SainTonix

New member
../images/Emo207.gifהיום ב11 טופ 10 גוד שארלוט בMTV הרגיל

ורשום הרי ע"י מי זה דורג- אז זה דורג ע"י אחת מהפורום של הלהקה בתפוז

Rose131

New member
מזתומרת רשום ע"י מי זה דורג?../images/Emo12.gif

בן אדם אחד מדרג את זה?
ראיתי את המקום הראשון היום בבוקר כשחזרתי מבצפר

SainTonix

New member
מתוך כל אלה שמדרגים -

בוחרים את אלה שהצביעו הכי הרבה / הכי מדוייק / באקראי, האמת שאני לא ממש זוכר איך זה פועל.. אם זה כמו הווישליסט או לא.. בכל אופן, מישהי מישראל דירגה גם חח

Chemical Venom

New member
../images/Emo41.gif כנסו תקראו תגיבו../images/Emo41.gif

http://zone.walla.co.il/?w=/2702/1114688 לדעתי זה ממש חוצפה מה שהיא כתבה פה... והייתי נותן לה אגרוף אם הייתי פוגש אותה אי פעם..

חצילע

New member
אני חושבת שהיא צודקת.

לעשות מפגש בקניון עזריאלי, שגם ככה הוא עמוס באנשים זה פשוט...לא הגיוני, מה גם שאנשים מישרא משחיטים את עזריאלי, ואחר כך השומרים של עזריאלי עושים הכללה כוללת, וכל מי שנראה להם בעין "חשוד", הם לא נותנים לו להכנס. האמת - אפשר להבין אותם.

Sweet Calamity

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo115.gif

למה מה היא עשתה לך? היא רק הוציאה את עצביה על מה שנראה לה לנכון [מאוד] זו יותר חוצפה להשתלט לאנשים על מקומות ה"בילוי" המפוקפקים שהם מצאו לעצמם בימינו.

BabyShambles

New member
סופסוף! מישהו היה צריך לכתוב את זה.

מקווה שזה מה שיעיף את ה"אימואים-המאגניבים" משם.

HarlequinGirl

New member
חחח נכון

נועה עדיין משוכנעת שהיא רואה סמלוויל בגלל העלילה ולא בגלל טום חח

Rose131

New member
את לא מבינה שאין לו שיער יפה מספיק בשביל שאני

אראה את זה רק בשבילו?XD נגיד, את פרוייקט מסלול ראיתי רק בגלל ההוא עם השיער היפה. אבל את לראות סמולוויל פשוט חיקיתי מאח שלי בגלל היותי אחות קטנה ומעצבנת!

מה הוא כזה חמוד../images/Emo223.gif

אני התחלתי לראות את זה בגללו.. אחרי עונה נמאס לי לפספס פרקים אז הפסקתי לראות ואז המשכתי לראות כשהביאו לשם את בון/איאן סמרהולדר [קראו לו אדם נייט בסדרה שזה כבר משעשע] אבל זאת סידרה טובה

Rose131

New member
בדיוק היום הוא סיים את תפקידו בשידוריםהחוזרים

למרות שאאל"ט הוא מופיע עוד איזה פעם פעמיים.. אבל אני חושבת שזהו
אבל הדמות היחידה שאהבתי בסדרה הזאת באופן מיוחד[מבחינת מראה] היא הערפד ההוא באחת העונות הראשונות. לא בדיוק ערפד. משהו כזה. והיה לו שיער יפה והוא היה חמוד ומסכן ולבן ועם פנים יפות והוא כתב ספרות.

למעלה