M a a y a n K

New member
../images/Emo41.gifאז איך היה ברוק עצמאות?../images/Emo41.gif

היו הרבה אנשים מהפורום...ספרו איך היה!

היה נחמד...

חוץ מהשוטרים הכלבות שתפסו שעירים לעזעזאל בגלל פוגו והעיפו אותי בסביבות 4 בבוקר... מזל שהשומרים בכניסה היו יותר מסטולים מיובל מנדלסון

Brianstorm

New member
"אני רוצה לשים אותכם בסיר ולעשות ממכם פסטה"

XDDDD הוא היה מסטול לגמרי היה בסה"כ ממש נחמד^^

חחח האמת ששנה שעברה הוא היה הרבה יותר...

מסטול... אין, ממש נהנתי בשייגעצ. ההופעה של חמי רודנר וד"ר קספר הייתה פשוט מעולה.

Rose131

New member
לא נוXD

זה היה "אתם כלכך חמודים שאני רוצה לקחת סיר גדול גדול ולבשל לככוווווללללכם ספגטי ברוטב עגבניות עם פטריות ובצל וגבינה" וא זהוא חפר עוד קצת על תוספות
"אני רוצה לראות שברי עצמות!!1 דם!!1 שפריצים!!1" "אתן צצות כמו פטריות אחרי הגשם!"

Brianstorm

New member
../images/Emo12.gifאני יכולה להישבע ששמעתי אותו אומר "מכולכם"

XDDD

Shot To Pieces

New member
זה היה רוטב בולונז.

צקצצק עם גבינה... אני מבינה שהוא לא שומר כשרות? חחחחחח אשכרה היה מסטול לגמרי XD אחלה הופעה אבל!

lestatgirl

New member
וואי אל תהרגו אותי אבל

בחיי כמה אימו, זה לא היה ככה פעם.. כשהיה לשייגעצ את הבעיה במגבר והם שמו את WTTBP אבל כבר תיכננתי איך אני הולכת והורגת את MCR.. ופעם הבאה אם אני רואה חבורה של בנות לבושות אותו דבר שצווחות בלי סיבה אני לא אחראית למעשיי. אגב מישהו ראה בחוץ את כל הפליירים של קהילת האימו הישראלית? היה יותר כיף בשנות קודמות לדעתי כשזה היה לפני שהרחיבו את המקום ויכולת לראות את הבמה ממש טוב מכל מקום. אגב למי שיצא להתסובב סתם בראשון רק לי זה נראה כמו הופעה ענקית של קלאקסונס עם כל הסטיקלייטס?

Rose131

New member
אני דווקא נהניתי מזה../images/Emo12.gif

כאילו, דבר ראשון- אני ממש אוהבת את התספורת
דבר שני- כשהם שמו את WTTBP זה היה פשוט אדיר. כאילו, לראות את כל ה15 אלף או משהו אנשים שהיו שם שרים MCR היה אדיר. אבל הפלאיירים היו מפגרים להפליא. כאילו, מה קהילת האימו בישראל עושה?
מפגשי חתיכות או משהו?

BabyShambles

New member
עזרה או משהו.

-לבעלי האייפודים בעיקר- אז ככה, לפני כמה זמן חיברת את האייפוד למחשב כדי להטעין אותו ואז נמחקו לי כל השירים! נכנסתי לאייטונס כדי לעלות מחדש את השירים וזה הודיע לי את זה "songs on the ipod cannot be synced beacuse all of the playlist for syncing no longer exist" זה הופיע אצלכם פעם? איך מסדרים את זה?

Moldy Peach

New member
../images/Emo27.gif

את בעידכון ידני? אם לא אז תכנסי לoptions של האייפוד ותסמני את המשבצת manually manage music. הכל נמחק לך בגלל שמחקת את השירים מהlibrary כנראה והאייפוד התעדכן אוטומטית משם. אם זו לא הבעיה אז יש פורום אייפוד בתפוז.

PATD

New member
מישהו שמע את... ../images/Emo214.gif

הסינגל החדש של פארמור misery business מתוך האלבום החדש riot? אני ממש אהבתי... מה דעתכם?

SainTonix

New member
שמעתי עכשיו..

לא כזה שינוי ענק או משהו.. שיר שבקלות היה יכול להכנס לאלבום הקודם.. זה לא שהם שינו סגנון או משהו.. מצד אחד זה טוב כי יש להם סגנון טוב, אבל מתישהו זה נמאס.. שיר נחמד, מזכיר מאוד את פרשר ואמרג'נסי שלהם \=

PATD

New member
../images/Emo214.gif

אני אוהבת את השיר.. סגנון שלהם ממש טוב אז אני לא חושבת שהם ממש צריכים לשנות משו..

Sweet Calamity

New member
שמעתי. ../images/Emo115.gif

נחמד..אבל באמת די רגיל ולא ממש שונה. אבל זה פראמור.ס'תמיד טובD:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif שמעתי ^^

לפני איזה שבוע וחצי-שבועיים שזה רק יצא במייספיס חחח שיר ממש נחמד פלוס :]]

elknetld2kil

New member
הזכרת לי עכשיו קטע דפוק...

שהדיסק של פאראמור יצא בפעם הראשונה זה היה בתקופה שהיו הרבה להקות עם סולנים עם קול גבוה (כמו של קלאדיו מ Coheed & Cambria). חרשתי על הדיסק הזה יותר משבוע עד שגיליתי ש... יש להם סולנית ולא סולן! פאדיחה... שיר טוב ובהחלט ממשיך את הסגנון של האלבום הקודם. בד"כ יש לי בעיה עם סולניות אבל היילי עושה עבודה טובה, ובניגוד למה שכל הילדים החרמנים אומרים - לדעתי היא לא ממש יפה כמו שעושים ממנה.

למעלה