הוו המתופף של רד הוט?!
B Blue Aura New member 2/11/06 #10 ותראו מה אני ציירתי. P: ../images/Emo189.gif אני עלובה. אבל נכון שאתם אוהבים אותי? :X
L lover boy6 New member 2/11/06 #11 ^^ אני אוהב אותך חחחח!! ואת יותר טובה ממני בציור! אני הכי גרוע שיש בלצייר! אבל אם אתם באים לבצפר שלי ותראו שולחן שרשום עליו מלא להקות ומלא סמלים של להקות זה השולחן שלי....
^^ אני אוהב אותך חחחח!! ואת יותר טובה ממני בציור! אני הכי גרוע שיש בלצייר! אבל אם אתם באים לבצפר שלי ותראו שולחן שרשום עליו מלא להקות ומלא סמלים של להקות זה השולחן שלי....
B Blue Aura New member 2/11/06 #12 חחח. ../images/Emo25.gif ../images/Emo189.gif אצלי זה כל מני בתים משירים שאני שומעת ומן ציור של קורי עכביש עם עכביש שציירתי. P:
חחח. ../images/Emo25.gif ../images/Emo189.gif אצלי זה כל מני בתים משירים שאני שומעת ומן ציור של קורי עכביש עם עכביש שציירתי. P:
פ פיקסית נצחית New member 2/11/06 #14 חחחח זה מזכיר לי את דולף! ב"ה ואני לפני כמה זמן צלמתי את כיפה אדומה!!!!
B Black Balloon New member 3/11/06 #23 ברור שאוהבים אותך! ../images/Emo23.gif ^^ ולמה, את מציירת יפה...
D dark dumb New member 3/11/06 #25 תמיד נאהב אותך!!../images/Emo23.gif חחח תמיד יהיה מישו שידע לצייר בהרבה יותר גרוע (כמוני למשל... אפילו לב יוצא לי עקום וחוץ מזה הגעתי למסקנה שאני ילדה עקומה למדיי... חחחח)
תמיד נאהב אותך!!../images/Emo23.gif חחח תמיד יהיה מישו שידע לצייר בהרבה יותר גרוע (כמוני למשל... אפילו לב יוצא לי עקום וחוץ מזה הגעתי למסקנה שאני ילדה עקומה למדיי... חחחח)
B Blue Aura New member 3/11/06 #28 כפרעלייך. ../images/Emo23.gif ../images/Emo189.gif חחח, עקום זה יותר יפה מישר. וגם יותר אנושי. ^^"
L lover boy6 New member 7/11/06 #52 זה כל כך מוזר!! אני פתאום חולה! זה כזה מעצבן להיות חולה! אני רוצה להיות בריא!
9 999שקד דגן New member 7/11/06 #53 "הישרדות",מכירים? אוהבים? גם אם לא ( ), תקדישו שנייה וחצי מזמנכם ותחתמו פה כדי ש"הוט" ישדרו את שאר העונות של הסדרה.
"הישרדות",מכירים? אוהבים? גם אם לא ( ), תקדישו שנייה וחצי מזמנכם ותחתמו פה כדי ש"הוט" ישדרו את שאר העונות של הסדרה.