BabyShambles

New member
אם כל הכבוד למיקה- והאמת היא שיש די הרבה

מישהו צריך להגיד לו שפרדי מרקורי הוא בחיים כבר לא יהיה. לא משנה כמו הוא ינסה להתלבש כמוהו, לשיר כמוהו ולכתוב שירים כמוהו. חבל. שיוסיף קצת משהו משלו ולא ינסה להיות משהו שהוא בחיים להיות:\

PATD

New member
מה?

מה הקשר בכלל? הוא ממש לא מנסה להיות פרדי מרקיורי

BabyShambles

New member
הייהיי, זה לא שאני לא יוצאת נגדו.

אני סה"כ אומרת שהוא יותר מדי מנסה להשמע כמו קווין. אם זה לא מה שהוא מנסה להיות הוא היה נשמע אחרת. ממש אחרת. לפי ביקורות שקראתי\שמעתי על מיקה- אני לא היחידה שחושבת ככה.

PATD

New member
אז זה בדיוק הקטע

שהוא לא מנסה לשמע כמו מישהו אחר.. אולי הוא נשמע דומה בגלל הקול שלו אבל הסגנון לא דומה..

BabyShambles

New member
הסגנון לא דומה? ../images/Emo6.gif

אני היחידה ששומעת את רילקס טייק איט איזי וחושבת על איזה שיר של הבי ג'יס או משהו כזה?

PATD

New member
טוב אני לא הולכת להתווכח על זה...

הסגנון שלו פופי.. אז אולי הוא מזכיר כמה להקות כמו שלכל להקה [כמו MCR] יש השראות של זמרים ולהקות שהם אוהבים.. זה לא הופך אותו למעתיקן או למשהו שהוא לא..

PATD

New member
את קווין. מאוד.

ולא בקטע שהם מעתיקים מקווין... אני מתה על קווין ועל MCR וכן, יש קטעים בשירים של MCR שדמזכירים את קווין.. אבל זה טבעי.. ולא בקטע של - הם העתיקו את הכל או שהם מנסים להשמע כמוהם.. זאת דעתי לפחות.

sha na na revol

New member
האמת,

קצת אכזב אותי אחרי 'גרייס קלי', היו לי ציפיות, אז אני לא יודע בדיוק על מה להחמיא לו...

PATD

New member
הממ את מתכוונת ללאב טודיי?...

או ששמעת את כל הדיסק?

sha na na revol

New member
שמעתי עוד...

אבל עוד לא ממש התרגלתי אליו. כמו שאומרים, הוא ידע מה הוא עושה כשהוא בחר את זה לסינגל ראשון.

Runt

New member
אסור לאהוב את מיקה

הוא יותר מידי גיי אקסטרווגנדי, או שאיך שלא אומרים את זה, קמתי הבוקר ב-6 אז סלחו לי
בכל אופן, בתעשיה יש רק מקום אחד לקליפים פאגים והמקום הזה שמור לפטריק וולף בלבד [ראו את the magic position] למרות שפטריק דיי מתון בהשוואה אליו. הנקודה היא שכל התדמית הטפשית הזאת שהוא יצר ממש מעצבנת ובא לי לסטור לו כל פעם שהוא על המסך. ויש לו בגדים מכוערים. וגרייס קלי מזעזע. אני פשוט לא אוהבת אותו.

למעלה