orw93

New member
אעאע אני חכמהה../images/Emo205.gif

קיבלתי 100 במבחן במתמטיקה$#$#@$# וזה אולי הציון הכי גבוה שלי בשנתיים האחרונות. וקיבלתי 89 בהסטוריה ו91 במדע ובקצב הזה הגיטרה חשמלית בדרך אלי %#$%$#

Runt

New member
כל הכבוד!!!!!!

קיבלתי 88 במבחן ב-006 אני מאושרתרתתררתתרתרתרתתת D:

עאהעההאאעה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אמא שלי פאקינג מרשה לי קעקוע!!!!1111 ההאהאעהא אמג אמג X___X רק אבא שלי פתאום עושה לי שהוא לא שלם עם זה זיןןןןן O_O גרייט, זאתי לא אוהבת פירסינגים אבל לאבא לא אכפת אבל אבא לא רוצה שאני אעשה קעקוע בגיל 14 ולאמא אין בעיה ;;;;;;;;;;;;;;; הייתי חייבת להוציא XD

Rose131

New member
לדעתי אל תעשי עדיין

דבר ראשון- עדיין לא סיימת לגדול ולגבוה וכו', העור שלך עוד יימתח והקעקוע יתכער. דבר שני- לכי תדעי אם תאהבי אותו בעתיד. אני לא מדברת אפילו על גיל 40 וכל זה, לכי תדעי אם בכלל תרצי אותו עוד בגיל 18? את לא חושבת שכדאי לחכות עד שאת טיפה יותר בוגרת ויכולה לעשות החלטות כאלה דרסטיות?X: זה לא פירסינג, את זה את תמיד יכולה להוריד. זה קעקוע. תחשבי כמה השתנית בשנתיים-שלוש האחרונות, ותחשבי כמה עוד תשתני עד גיל 18. חוצמזה, זה יכאב, לא? [הו, אני כזאת party pooper
] [לא שתקשיבי לי, אבל נו מילא
]

Rose131

New member
לזכותי יאמר שבסוף הוא לא היה מרוחD:

אבל המנהלת משמרת שלי צחקה עלי כי טענתי שהקספר קשוח והיא אמרה שלא

CitizenErased

New member
dudes and dudettes ../images/Emo6.gif

sup?? I'm flying back home tonight and will land tomorrow afternoon! I'll be posting here alllll the stories, reviews and pictures for those who care so... keep checking in haha cya xxxxx

Luna Sphere

New member
היייייייייי

יואו אני מה זה מפחדת מההצפה שתהיה כאן כשתחזרי ואפילו לא יורד גשם

למעלה