M a a y a n K

New member
נחשו מה?

סיימתי לעבוד!!!!!!!! הוווווו...באופן מאוד סימבולי זה קורה בדיוק לפני פסח (נו, מעבדות לחירות בלה בלה בלה...למרות שעשיתי כסף)
אבל ה-4 חודשים האלה היו כל כך ארוכים!! ועבדתי בחור שרוב האנשים בו לא כל כך נחמדים, אבל לא נורא העיקר שזה נגמר!
עכשיו באמת, שיהיה חג שמח וסופשבוע נעים לכולם!!
נ.ב- מה עם הביוגרפיה השבועית?

Rose131

New member
מזל-טוב!D:

אמ.. ביוגרפיה שבועית
בטח לא שלחו מסרים ללירוןX:

Luna Sphere

New member
../images/Emo13.gif חג שמח גם לך..

בקשר לביוגרפיה- אני חושבת שאני הייתי אמורה לעשות השבוע או שבוע הבא על גודבוקס, אבל אתמול קיבלתי אימייל מלחיץ שהולך לשנות לי לגמרי את לוח הזמנים עכשיו אז אני ממש מצטערת אבל אני חוששת שלא יהיה לי זמן להתחיל לכתוב עכשיו..

M a a y a n K

New member
תודה!../images/Emo13.gif

אני לא לחוצה על הביוגרפיה או משהו (אם זה יצא ככה אז סליחה
) זו סתם פינה נחמדה...

Rose131

New member
וואי,

כשאני כותבת בזווית צילום "איי לבלב" במקום "איי לבל" אני יודעת שנמאס לי מהעבודה בקולנוע

SainTonix

New member
אני בדיוק מתחיל את ההפקה..

סיימנו את הקטע התיאורתי של התסריט, את העבודות עשינו שנה שעברה בי'.. עכשיו זה סרט גמר של יא'.. זה כזה כיףףף .. סרט אימה ראשון במגמה .. =] איזה עבודה יש לך?

Rose131

New member
אתם עושים סרט גמר ביא?../images/Emo12.gif

ל יש עבודה עיונית
ניתוח סצינה(כל שוט
) ובחרתי סצינה ממולאן רוז'. עם הטבלה הנוראית הזאת
ואצלנו הסרטי גמר זה בי"ב
מה התפקיד שלך בהפקה?(אצלנו זה קבוצות של ארבעה- מפיק, צלם, במאי ו... עוד משהו
לא זוכרת
אולי תסריטאי?)

SainTonix

New member
חח אני עורך..

אבל בתכלס גם תסריטאי, עוזר במאי ועוזר מפיקה חח אצלנו זה היה שנה שעברה לבגרות ולמגן.. עשיתי ניתוח סצנה מספיידרמן 2 ומאקסמן 2.. קיבלתי 99 ציון סופי =] השנה זה סרט גמר, וכמו שאני מכיר את הצוות שלי והשאר, בטח יראו אותו בכמה פסטיבלים בארץ או בעולם (שנה שעברה הבי"ס שלנו זכה בפסטיבל גיפוני בהוליווד לסרטים צעירים .. כבוד כבוד.. חח)

Rose131

New member
וואו.

99 זה טוב
נשמע שיש לכם בצפר מגניב. לנו יש.. אמ.. מורה מקריח?
למה סצינות משני סרטים?

SainTonix

New member
מאיפה את?

גם המורה שלנו מקריח !! (חח כמה לא צפוי..) סצנה אחת הייתה למגן, וסצנה אחרת מסרט אחר לבגרות.. במגן קיבלתי 100, הבגרות הייתה חלק אחד כמו המגן, חלק אחר אנסין כזה שצריך למלא עם מושגים וכאלה =\ זה סיוט..אבל השנה מעשי, אז זה שווה את זה.. והנה הלוגו שעשיתי לסרט.. ממחר מתחיל השבוע הכי עמוס בשנה האחרונה ...

Rose131

New member
יו.

אני ממבשרת^^ לנו אמרו שבבגרות יהיה אנסין וקטע עיוני או משהו כזה
בהצלחה עם הסרט^^

למעלה