william beckett

New member
קומונה לTAI../images/Emo168.gif

היי יש קומונה חדשה ללהקה the academy is שאני מנהלת אותה והייתי רוצה שתהיו שותפים באה!

BabyShambles

New member
זה מתחיל בקומונה, ממשיך לפורום ונגמר ב

"אמג!!!111111111111 וילייאם בקט!!1111111 אני מכירה רק שיר אחד שלהם אבל אני כזאת מעריצה שרופה שלהם!!1111111111" [אמג וילייאם
] |בורחת|

GaIi4697

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif!!11

^^ [אין לי מצלמה יותר טובה;;]

Rose131

New member
לאלא, את צריכה להתעלם כדי שהיא לא תרגיש

עליונות ותהיה כזאת "האהאהאהאהאהאהא נועה! לי יש ולך לא!!1"

GaIi4697

New member
XDDDDDDDDD

[19:21:29] -: עכשיו שתינו מעריצות יותר טובות מנועה
היא סתם גרופיתD: [ספיר, מהיוםXD]

lestatgirl

New member
אמ... אם לירון או מישהו אחר שמכיר את המקומות

ויכול להגיד לי מי מהם הכי קטן.. Manchester Evening News Arena Manchester Newcastle Metro Radio Arena Newcastle Brighton Centre Brighton Bournemouth Int'nl Centre Bournemouth Wembley Arena London National Indoor Arena Birmingham Nottingham Arena ממ.. תודה?..

CitizenErased

New member
אני יודעת שנוטינגהם דיי קטן

אבל אני לא מכירה חלק מהמקומות. עדיף שפשוט תחפשי בגוגל, תכתבי את שם המקום בין " " ואז את המילה capacity

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif MEN Arena../images/Emo99.gif

Manchester Evening News Arena Manchester הווו יש לי זיכרונות טובים משם
ועבר רק חודש וחצי ;; זה מקום מדהים וענק ומגניב!! אממ.. למה דווקא המקום הכי קטן, אם אפשר לשאול?

lestatgirl

New member
כי זה בייבישמבלס.

ואת לא רוצה להיות עם כמה שיותר אנשים בהופעה של בייבישמבלס. אלא אם כן את ממש מזוכיסטית.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif XDD

אצלי היו שיקולים אחרים לגבי ההופעה של לוסטפרוטס. לונדון - זה יצא בתאריך חזרה. בירמינגהם - זה היה רק עמידה ועם אבא שלי איאפשר.. מנצ'סטר - מקומות טובים בישיבה, אוטובוס ישיר מלונדון. וזהו.

lestatgirl

New member
מזלך שאצלך זה לא היה רמת האלימות של הקהל..

למרות שגם הופעות של LP לא נראות לי כאלה ידידותיות למשתמש..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif וואו מה הלך שם למטה בקהל של העמידה XDD

כמה מכות וזה.. כל הזמן השומרים הרימו אנשים מהשורה הראשונה והעיפו אותם החוצה.. ><" וגם לוסטפרופטס [ואפילו איידן בהופעת חימום] ארגנו מעגל ענק ענק שפשוט רצים מסביב ומפילים את כולם בדרך ופשוט להסתובב ולהסתובב ולרמוס את כולם חחח

lestatgirl

New member
כן, אין לך מושג כמה זה כואב להיות שם

וזה כזה בזבוז שיוציאו אותך מההופעה.. כאילו סתם הרסת לעצמך ולשאר האנשים כי היית אלים מידי

למעלה