איפה נרשמים!?!?!?
R Rose131 New member 9/6/07 #90 לא עכשיו, אני מדברת על way back בספטמבר כשהתחילו עם הפרומואים לבלאק פארייד ופתחו את האתר ואמרו לנו להירשם וכל זה
לא עכשיו, אני מדברת על way back בספטמבר כשהתחילו עם הפרומואים לבלאק פארייד ופתחו את האתר ואמרו לנו להירשם וכל זה
D Djerry New member 29/5/07 #61 אההה!! אני צריכה עזרה אני רואה את האתר של last fm בצרפתית!! איך משנים את זה??
A AllFlowersInTime New member 29/5/07 #64 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שיניתי כינוי...../images/Emo192.gif אמ כן, זאת יעל, yaelrs. בשעה טובה שיניתי כינוי. וזהו. ביי. >:
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שיניתי כינוי...../images/Emo192.gif אמ כן, זאת יעל, yaelrs. בשעה טובה שיניתי כינוי. וזהו. ביי. >:
R Rose131 New member 29/5/07 #66 ../images/Emo45.gif כבר הבתי מי שינה כינוי בלי להיכנס להודעה כמה מתוחכמת אני!!1 האהאהאהאהאהאאההאאה!!!!1 אהאה!!!1 !!!1
../images/Emo45.gif כבר הבתי מי שינה כינוי בלי להיכנס להודעה כמה מתוחכמת אני!!1 האהאהאהאהאהאאההאאה!!!!1 אהאה!!!1 !!!1
A AllFlowersInTime New member 29/5/07 #67 חחחח כן,../images/Emo192.gif זאת גם הייתה הכוונה חח P: אני אתן לכם להתרגל ואז אשנה אותו D:
R Rose131 New member 29/5/07 #71 אכן כןXD והבצפר שלי מחייב אותנו../images/Emo7.gif והייתה כבר המתכונתD: תודהD:
S SainTonix New member 29/5/07 #76 שיאים נשברים בLast FM שלי לפי הLast FM זה השבוע הראשון שאני שומע להקה יותר מגוד שארלוט! The Used עלו למקום ראשון בתור הלהקה ששמעתי הכי הרבה השבוע ! איזה כבוד להם !! =] חח למי עוד יש פה לאסט FM?
שיאים נשברים בLast FM שלי לפי הLast FM זה השבוע הראשון שאני שומע להקה יותר מגוד שארלוט! The Used עלו למקום ראשון בתור הלהקה ששמעתי הכי הרבה השבוע ! איזה כבוד להם !! =] חח למי עוד יש פה לאסט FM?
O oshriti123 New member 29/5/07 #77 חח כל הכבוד לדה יוזד לי יש, ונחשו מי מככב בכל המצעדים למרות שנראה לי שהשבוע דה יוזד גם הולכים לעקוף אותם בכ"מ, זה בחתימה D:
חח כל הכבוד לדה יוזד לי יש, ונחשו מי מככב בכל המצעדים למרות שנראה לי שהשבוע דה יוזד גם הולכים לעקוף אותם בכ"מ, זה בחתימה D: