pain is MY love

New member
לא הבנתי

אני משרתת בגן עדן או שולטת בשאול?!?!?!?!??! אתם צריכים להסביר לי דברים כאלה!!!

mass

New member
הכוונה היא...

שעדיף לשלוט במקום שהוא רע, להיות זה שמחליט על דברים והעניינים בידיו והוא אחראי על הכיוון שבהם הם יזרמו, מאשר להיות במקום טוב, שלא תלוי בך, אין לך שום אפשרות להחליט שם, ואין לך אפשרות לשנות דברים.

L y c a n

New member
אבל מה שאתה לא מבין זה

שכסגן\סג"מ אתה גם ככה לא מחליט על כלום

מיטללל

New member
נראה לי שהזהרתי אותך פעם בנדון ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, 9 חודשים עוברים יחסית מהר. סוף סוף במקום לספור כמה עשית, את יכולה להתחיל לספור כמה נשאר.... וכן, לצאת לאזרחות עם סכום סבבה לגמרי של כסף זה אפעם לא רע. מזל טוב מותק :)

מיטללל

New member
יו אני בשוק.מישהו שרשר פה../images/Emo70.gif

האמת שאני בעבודה וצווחו עליי לכבות אבל ממה שראיתי, נראה לי טוב, יפה וחזק...

בגדול אהבתי..

הערכת עריכה- בפלשבאקים הייתי מורידה את המסך הלבן.. מוריד מ"החוויה" ונראה קצת כמו תקלה.. בלי קשר.. אהבתי את החתימה שלך

מיטללל

New member
בשבילי לא

התגובה הזו היא דיי גועל נפש. יש דרך להעביר כל נקודה... להוציא כל מחשבה...

duduamar

New member
רשמים:

קודם כל באמת סחתיין על ההשקעה.. אז הנה הרשמים שלי: 1. מקווה שקיבלת כסף על הפרסומת ה*לא* סמויה לKENVELO
2. הכאפות לא כאבו?
3. אל תהיי עצובה... זה רק קליפ
סתם... מאוד אהבתי... יצירתי ומושקע! ח"ח.

lollipop girl

New member
חח תודה רבה

ולא התכוונו לעשות פרסומת סמויה.. פשוט זו החולצה השחורה היחידה שהייתה לי... (זתומרת לאחי.. :)) וכן הכאפות כאבו חיחיחי תודה על התגובה :)

../images/Emo195.gifסיימתי טירונותתתתתתתתת../images/Emo195.gif

אחרי שבועיים מתישים מאוד.. ס-י-י-מ-ת-י טירונות (01 שכונה כבוד) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי המון לכולםםםם!! עכשיו יש לי קורס בבה"ד 10 של יומיות.. לא יודעת כמה זמן.. למרות כל הקשייים היה כיף בטירונות... למדתי לקום ב5 בבוקר בהחלט הישג! המחלקה שלי הייתה הכי שכונהההההההההה- אתמול מחלקה 3 טחנו שמירות , מחלקה 2 עשו מבחן בר אור ורק מחלקה 1 (כבוד) קפצה שרה ורקדה עם המפקדים ולהקת הרבנות של צהל חחחחח
מה איתכם???? מה חדש???????? מוזמנים להוסיף שאלות כי אין לי כוח לחפור עוד חחח סופ"ש מטורף לכולםםםםםםםםם "זמנים אצלנו הם רק המלצה..." אוג' 06

pain is MY love

New member
שיהיה בכיף!

התקופה הכי קשה מאחורייך... עכשיו תתחילי לתרגל את החפשנות
רק אל תפרסמי בכל מקום אוג' 06 כי זאת פאדיחה!!!!

חחחחח תודה

לא מפרסמת...
גם בקורס יהיו לי מסדרים או משהו כזה עם משמעת...??? ולמה צריך בגדי ספורט שאמרו לי? מישהו יודע??????

נועם m

New member
חחחחח

אכן, גם בקורסים עדיין יש מסדרים... ומשמעת
ובגדי ספורט... תחזיקי חזק... מד"סים!!!! (אלא אם כן למישהו יש רעיון יותר יצירתי...) בהצלחה

למעלה