M a a y a n K

New member
../images/Emo12.gif

באמת? נו שיהיה... בשני הערוצים האחרים ברור שראיתי, אכן חורשים אותו מלא... חחח...ג'ראד לא סתם צועק על עצמו, הוא מצמיד את עצמו לקיר וכאלה...ממש מכות!!!

elknetld2kil

New member
אזהרה למעריצים של PATD

אני יודע שהרבה מכם מתים לקרוא את הספר Invisible Monsters של צ'אק פלניוק (הספר שעליו מבוסס השיר Time To Dance). סיימתי עכשיו את הספר ואני מזהיר אתכם: אם לא הגעתם לגיל שבו אתם יכולים להתמודד עם דברים מאוד מטרידים (הספר כולל כל מיני תיאורים חולניים שקשורים, בין היתר, ל: מין בין 2 גברים, גברים שעושים ניתוחים לשינוי מין, אונס של ילדים, כל מיני תיאורים של אקטים מיניים חולניים והרבה מאוד תיאורים של איברים ופצעים מגעילים), אז אל תקראו את הספר. אם יש לכם קיבה רגישה, אז תשכחו שבכלל שמעתם עליו... אני לא אומר לכם שלא כדאי לקרוא אותו, הספר ממש מצויין, אבל אתם צריכים לבוא מוכנים אליו.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif האאא לא.

אם יש ספויילרים בהודעה הזאת פשוט תגיד חחחח כי בדיוק התחלתי לקרוא את הספר XD אבל אני קוראת ממש לאט כי זה באנגלית ~,~

elknetld2kil

New member
בהודעה שלי יש רבעי-ספויילרים.

אני לא הייתי מחשיב אותם לכאלה כי יש בספר המון טוויסטים והפתעות שמה שכתבתי נראה לידם כמו 1/100000000 ספויילרים.

PATD

New member
אתה צודק מאוד

זה הספר הכי טוב שקראתי [באמת בלי להגזים ובלי קשר לפאניק.. הסופר הזה באמת מצויין..] אבל יש בו באמת דברים שלא מתאימים לכל גיל..

elknetld2kil

New member
תקראי שוב את ההודעה שלי...

ואני מצטט: "הספר שעליו מבוסס השיר Time To Dance".

CitizenErased

New member
אני מתנצלת ש...

אני בקושי נמצאת כאן בזמן האחרון. בעיקר לנועה שאני דיי השארתי לה מלא עבודה
מתחיל לי עכשיו אחד השבועות היותר עמוסים שהיו לי אי פעם חח ואני עוד טסה עוד שבוע ל3 שבועות. אני אנסה להכנס לכאן כמה שיותר השבוע וגם מחו"ל כמובן אבל זה לא יהיה הרבה כמו קודם
מקווה שכשאני אחזור יהיה לי יותר זמן גם אליכם וגם אל פורומיוז, שגם אותו אני מזניחה
יותר מדי פרויקטים, מעט מדי זמן.

elknetld2kil

New member
יש לי פתרון בשבלך

קוראים לו "3 שעות שינה בלילה". מאז שהתחלתי ללמוד, זה עוזר לי מצויין, ואפילו התרגלתי לזה כבר.

חזרתי fuck yeah!!! ../images/Emo115.gif

מחנה של 4 ימים, כל הציוד על הגב, מלאמלא סימנים כחולים, דרדרו עלי אבן וכל הגןף תפוס כמו שצריך אחרי מחנה. מקווה לשוב ולהציף בקרוב, בינתיים אני מנסה להתרגל מחדש למקלדת><

MirrorGirl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני נוטשת אתכםם../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

לשבוע, טסה לחו"ל [אוסטריה-הונגרייה-צ'כיה] Be back in a week

CitizenErased

New member
הוסיפו עוד כמה להקות ל...

פסטיבל שאני הולכת
Madina Lake וHowling Bells ועוד כמה.. אוף, ראיתי כבר את Howling Bells מחממים את פלסיבו בלונדון - ולא אהבתי

למעלה