ראשוני זה טוב כי ממשיכים לעשות אותו דבר רק פתאום מרוויחים כסף על זה. והטעות שלך הייתה לא בחתימה, אלא בארונות קצונה אלה על הכתפיים..

pain is MY love

New member
דווקא אני לא חושבת ככה

לרגע לא מצטערת על זה שאני קצינה.. מצטערת רק על זה שאני לא אזרחית...

Dark Muse

New member
טעות שלך

1) קבע זה מסריח, לא משנה מתי ולמה. 2) הארונות זה הדבר היפה, העוד 9 חודשים שיש לה לשרת זה באסה רצינית

L y c a n

New member
קבע ראשוני, זה לא מסריח..

זה אפילו די נחמד.. כמה חודשים.. ו-מרינה, תאמיני לי, אני מצטער על הארונות בשבילך

mass

New member
קצונה זה טוב

קבע זה רע. למה חושבים שכל בן אדם שהוא קצין רוצה לעשות קבע? אני קצין ואני מת להשתחרר כבר.

L y c a n

New member
אוקיי, הארו את עיניי..

או סתם תסבירו לי, ברצינות, מה טוב בלהיות קצין??

pain is MY love

New member
מה רע?!

יש אנשים שלא מסתפקים ב1" קפה 2 סוכר... ותכיני לי את זה עכשיו בבקשה" יש אנשים שמחפשים שירות טיפה יותר משמעותי...

L y c a n

New member
רגע

זה היה כאילו רמז שאנשי קבע שלא קצינים, לא עושים כלום? ROFL

L y c a n

New member
כי..

אמרת שקצונה זה טוב, ואת אוהבת, ומצד שני כשאמרתי שזה לא, ושאלתי למה את חושבת שזה טוב, אמרת שיש אנשים שמחפשים שירות יותר משמעותי.. אוקיי, אז למה התכוונת?

pain is MY love

New member
אמרתי שקצונה זה טוב

אבל להישאר בשירות יותר ממה שצריך זה רע. אם לא הבנת סטרתי את עצמי.. אל תיתפס לכל מילה שאני אומרת.

mass

New member
יש לי תשובה בשבילך.

"שאיפה ראויה, לשלוט, ולו גם בשאול: עדיף לשלוט בשאול, ולא לשרת בגן עדן." השטן אומר את זה ב"גן עדן האבוד" של ג'ון מילטון , 1667. תחשוב על זה קצת ותבין לבד.

למעלה