נכון הוא גם היה חמוד../images/Emo223.gif

וכן הוא מנסה לרצוח את לאנה אחר כך באיזה פרק.. כל כך יפה לו להיות רשע

Rose131

New member
XD מפגרת.

בפרק הזה עם השיבוש בזמן, לא?
זה הוא?
לא אוהבת אותו. אני נשארת נאמנה לגותי היפה שאוהב ספרות ההוא

Ellabll

New member
הוא משחק בסמלוויל? :0

טוב...אני מכירה אותו מסרטים

אח, אח.

כואב לי בעיניים. שניהם יפים. אבל טום שחקן פחות טוב מהשני (שאין לי מושג איך קוראים לו XD).

lestatgirl

New member
אין על קיליאן, אז מה אם יש לא מיני מולט בשמש.

אבל רציני עכשיו למי אכפת איך הוא נראה הוא פשוט שחקן טוב. מישהו פה טרח לראות תאומי הדיסקו?

אני.../images/Emo99.gif../images/Emo192.gif

סרט מדהים, בחיי. הוא גם משחק שם טינאייג'ר פסיכוטי ורצחני בצורה דיי מעולה, אני חייבת לציין.

Runt

New member
דיסקו פיגס ../images/Emo99.gif

גאש, זה באמת אחד הסרטים.

HarlequinGirl

New member
אני!

אבל אני צריכה לראות שוב לא הייתי הכי מרוכזת ולא קלטתי את הסוף. [ולא!! זה לא בגלל קיליאן
] חח יעל

Wild Eye Joker

New member
טינאייג'רס כזה קליפ מפגר../images/Emo122.gif באמאשלי

לקליפ [אם יש כזה דבר..
] מה הקטע עם הקהל המפגר הזה שעושה את התנועה הזאת עם הידיים. נראה קצת כמו הפעלת זקנים בברכה העירונית. גאש

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה נירא כמו קליפ שואתי ><"

מה הקטע במסכות גז? ותמונות של פצצת אטום?! ועוד כל הקהל בשקט רואה את ההופעה... ואז בפזמון הם נעמדים ועושים עם הידיים למעלה כמו הייל היטלר אומשהו. עצוב עצוב.. קודם השיער של ג'ראד ניראה כמו נאצי. עכשיו הקליפ הזה ניראה נאצי שג'רארד כבר לא. עדיף שלא יבואו לכאן XD

אתם יודעים מה גיליתי...?

שהאלבום Favourite Worst Nightmare של ארקטיק מאנקיז הוא ממש אחלה.. ושהקול של הסולן ממש מגניב, וכייף לשמוע אותו ^^ גו ארקטיק מאנקיז, גו! נראה לי אני *אשיג* (
) עוד אלבומים שלהם.. בהנחה שיש כאלה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה באמת אלבום מעולה!

אני צריכה כסף לקנות או מישהו כבר יקנה לי מתנה ;; אהמ.אבא טס לחו"ל עוד שבוע. יש להם עוד אלבום שיצא לפני שנה וחצי. [סוף 2005] מומלץ מאוד!

למעלה