אזירפאל

New member
אני אמנם לא מסכים עם אסיה (Cry For The Moon)

אבל אני בהחלט מבין את מה שהיא אומרת. הרעיון הוא שמבחינתנו WT היתה פעם להקה מאוד ייחודית, ובאלבום האחרון היא השתנתה למדי (מה שהפך כמובן את המוזיקה לפחות טובה לדעתנו). מה שכן, אני מסכים שהתגובה שלה לא היתה מוצדקת ומוגזמת ולכן אני אשמח (ואני בטוח שגם נוספים ישמחו) אם דווקא תמשיך לפרסם את המצעד בפורום. מעניין לראות מה קורה עם ווית'ין במצעד. יום טוב.

תנו לי להבהיר משהו!

אני לא אומרת "זבל" למוזיקה שאני בהכרח לא אוהבת אני מתכוונת בכך שזבל זה משו שמשדרים לנו כל הקליפים של האמנים האלו. במיוחד המין. זה כל כך מגעיל. יש עוד דברים אבל לא רוצה לחרוש על זה.

אזירפאל

New member
בסדר

אבל זו עדיין מוזיקה שאחרים אוהבים ונהנים ממנה, אז כמו שאת לא היית רוצה שיגידו על ווית'ין זבל, להם לא נעים כשאת מקטלגת את כל מה שאת לא אוהבת בתור "זבל" ו"שרלילות".

אזירפאל

New member
לדעתנו, כלומר,

לדעת רוב חברי הפורום ומעריצים רבים של הלהקה. לא צריך ישר לכעוס.

*לא נכנס לשום ויכוח*

אבל דווקא ראיתי מרוב האנשים והמעריצים שלהם תגובות מאוד חיוביות על האלבום=] אבל כמו שאומר המשפט (שצריך להיות בדף כניסה לפורום ><)- עניין של טעם
=]

אזירפאל

New member
אין פה שום ויכוח ../images/Emo3.gif

ורעיון טוב.
אני חושב שאנחנו הפורום בעל הכי הרבה חילוקי דעות בתפוז (מלבד פורום אקטואליה או משהו
).

בן15 בן15

New member
אני דווקא חושב שזה טוב שהם במצעדים

זה יתן להם יותר הכרה בארץ... מקום 5 זה מקום טוב אבל הם צריכים להגיע למקום ראשון :) אם במצעדים יראו שהם מצליחים הם יביאו עוד שירים שלהם וככה היא לא תישאר כל כך אנונימית בישראל ועוד אנשים יאהבו אותה... זאת דעתי.. :)

קודם כל, הם רחוקים מלהיות

אנונימים בארץ. יש להם קהל מאוד גדול גם בלי שהם יגיעו למקומות הגבוהים במצעדים כאלה, וגם אם הם לא היו שם בכלל.. לראות את וויט'ין במצעדים האלה עושה לי פשוט רע. אני לא יכול להתעלם מזה ולחשוב שזה לא יפגע בהם ובמוזיקה שלהם, זה הרי ברור שמנסים לשנות אותם. זה בדיוק מה שעשו ללאקונה קויל באלבום האחרון. ואם זה לא ברור מספיק, אז הם גם יוצאים לסיבוב הופעות איתם בקיץ.. אין זה פשוט מעצבן >< (וזה עוד עם כל האהבה שלי ללאקונה קויל)

chyio

New member
לאקונה זה בדיוק אותו דבר כמו ווית'ין

כל אלבום שלהם הוא סגנון אחר ואי אפשר להעריך את הלהקה עלפי אלבום אחד! אני חושבת שקארמהקוד מעולה יחד עם כל האלבומים וכנ"ל לגבי ווית'ין. אני מניחה שכל להקה הייתה רוצה להגיע להישגים ולא משנה במה. אז אמנם זה לא מוצא חן בעינכם שהם משודרים ברדיו ובטלוויזיה, אבל אני בטוחה שזה כבוד גדול בשבילם.

למעלה