שבת שלום../images/Emo13.gif

ב"ה אחותי השאווה עשתה חביתה, פרסה לנו לחם ומצאה גמדים והיה מעורב גם חלב בעניין! עשינו ארוחת שחיתות!!! הסיבה לחזירות הנ"ל ביום שישי <אני לא אוכלת סד"כ בימי שישי,אני מחכה לאוכל <הרב> של שבת. ששתינו היינו בבית הספר והיינו פשוט מורעבות. אני אוהבת את אחותי!! <אור,שתוק .> שבת שלום ולכולם תהנו בארוחות המשפחתיות^-^

lover boy6

New member
ווא אנשים כל כך משעמם!!!!!!!!!!

זה עבר כל גבול!! יש לי חברים מעצבנים הם לא רוצים לצאת! כל הזמן הם תקועים בבית ובוכים שמשעמם להם אבל הם לא רוצים לעשות כלום.... ולבד אין לי לאין לצאת כרגע... זה כזה באסה! וככה זה כל השבועות האחרונים מאז סוף החופש הגדול סתם רציתי קצת להוציא עצבים על מישהו.... מצטער על הספאם...חחח

moshe present

New member
אחי תחפש עוד חברים

מכירה את זה שחברים שלך לא בראש שלך...בדרך כלל זה עובר..הרי בכל זאת יש סיבה שאתה חבר שלהם...אם זה לא... זמן להכיר אנשים חדשים... אם כבר פתחת משהו חדש ולא קשור גם אני רוצה אוף חברה שלי בבית חולים מסכנה הייתי איתה עד עכשיו עם עוד חברה אבל היא נשארה לבד :( אוף אני לא אוהבת להשאיר אותה ככה בווו חוצמזה... י"א sucks איכסה איכסה

ומה אני כלב?

אני צריך מתישהו לבוא אליך נמנמנמ... ובסוף לא אכלנו שווארמ'לה =\

lover boy6

New member
אמממממממ

הייתי צריך ללכת ב12:15 הביתה.... ותבוא יום אחד אין בעייה....

לא רשמת את זה כבר?../images/Emo3.gif

בכל אופן,לדעתי... אם החברים הנוכחים לא רוצים לעשות כלום, תיפתח קצת ותכיר עוד אנשים... תשמע,אין יותר מדיי ברירות
אם אלו לא רוצים אז אחריםX:

../images/Emo32.gif../images/Emo207.gifלמה החיים ככה???../images/Emo103.gif

טוב אני מודיעה מראש זאת הולכת להיות חפירה..ומי שנשאר וקורא עד הסוף..אני גאה בו {ואתם יכולים גם סתם להראות איכפתיות באיזו תגובה מעודדת
} נראה לי שזאת השנה הכי רעה שעברה עליי.. והשבוע הזה בכלל..מזל שהוא מסתיים לו
אני פשוט מרגישה שמישהו עושה לי דווקא שהכל לא ילך לי!! ורק חלק מהדברים.. היה היום 2 מבחנים במתמטיקה {003,005} עברתי מ-5 יח"ל ל-4 רק כדי להצליח ולא הצליח לי באף מבחן..בכל אחד לא הצלחתי איזה תרגיל או שניים וזה מרגיז!!!!!!!
אתמול בערב אני וחברה שלי תכננו משהו...משהו חשוב מאוד בשבילי..והכל התפוצץ לי בפנים!!!!
ואחד הדברים הכי מעצבנים... יום ראשון היינו אמורים לצאת לטיול שנתי..גם ככה כמעט לא יצאנו בגלל חוסר אכפתיות של השכבה ולחצנו על אנשים לשלם ועד שיכלנו לצאת מבחינה כלכלית..בא הגשם והרס הכל..אין טיול כרגע!!!!!! זהו...סיימתי לחפור...מצטערת...אבל נמאס לי והייתי חייבת לפרוק!
אותכם.. טל

tttttttttt1

New member
זה דבר מצויין לפרוק..תאמיני לי

אני יודע..
... אני מכיר מאור את התקופות האלה שנראה כאילו הכל לא מסתדר..הכי מעודד זה שהן עוברות..... מקווה שיסתדר לך....סורי שאין לי זמן לכתוב יותר אבל כמובן,אני שוקע,כרגיל, בטריליוןןןןןןןןןןןן עבודות להגשה...אז אם תסלחו לי...
שבת שלום לכולם..

Black Balloon

New member
../images/Emo24.gif

אוי, זה בדיוק מה שקרה לי לפני כמה שנים. אבל היי, יהיה טוב. התקופות האלה חולפות
טיול שנתי יהיה לכם מתישהו השנה חיבוקים :]

dark dumb

New member
../images/Emo201.gifמבינה אותך

גם לנו הטיול מבוטל נכון לרגע זה כי יותר מ-60% מהשכבה לא שילמו
כ"כ מעצבן...

../images/Emo201.gif

תתנחמי בעובדה שבשלב יותר מאוחר של השנה תצאו לטיול, בכל זאת...שילמתם.

dark dumb

New member
יכולים להחזיר או להעביר את

לחשבון הטיול של שנה הבאה, אילתתתת

Infinity AL

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את הטיול אפשר לעשות לקראת סופשנה...נכון זה עוד הרבה זמן אבל עדיף מכלום
בקשר למתמטיקה, מבינה אותך..אני גם ירדתי ל4 והמבחן הראשון היה על הפנים [55] למרות שציפיתי שיהיה לי קל, אבל אחכ השתפרתי...תתאמצי..תלמדי טוב ויהיה בסדר...

למעלה