elknetld2kil

New member
Fuck

ההשתלטות ממשיכה... זה היה Voices? יש גם קליפ (הופעה) לSeven Years המיתולוגי ועוד מעט גם קליפ חדש ל Your'e Not Alone. וסתם פרט מעניין: מי יודע איך מבטאים את השם שלהם (בלי לרמות)?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני חושבת שזה היה Voices

~בודקת ביוטיוב~ יאפ. זה זה.. ^^ http://youtube.com/watch?v=BpfNQd_4XWc אני יודעת איך מבטאים D: לפני איזה שלושה חודשים התערבתי עם חברה ואז חיפשנו ראיון ביוטיוב ומצאנו שאומרים סָאוסינ. והגיע הזמן שאני אחזור לשמוע אותם.. ולא סתם 4 שירים פה ושם XD

MoonyAvFreak

New member
אוקיי בלבלו אותי..

גם אומרים סיאוסין saiosin כאילו. כמו שחשבתי בהתחלה :| אוחח איזה בלגן הם XD

elknetld2kil

New member
האמת היא שאת לא צודקת...

אבל את גם לא טועה. מבולבלת? הסולן הקודם של הלהקה טוען שמבטאים את זה: Say-Oshen. המשמעות של זה היא "לב קטן" ביפנית. אחרי שהוא עזב החר'ה החליטו להגיד את זה: Say-Oh-Sin. עדיין יש ויכוחים אצל המעריצים איך זה צריך להיות. התשובה שלי למעריצים: GET A LIFE!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif XDDD

אני בכלל אומרת את זה אחרת מאיך שצריך או לא צריך.. מה זה משנה?? אני אומרת איך שנוח לי ><

elknetld2kil

New member
כל עוד את אומרת את זה לעצמך

אז זה בסדר. בהופעה של Incubus היו מלא ויכוחים מטומטמים על איך מבטאים את השם. שילמתם על כרטיס, באתם לראות הופעה עם מוזיקה טובה. למי אכפת איך מבטאים את השם? אני די בטוח שבכל ארץ אומרים את זה בצורה שונה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif XDDD

אני אמרתי איך שאני חושבת וכל פעם אנשים מתקנים אותי הפוך אז נמאס לי ואני אומרת כל פעם איך שבא לי חחחחח

MoonyAvFreak

New member
הא כן אני זוכרת את זה.

אני פשוט אומרת את השם שלהם עכשיו כמו סאיאוסין XD אוח מזה משנה כבר XDD אגב ראיתי אותך בהופעה של אינק. זיהייתי אותך מהפורום אבל לא אמרתי שלום :) ראיתי עוד איזה 4 וגם להם לא אמרתי XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif גשם ../images/Emo2.gif

איפה??? חחחח אצלי יש שמיים תכלת וטיפה עננים לבנים ~,~ וגם אתמול שאמרו שהיה בקריית שמונה סופת רעמים/ברקים/גשם.. ובבארשבע ברד אז אצלנו הייתה שמש
ראש העין XD אבל אנחנו במרכז ליד פ"ת ות"א.. ואין כאן כלום. שמש...

orw93

New member
גשם מעצבן?>,<../images/Emo205.gif

ואני אוהבת גשם.0_0 אבל חזר כולו ספוג מגשם כי תפס אותו גשם בדרך והוא היה עם האופנוע.>< ואימא הלכה לקופ"ח והיה להם שם ברד. ורק בשכונה פה לא היה כלום, ואז התחיל מבול. ועכשיו הכל רטוב. והזמינו אותי לצאת ואינלי כוח>,< ואני חפרנית. דמאט.

M a a y a n K

New member
את האמת...

דברים כאלה לא מעירים אותי...
אבל הייתה ממש סופת רעמים בבוקר ואז גם אמא שלי התקשרה ובקיצור, הלכה לי השינה לגמרי!

M a a y a n K

New member
גם אצלי עכשיו יש שמש...

אבל כנראה שב-9 בבוקר זה היה מאוד מתאים שתהיה סערה בחוץ!!

למעלה