Anuerysm

New member
גם חוץ מזה

רדיוהד מספיק פופולאריים בשביל שהם לא יצטרכו לפרסם את עצמם עם אוסף חדש ומהצד השני זה לא שהם ממש מיצו את עצמם והגיע זמנם להוציא אוסף..

FunkyMonk

New member
ממוסחר מדי?

תסלחי לי, אבל רדיוהד זו להקה ממוסחרת למדי.. כמה EP או סינגלים הם הוציאו את יודעת? המונים! במקום לשחרר אותם בחינם..

Latisia

New member
קצת באיחור אבל..

זה תלוי למה אתה קורא ממוחסר. בעיקרון כול להקה שמנסה להתפסם בעצם גם מתמסחרת כי הרי מה שכרוך בלהתפרסם זה להוציא אלבומים, איפים וסינגלים וכול מיני מוצרים נילווים ולמכור אותם תמורת כסף. אני יודעת שאולי יש אמנים שלא היו רוצים בזה אבל זה חלק בלתי נפרד מהאקט הזה של לנסות להתפרסם. השאלה היא עד כמה הלהקה מוכנה לרדת נמוך ולמכור את עצמם תמרות הפרסום... אני חושבת שאם הייתי רואה את רדיוהד מככבים על בקבוקי שמפו ובפרסומות בטלויזיה באמת הייתי חושבת שהם ממוסחרים. P:

Latisia

New member
הו ו....

חוץ מזה שאם אתה היית אמן והיתה עובד קשה על עשית האלבום שלך ועל השירים שלהם אז סביר מאוד להניח שלא היתה מוכן למכור את המוזיקה שלך בחינם. אני חושבת שאמן אמיתי עושה מוזיקה לשבילו ולא בשביל הקהל או הפירסום אבל בסופו של דבר זו העבודה שלהם ומזה הם מתפרנסים לא?!

jony543

New member
דווקא לדעתי אמן אמיתי עושה יצירה

בשביל הקהל. הרי כל צייר, מוזיקאי, סופר, פסל או מה שזה לא יהיה רוצה להגיד משהו ביצירות שלו. והדבר שהוא הכי רוצה זה שהן יגיעו לכמה שיותר אנשים ויצליחו להזיז בהם משהו. עכשיו בטח תשאלו למה הם לא תוקעים את עצמם על כל שמפו? הסיבה היא שאמן רוצה שאנשים יקנו את המוזיקה שלו כי הם שמעו עליה דברים טובים מחברים. כי הם באמת מעוניינים בה ולא עשו להם שטיפת מוח שזה טוב.

Latisia

New member
לדעתי זה לא לגמרי נכון...

אמן לדעתי עושה את המוזיקה לעצמו ובמטרה לעביר איזשהו מסר לקהל. אבל הוא לא יוצר מוזיקה כדי שהקהל יאהב את המוזיקה שלו, הוא לא אמור ליצור מוזיקה מסוימת כי זה "הולך" עכשו וזה אופנתי כי אז זה מיסחור! הקהל לא אמור להחטיב לאמן איזה מן מוזיקה הוא אמור לעשות. אם זה היה ככה זה סביר מאוד להניח אז רדיוהד לא היו פתאום משנים כמעט לגמריי את סגנון המוזיקה שהם יצרו עד לפני שהם עשו את קיד איי לא? הם עושים את מה שבראש שלהם ומן הסתם אנשים אוהבים את זה כי אז אותם אמנים מצליחים להתפרסם.

eugene40

New member
תשובה

אם אתם רוצים תשובה לשאלה למה רדיוהד לא מוציאים אוסף, אפשר לשמוע את זה מהפה שלהם. תורידו או תשיגו איכשהו את ההופעה האקוסטית של ת'ום וג'וני ב-LIVE PLANET בפריז. יש שם ראיונות איתם והם מסבירים בדיוק למה

למעלה