נמנמ איזה קליפ מגניב ^^
R Rose131 New member 7/5/07 #45 יוו מזלטובXD בטח נראיתי מהזה מפגרת כשרצתי בלובי בלחץ כי לא הייתה טלוויזיה בחדר של המתכונת וחיפשנו רשימות וחיפשנו את המורה וחיפשנו רכזת מערכת ובסוף התחלנו באיחור של 40 דקות
יוו מזלטובXD בטח נראיתי מהזה מפגרת כשרצתי בלובי בלחץ כי לא הייתה טלוויזיה בחדר של המתכונת וחיפשנו רשימות וחיפשנו את המורה וחיפשנו רכזת מערכת ובסוף התחלנו באיחור של 40 דקות
P PATD New member 9/5/07 #49 חחח כן גמאני שנה חיכיתי שיפרסמו את הכיתות XDD איזה באסה.. זה מזה מלחיץ לחכות
R Rose131 New member 9/5/07 #50 אבל זאת עוד מתכונת ראשונה שלי אי פעם!../images/Emo7.gif ואז המורה כזה נכנס לכיתה וכזה "למה כולכם כלכך לחוצים?" ואז מישהי כזה "זאת נועה הייתה לחוצה והלחיצה את כולנו"
אבל זאת עוד מתכונת ראשונה שלי אי פעם!../images/Emo7.gif ואז המורה כזה נכנס לכיתה וכזה "למה כולכם כלכך לחוצים?" ואז מישהי כזה "זאת נועה הייתה לחוצה והלחיצה את כולנו"
R Rose131 New member 9/5/07 #48 כי!../images/Emo7.gif היום שכחתי לבוא איתם לבצפר והייתי ממש עיוורת כל היום וזה היה כלכך עצוב ועכשיו כשמצאתי אותן שוב זה היה כלכך יף;[ ואני מבינה כמה הן חשובות לי [כן, אני שונאת אותן והכל, אבל הן כלכך עוזרות ואני לא מעריכה אותן מספיק! ]
כי!../images/Emo7.gif היום שכחתי לבוא איתם לבצפר והייתי ממש עיוורת כל היום וזה היה כלכך עצוב ועכשיו כשמצאתי אותן שוב זה היה כלכך יף;[ ואני מבינה כמה הן חשובות לי [כן, אני שונאת אותן והכל, אבל הן כלכך עוזרות ואני לא מעריכה אותן מספיק! ]