וואו.. זה סיוט להיות איתו בטיסה ~,~ בשביל אשדוד הוא טס והציק לכולם בטיסה מלונדון???
חחחחחחחחחח אמ כן. הטמבל הזה היה בטיסת לילה מלונדון. 3 כיסאות מולי.. שכל המטוס היה חשוך וכולם ניסו לישון רק הוא הציק לדיילות וביקש משקאות חריפים כל הזמן.. הדליק את האורות מעליו וצעק/צחק עם איש אחד וילד שהיו לידו חחחח הווו ואחרי הטיסה הוא דפק ת'מסוע מזוודות של השדה תעופה כי הוא קפץ עליו כמה פעמים
אז העבירו אותנו למסוע אחר.. עד אז הוא הציק לילדים דוסים קטנים ושרק להם עם איזה משרוקית בתוך האוזן והדוסים התעצבנו עליו XD הוא דפוק. אנשים עוד שאולים אותי אם צילמתי אותו או ביקשתי חתימה. איכ. בנאדם דפוק. אם לפחות הוא היה נותן לי לישון בטיסה הייתי חושבת על לבקש חתימה חחחח
את מאוכזבת מזה שחברים שלך לא שומעים רוק? מה זה משנה? כאילו כן, זה כיף שיש חברים ששומעים את אותה המוזיקה שאתה שומע, וזה מגניב להכיר אנשים שאוהבים את אותם הלהקות כמוך, אבל אם הם לא שומעים, זאת לא סיבה להתאכזב. מוזר לי. O_ס
בסוף אני סתם מסתובבת עם שתי בנות מהשכבה בכל רחבי עירי התמנית XD אולי האקס יעבור שם להגיד שלום.. והבטחתי שאני לא נושכת ואז נזכרתי שתמיד נשכתי אותו ~,~ אה כן.. השלמנו אחרי כמעט חודשיים שלא דיברנו
ואני מואשרת D:::: למרות שהוא לא רוצה שנחזור כי לא בא לו חברה ;; ושוב אני מכניסה דברים לא קשורים. אני אגיד לו שלום וזה יהיה מביח.. ואחרי חודש שלא ראיתי אותו מאז תחילת חופש פסח ואחרכך שביתות, טיול שנתי שאני בכלל הייתי בחו"ל וכל זה. חפירות שליטה D::::: מישהו מוכן לסתום לי את הפה?? בבקשה!