Rose131

New member
../images/Emo32.gif

מתחילים להיות פה יותר מדי אופים. זה האחרון עד יום ראשון- אל תציפו אותו.

Xscape

New member
קומונת ניקלבק

שלום לכולם. נפתחה קומונה ללהקת הרוק הקנדית המצליחה - ניקלבק. הלהקה נוסדה בשנת 1995 ומאז לא מפסיקה לשבור שיאים. ב2005 יצא הדיסק המצליח All The Right Reasons שכלל את הלהיטים *Photograph *Savin' Me *Far Away *Animals *If Everyone Cared ללהקה יש עוד הרבה להיטים רבים וטובים מאד בין היתר How You Remind Me,Someday ואתם מוזמנים להשתתף במשחקים, תחרויות דיבורים על הלהקה ועוד. קישורים לקומונה : http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=14601

KRUEGER

New member
בביקור

כדי להגיד מזל טוב (באיחור קל אז מה?!) לרוזי על התקבלותה כמנהלת
אז מזל טוב לך! ובהצלחה!

Rose131

New member
כע../images/Emo12.gif

העובדה שהייתי צריכה למחוק ושתכתבי מחדש ושפתחת הודעה חדשה וגרמת לי לנזוף בך
וגם הדיליי
וגם כי כזאת מצחיקה כזאת. באמת!
[ואת יכולה לקרוא לי נועה, פשוט לא בשם משפחהXD מצחיק גם לראות אותך קוראת לי רוזיXD]

KRUEGER

New member
נו מה?../images/Emo7.gif

אני רגילה בשם משפחה.. ורוזי זה איך שקוראים לך בסרטי אימה
אז מה אני יודעת?

Rose131

New member
נו באמת.

את יודעת שאני לא מבינה את המשפחה הדפוקה שלכם. מי זה אבא למען השם?

Rose131

New member
יו../images/Emo12.gif

אל תשקרי, כבר אמרת לי מזלטוב
את פה כי את אוהבת אותי ונשארת כדי להיות חלק בפורום המושי שלי!!!1

וכמובן, למה שזה ישלח את כל ההודעה?!

ולשאר ההודעה.... חברים אם יש כאן אנשים מלהקות או שמכירים אנשים בלהקה או אנשים שיודעים לשיר ורוצים להופיע אז עכשיו זה ההזדמנות שלכם! אני כחלק מצוות ההפקה של פסטיבל בשקל בפרדס-חנה לקחתי על עצמי לפרסם בכמה פורומים שאני כותבת את ההודעה הזאת. ועכשיו לנושא בשבוע הבא ב17.4 יתקיימו אודישנים לקראת ערב יצירה מקומי שיתקיים ב10.5 שבו יקבעו איזה להקות מקומיות יופיעו בפסטיבל בשקל לצד אמנים גדולים. האודישנים יתקיימו במועדון הנוער "בני ברית" שבפרדס-חנה. ועכשיו לחלק מאוד חשוב, בשביל לבוא לאודישנים ולנסות להתקבל אתם צריכים להיות מאחד מהמקומות הבאים: פרדס-חנה כרכור, גבעת עדה, גן שמואל, גן שומרון, עין שמר, עין עירון, מענית, משמרות, מאור, תלמי אלעזר ועוד קיבוצים או מושבים קטנים ליד פרדס-חנה. אז אם מישהו מעוניין שיגיד טלפונים לפרטים: אלכס(אחראי הפקה) - 052-4549672. טולי(אני!) - 050-5730755

לא, פשוט יש בכמה מקומות כל שנה

ושנה אחרי זה זה משתנה, השנה חוץ מפרדס-חנה אני יודעת שיש גם בנתיבות

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif Saosin ב-MTV2

אומגאד!!!!!!!!!!!!!!!#%&*(%*&^#$%@#$ ממתי?!?!!? יוו אני מכירה אותם איזה שנה.. סתם כמה שירים בודדים.. אבל אבל.. אף פעם לא ידעתי איך הם נראים XD ופתאום הם מקום 9 ברוק טופ טאן של MTV2 חחח מה הם קשורים?! XD אמ אמ... זהו. הוצאתי התרגשות D::::::::::::::::::: תכניסו אותם למצעד להקות אומשהו.. הינה. אז הם כן בערוץ..

למעלה