Rose131

New member
../images/Emo32.gif

אז מה אתם עושים היום בערב\מחר בצהריים?

orw93

New member
+../images/Emo207.gif../images/Emo205.gif

היום במדרחוב מחפשת ת'אטלנטי החמוד עם חברות בלילה חברות באות לישון אצלי מחר מתנחלת אצל חברה כי אימא לא רוצה שאני אשאר לבד בבית>< +
יש פה מישו שיש לו AIM?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני חושבת שישי לי ../images/Emo122.gif

שעות ניסיתי לפתוח אחד.. אבל לא הצלחתי להפעיל את התוכנה במחשב XDD אז כנראה שאין לי?? לא יודעת. איך מורידים את זה למחשב?

shim1110

New member
מחר אני......

היום בערב אני יוצאת עם בת דודה שלי לסיטי באשדודלמי שמכיר.... ויהיו שם כל מיני הופעות(אבל לא תהיה במת רוק
) אממממ....ומחר בבוקר אני הולכת לעשות על האש עם כל החבר'ה שלנו שאףך אחד מהם לצערי לא שומע רוק....
ובצהריםם אני חוזרת הביתה עושה על האש בבית ואז הולכת לסבתא שלי....

AurelieG

New member
אה אשדודית!!!

נהנית מסקאזי? תודי תודי.. פפחחח היה כזה מעפן בסיטי שפרשתי לשתות באיזה פארק כמו ילדת רחוב ..(זה מה שקורה כשאין כסף לנסיעות לתעשייה לפאב נורמאלי..)

milkofamnesia

New member
סקאזי היה די בינוני

אני זוכר שבקיץ הביאו אותו לקשתות ושם נהניתי יותר, אבל עם קצת אלכוהול ובנות נאות מסביב לא השפילו לי את המבט :D

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif איייייייייייייכככככ סקאזי הטמבל השיכור!

וואו.. זה סיוט להיות איתו בטיסה ~,~ בשביל אשדוד הוא טס והציק לכולם בטיסה מלונדון???
חחחחחחחחחח אמ כן. הטמבל הזה היה בטיסת לילה מלונדון. 3 כיסאות מולי.. שכל המטוס היה חשוך וכולם ניסו לישון רק הוא הציק לדיילות וביקש משקאות חריפים כל הזמן.. הדליק את האורות מעליו וצעק/צחק עם איש אחד וילד שהיו לידו חחחח הווו ואחרי הטיסה הוא דפק ת'מסוע מזוודות של השדה תעופה כי הוא קפץ עליו כמה פעמים
אז העבירו אותנו למסוע אחר.. עד אז הוא הציק לילדים דוסים קטנים ושרק להם עם איזה משרוקית בתוך האוזן והדוסים התעצבנו עליו XD הוא דפוק. אנשים עוד שאולים אותי אם צילמתי אותו או ביקשתי חתימה. איכ. בנאדם דפוק. אם לפחות הוא היה נותן לי לישון בטיסה הייתי חושבת על לבקש חתימה חחחח

shim1110

New member
סקאזי-בעעעעעע../images/Emo5.gif

איכס..... היה דפוק! הלכתי לפגוש כמה חברים אחר כך הלכנו לפארק באזור ישבנו דיברנו וזהו!!!! ואז פרשתי למיטה החמימה והנעימה שלי

שאלה: ../images/Emo163.gif

את מאוכזבת מזה שחברים שלך לא שומעים רוק? מה זה משנה? כאילו כן, זה כיף שיש חברים ששומעים את אותה המוזיקה שאתה שומע, וזה מגניב להכיר אנשים שאוהבים את אותם הלהקות כמוך, אבל אם הם לא שומעים, זאת לא סיבה להתאכזב. מוזר לי. O_ס

Let it Bleed

New member
לעיר../images/Emo217.gif

עם כל החברות החננות שלי, כי רק הן לא הלכו לרוק עצמאות

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כלום.

סתם.. האמת לא הייתי אמורה לעשות כלום.. עכשיו אני חושבת שאמ.. השלמתי עם האקס אחרי כמעט חודשיים שלא דיברנו
אז הוא אמר שהם עושים על האש. לא הזמין אותי אומשהו אבל חברה שלי מהכיתה שלו אמרה לי שאני יכולה לבוא חחח אז אולי ^^ ומחר על האש אצל חברים.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif פחחח.

בסוף אני סתם מסתובבת עם שתי בנות מהשכבה בכל רחבי עירי התמנית XD אולי האקס יעבור שם להגיד שלום.. והבטחתי שאני לא נושכת ואז נזכרתי שתמיד נשכתי אותו ~,~ אה כן.. השלמנו אחרי כמעט חודשיים שלא דיברנו
ואני מואשרת D:::: למרות שהוא לא רוצה שנחזור כי לא בא לו חברה ;; ושוב אני מכניסה דברים לא קשורים. אני אגיד לו שלום וזה יהיה מביח.. ואחרי חודש שלא ראיתי אותו מאז תחילת חופש פסח ואחרכך שביתות, טיול שנתי שאני בכלל הייתי בחו"ל וכל זה. חפירות שליטה D::::: מישהו מוכן לסתום לי את הפה?? בבקשה!

Jonny Sniper

New member
בדיוק עכשיו אני יוצאת לפארק

עם כמה חברים. וידידים שלי מופיעים אז אני באה לראות אותם

yaelrs

New member
הייתי בעיר עם חברות../images/Emo192.gif

ממש נהנתי :) עכשיו אני נוסעת עם ההורים למנגל אצל קרובי משפחה, בטח יהיה משעמם לאללה >:

למעלה